Bebelusi de iulie-august 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Fetele, multumim frumos pentru urari, uram si noi La multe luni inainte lui Rares, Biancai si Dariei, norocosii copilasi nascuti in zi de 13!!!!
Ioana de vreo o saptamana spune ma-ma, ma-mi, la-la, ta-ta, a inceput dintr-o data si cu un repertoriu foarte bogat... cred ca si ea este atat de entuziasmata incat se trezeste si noaptea si-si repeta din repertoriu, este tare scumpica!!! Este o senzatie minunata sa o aud spunand ma-ma, ma-mi, chiar daca o spune incostient de ceea ce inseamna , ma unge la suflet...
Eu ii fac Ioanei piureul cu de toate, bag de toate acolo si vad ca-i place... am incercat sa-i fac azi numai din dovlecel cu cartof dar iesise prea cleios , ca atare am turnat toate legumele in blender si i-am facut iar "carcalete" de legume.
Fetelor, voi ce iaurt dati la bebelusi??? cu cata grasime???

Boga, linkul despre Monicutz il gasesti la ultima pagina a capitolului trecut, postat de mine

Pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Irina, iaurtul 3% grasime , eu am gasit si de 4% de la Albalact(am facut branza din el).trebuie sa fie gras, au nevoie d egrasime si alptele de mama e gras.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Andreea, Ella, Irina, multumesc frumos. Am citit si de zor, desi sunt la servici. Noroc ca biroul meu nu e foarte in drum si nu ma vede lumea cu usurinta.

Monicutz, daca ne mai citesti cumva din nostalgie, iti doresc si eu tot binele din lume, putere multa si cat de curand un bebe care sa-ti lumineze viata.

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete marehttp://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by hristina

La multi ani, sarbatoritilor zilei!

Rares, sa cresti mare si sanatos, sa-ti ajuti surioara si parintii, care sunt asa mandri de voi! dulci de la Victoria si de la noi!

Laura, ce-ai simtit cand ti-a zis" MAMA"?

Multumim mult pentru urari.Rares isi face somnul de frumusete de dimineata, dar cand se trezeste il pup din partea voastra . Pupam si noi nora dragalasa!

Ce am simtit cand a spus "mama"? ... hm.. nu prea stiu ... ea de mult spune multe... prima data a spus "mama" pe la 4 luni, cand era in reperetoriul ei de sunete si silabe ...Apoi a uitat ... Acum era in scaunel, cred ca terminase de mancat ... si era la o tirada de
"a-ba, a-ba a-ba .." si odata a spus clar si tare" mama". Am sarit si am pupat-o de s-a speriat saraca ...Problema mea este ca nu stiu sigur daca stie ce spune, sau i-a "iesit" pur si simplu, ca a mai spus de atunci, de de fiecare data in mijlocul unei "propozitii" pline de "a-ba, baba, a-ba".

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

anis-incearca atunci reteta mea cu piept de pui fiert si rupt suvite.Andive nu stiu sa gatesc ca nu am mancat inca
La multe luni lui Rares&Bianca si Dariei
Dede-sigur ingerul pazitor al fetei a fost cu voi.
Isa-multa sanatate lui Stefanel.Si daca am inteles bine ca erau raciti amandoi,sanatate amandorura.
Am vazut pozeIrina&Ada-aveti fetite frumoase foc
Sa va zic o patanie de ieri:pt ca avem patul dat la 2(3 era prea jos) abia ajunge aparatoarea de pat.Si fata mea la distractie,la plonjat prin patut.O gaseste tati cu pieptenul in mana.Vroia sa isi faca freza.A ajuns la capul patucului,a tras de aparatoare care s-a dat la o parte si este noptiera langa patuc.Pe noptiera sta si peria de par cu pieptenul.De era nepieptanata fataEu nu il fol ci numai peria de par,dar ca chestie fata mea mea vrea sa se faca bella

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru urari! Si Rares a avut circulara dubla de cordon, dar el era bine mersi cand am facut cezariana.
Dede frumoasa povestea ta, mai ales pt ca a avut un final fericit. De mult ma mobilizez sa scriu si eu cum a fost, dar ... nu prea gasesc timp. Sper sa o fac totusi pana nu uit.

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Am vorbit cu Isa la telefon si baietii sunt bine sanatosi amandoi. Au scapat de raceala, Tudor are 4 dinti, amandoi s-au pus pe mancat bine (erau mai pretentiosi la macarea solida pana acum cateva zile) si se plimba pe rand cu premergatorul prin toata casa.

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Vali-multa sanatate puiului,sa vina repede acasa,si tie multa putere sa treci peste aceasta grea incercare!

Luminita-imi pare tare rau! Fii tare si bucura-te de Andrei-raza de soare din viata ta!

Ada-am vazut-o pe Andreea-motzata.Pupam dolofanica.Este o scumpa!

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Cati-sanatate multa va doresc.
Monica-bine ati revenit.Poze-poze cu voi
MONAI-noi am sarbatorit aseara printre intreruperi de-ale feteiPt ca e posibil sa il cheme la munca si seara indif ca e sf Valentin.Asa ca daca o mai fi acasa mai sarbatorim odata si gata.
Laura-nu am stiut ca ati avut si voi circulara,parca nu mai conteaza acum cand ii vedem asa maricei,chiar daca ai fost tare speriata atunci.Uite ce frumo suntSi noi zicem mama si mami si e asa dulceEu vreau sa cred ca stie ce zice
mamini-nici Oana nu mai papa solide mult.3mese solide:dim papa max 80gr,la pranz la fel,seara papa pana la 125 de orez cu lapte ca astea ii plac cel mai mult.Si noi avem inca mese f multe in 24 h,nu 5 ca voi si suntem mai mari.Asa ca felicitari pt progrese.Noi tot cu papa de bb mic de nshpe mii in 24h.
Simona-mersi.Incet o ia si Mario.
Arpopos Irina-mai stii de bb fetita de 4 luni care a murit in accident in Cta,parca al user mamanati-am vazut-o la de iul-aug 2006-cat ma bucur pt ea!

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Diana-Mirela,Ema-felicitari la printese pt. statul in fundic!

Laura-la tine ce sa mai ,deja sunt copilasi,nu-mi vine sa cred ca face pa-pa!Bravo!

Vali-vezi ce cadou frumos ti-a facut baiatul,uite asa ca sa nu mai fi suparata si sa vezi ca el e bine!

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput