FIV 60

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Mai Liana esti un mare dirijor de orchestra
Saru'mana pentru urari.Esti e scumpete.Te pup

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Monica, va trece si perioada noptilor albe! Sa vezi apoi cand o sa inceapa sa mearga in picioruse ce o sa te tii dupa el prin casa sa nu faca boroboate!
Edyna, dabrostonul pe care-l iei de 3 ori pe zi cred ca este progestron si se prescrie intodeauna dupa fiv, e foarte bun pt sustinerea sarcinii... cat despre pregnyl, stai linistita ca 1500 ui cat faci tu se elimina din organism in maxim 5 zile, deci nu va influenta testul de sarcina, stie dr ce stie! Nu ne-ai zis ce varsta ai si ce probleme v-au impins catre fiv? Bafta multa!
Gina, cred ca voi face si eu analizele la giulesti daca sunt asa ieftine... dar le pot face pe toate acolo? Sau numai o parte? Tinem pumnii si la tine, de data asta va fi bebe!
Dasha, aici scriu fete care au facut/vor face fiv peste tot in bucuresti si in tara unde se poate face... citeste si vezi ce te atrage mai mult... in bucuresti se poate face fiv la spitalul giulesti, clinica medsana, clinica med-new-life si clinica sabyc... mult noroc!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Avalon tu unde faci FIV-ul? Ce analize ai de facut? Era cineva acolo care facuse si clamydia ,pe asta vreau sa o mai repet si eu .Poate merg chiar luni sa o fac.

Mergi la inceput

Gina, scumpa, ti-am povestit pe pm mai demult ca vreau sa fac fiv la giulesti... ai uitat, nu-i nimic, ca o sa te mai apelez eu pe pm cu intrebari, sper sa nu te superi...
Chlamydia ai facut-o din secretie sau din sange? Bafta la analize!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Crinuta, Cristinici, Luli, Moniland, Kla si celorlalte fete de aici ...nu v-am uitat... dar s-au intamplat atatea si am vrut sa stau putin mai linistita cateva zile...
Deci, vineri pe 10 februarie am avut colectarea de ovule...s-au colectat 14 ovule...sambata m-a sunat dr. sa-mi spuna ca avem o "echipa de fotbal" de embrioni, adica 11 si ca au hotarat sa pastreze 4 si 7 sa-i congeleze...brrr...Duminica pe 12 februarie a fost ET-ul...iar embriologii mi iau aratat pe ecran...2 de doua celule, 1 de patru celule si 1 de cinci celule...mi-au spus ca sunt foarte buni embrionii, daca dupa 48 de ore unul are deja 5 celule...Asa ca acum am 4 embrioni la purtator.
Am stat mai linistita la patut,pentru ca in afara de recomandarea dr.Protpopescu de 3-4 zile repaus la pat ( mi-a spus ca in aceasta perioada nideaza embrionii) eu nu m-am simtit deloc bine dupa anestezia generala, totul a culminat la 10 ore dupa anestezie cand am lesinat...in baie...de-a sunat barbate-miu in noaptea aia la dr. si ma rog nu va mai spun ce dialog au avut....
Ce nu-mi place este ca iau un pumn de medicamente pe zi...vibromicina, aspirina, prednison, flomexin, cicloprogynova, bromocriptina + utrogestan (vaginal)...cert este ca trebuie sa iau 6 zile medicatia asta...si apoi raman numai cu aspirina, utrogestan si cicloprogynova (estradiol).
Cam asta a fost...pe 27 februarie analiza de sange...
Voi ce mai faceti fetele, mi-a fost dor de voi...

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci_miru spune:

Pis te inteleg! Eu am avut ET simbata si nici duminica seara nu-mi revenisem prea bine.. Dar asa curajoasa cum sunt eu, luni dimineata echipata de serviciu..cind colo ce sa vezi pe la 1.30 ma apuca un rau de plec de urgenta acasa direct in pat.M-am speriat mai ales ca am si niste ameteli groaznice care nu-mi dau pace deloc.
Edyna ceea ce-mi descri tu sunt si simptomele mele in afara de durerea de spate, eu la CM am groaznice dureri de cap, dureri de cred c-o sa dau la boboci de multe ori.Pina acum aceste dureri nu am avut sper sa stea departe vre-o 9 luni de zile....Tu ce zici?

Acum nu ma simt prea bine asa ca va doresc o noapte buna.Apropos Pis si eu tot pe 27.02.2006 o sa am testul de singe dar la dl.prof.Ancar.

Pupici, fetele

Mergi la inceput

Felicitari, PIS! Super starea ta de spirit ai, asta nu poate fi decat benefic pt embrionii din burtica, speram ca pe 27 februarie sa sarbatoresti testul pozitiv, sunt convinsa ca asa va fi! Despre tratament, ia linistita totul, pt ca este f. bun pt sarcina! Pana la urma care a fost rezultatul discutiei sotului tau cu dr, a avut vreo explicatie pt lesinul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Doamne PIS, SUPER BINE . Ai 4 la purtator?! Nu pot sa cred... Si asa bine divizati... Ce ma bucur . Cu siguranta se vor prinde. Intrebarea este: cati?

Ai grija de voi. Si asteptam 27 februarie sa confirmi.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Avalon ... Sper ca martisorul sa imi aduca anul asta asteptat...sau ...explicatia a fost ca fiind multe ovule de colectat, anestezia a fost de mai lunga durata...si eu nu am putut sa mananc mai nimic dupa anestezie si de baut m-am chinuit cu 2 l de apa...inainte de a lesina stiu ca aveam niste spasme stomacale...
Dar acum este totul bine si nu vreau sa ma gandesc decat la puiutii mei...

Moniland

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

IARTA-MA AVALON ai dreptate,vreau sa o fac din singe.

Mergi la inceput