Candidoza si tratamente naturiste
Raspunsuri - Pagina 2

adda spune:
quote:
Originally posted by puisor24
...
Mai sunt si predispusa la aparitia vegetatilor. Din vara anul 2005 pana acum am fost de 2 ori operata cu laserul pentru eliminarea lor. Am ajuns la disperare din cauza acestui HPV.
Daca ma mai poate ajuta cineva cu informatii, ii multumesc din suflet.
Puisor, eu am citit ca vegetatiile reapar in conditiile unui sistem imunitar scazut. Deci incearca sa-ti intaresti sistemul imunitar si poate vei scapa de problema asta.

Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
BIOTICS
Multumesc!

anca...SIGUR intr-o zi

chiquitita spune:
quote:
Originally posted by Anca Wishquote:
Originally posted by chiquitita
BIOTICS
Multumesc!l-ai gasit la Plafar sau in farmacie?
anca...SIGUR intr-o zi
La farmacii nu aveau, de la plafar m-au trimis la o DROGHERIE, nici eu nu stiam ca aveam asa ceva in oras,si acolo am gasit. E un ameste de farmacie moderna si plafar.

odaiana spune:
Acidphilus se gaseste la firma CALIVITA.Si eu le dau fetitelor mele pt refacerea florei intestinale dupa antibiotic, sau cand au diaree. E f. bun si eficient-o tableta contine 2 miliarde de lactobacili acidophilus activi(deci concentratie f mare comparativ cu iaurtul.)Daca doriti asa ceva dati-mi un PM, de curand am devenit distribuitor al acestor produse.

dadi_t spune:
Puisor si mama mea s-a confruntat cu acest HPV(humanus papilloma Virus-cam asa se numaste) Si ea a facut 3 interventii de caurterizari locale, dupa care timp de 3 luni consecutiv a luat Isoprinosin-un imunostimulator f. eficace-din pacate si cam scumpisor~1300000lei vechi. Dar dr. a avertizat-o ca aceste ,, veruci,, netratate ...sunt f periculoase, ducand chiar la o forma de cancer....N-as vrea sa te sperii, dar e bine sa nu neglijezi.Tratamentul se tine in cuplu...si musai dat de un dr.-eventual cu specialitatea dermato-veneric. Sanatate multa!
Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!

odaiana spune:
Pot procura Acidopilus.
Daca doriti acest produs dati-mi un PM.
O tableta contine 2 miliarde de lactobacili activi si rezista in intestin 10 zile sau chiar mai mult(comparativ cu celelate bacterii utile care rezista pana la 5 zile )
Are meritul de a crea un mediu necorespunzator diferitilor agenti patogeni cum ar fi micrococi, clostridii, colibacili si fungi.Un alt avantaj este ca ajuta la sintetizarea in tubul digestiv a colicinei, un antibiotic slab care preintampina in numeroase randuri necesitatea tratamentului cu antibiotice.Antibioticele administrate pe cale orala distrug flora intestinala utila si provoaca inmultirea fungilor de Candida albicans, generand diareee, constipatie sau alte dereglari ale digestiei.Micozele provocate de acesti fungi pot aparea la nivelulcavitatii bucale, plamanilor, degetelor mainilor si picioarelor, si al vaginului.Aceste boli sunt tratabile in decurs de numai cateva saptamani cu o doza mare de acidophilus.
Utilizarea sistematica are un efect depurativ(curatarea intestinelor)Stiinta nu cunoaste nici un tip de acidophilus daunator omului, deci nu are efecte secundare.Consumul acestui produs este recomandat pentru reeechilibrarea folrei intestinale dupa tratament antibiotic, acnee, unele boli dermatologice(previne eczemele si psoriazisul), herpes, tulburari digestive(constipatie,unele complicatii ale patologiei biliare, gastrite, indigestii), halena(mirosul neplacut al gurii), hipercolesterolemie si carenta de vitamine din grupul B.Atentiein cazul diareei , administrarea preparatului timp de 5-6 zile e de ajuns pt. restabilirea folrei intestinale.In cazul micozelor profunde(infectii ginecologice sau dermatologice) alturi si dupa tratamentul local,Acidophilus se poate administra luni de zile in doze de intretinere(1-2 tb. zilnic)La tratamentul micozelor pot contribui usturoiul si aminoacidul numit arginina.
O cutie cu 100 de tablete costa 793.000 lei.