Bebelusi de iulie-august 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Dragele mele, am citit si eu abia acum povestea lui Monicutz, si am plans mult.
saracuta de ea prin ce a trebuit sa treaca. E groaznic si e o intamplare pe care nu o poti uita nici cum. Dar viata merge inainte si sper din tot sufletul sa aiba un copilas cat de curand.

Eu nu v-am povestit povestea nasterii pentru ca nu prea am vrut sa imi amintesc prin ce emotii am trecut.
Stiti cred ca a fost depasire de termen. Eu imi schimbasem ginecologul pentru ca al meu era in concediu.
Dar asa a fost sa fie, pentru ca in ultimul an ginecologul meu a avut 2 cazuri ca ale lui Monicutz si eu imi cam pierdusem incredera in el.
Acuma o sa scriu doar pe scurt ca plange Medeea.
Revin mai tarziu ca nu ma lasa fata.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata mamici!
Ce de realizari ati avut cu bebeii in week-end. S-au facut mari bebeii vostri. Al meu inca mai are pana spune mama sau sta in fundulet. Dar va ajungem noi din urma.
Valcampan, multa sanatate lui David.

Eu am fost cam intoarsa in week-end. Am si tras o portie de plans zdravana. Ieri mi-am trimis mama la plimbare cu Teo. Eram deja nervoasa pana sa iasa la plimbare, ca maica-mea se dusese la o vecina si deja Teo dadea semne de oboseala si incepuse sa maraie si ea nu mai venea.
Cand am dus jos carutul m-a stresat cu fularul. Sa i-l pun la gura ca raceste. "La ce l-ai mai scos la plimbare? Nu sa respire aer curat? Pune-l la gura, nu la nas, ca trage aer rece pe gura". L-am pus pana la urma cu nervi. Cand am ajuns sus m-a luat sotul la rost ca de ce ma port asa ca avea dreptate. M-a zis ca ce am de sunt asa? Ca de la o vreme sunt irascibila. In plus, pe el il cam neglijez. Am plecat la examen certati. Cand ne-am mai calmat i-am explicat ca nu e asa usor sa stai acasa cu un copil. Ei au impresia ca, daca stau acasa, ar trebui sa fiu tot timpul relaxata, sa fac curatenie, mancare si sa mai am grija de el . I se pare ciudat ca seara sunt obosita.
In plus, simt nevoia sa mai ies si eu undeva. Vorbisem cu vecina mea sa mergem la patinoar. Initial n-a vrut ca e duminca seara si nici nu stie sa patineze. Pana la urma mi-a promis ca merge chiar daca sta pe margine. Pana la urma n-am mai mers ca sotul ei s-a imbolnavit, eu am venit tarziu de la examen. A ramas pe saptamana viitoare.
Ma enerveaza ca trebuie sa ne certam ca sa ma inteleaga si pe mine. E bine totusi ca am discutat si ne-am spus off-urile .

Hai ca m-am descarcat la voi!

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

O sapt buna tuturor cu spor celor care sunteti la munca!

Ada dragalasa bebelina, vazut pozele sa va traiasca!
Vali ma bucur mult ca Dumnezeu v-a ajutat si ati trecut peste rau si iata micul David ce supriza ti-a facut el
Monica bine ati venit si asteptam poze de la munte sa ne umplem de invidie
Laura felicitari si voua pt "mama" rostit de Bianca!!! numai Andrei e puturos
Diana bravo puiutei mici Iulia care sta ea acolo in fundulet bine heeeee super de acu sa te tii!
LA MULTI ANI Bebeilor care-si aniverseaza astazi ziua, in primul rand Ioana Alexandra (nora mea) , Daria (Irda), Biana si Rares (Laura) sa fiti cu toti sanatosi si voiosi, sa cresteti mari si inteligenti!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

salutare, fetelor!
multumim tuturor pt urari!
bebeilor nascuti intr-o zi de 13, sa fie sanatosi si sa isi bucure parintii!
fata mea face progrese, sta foarte bine in fundulet, nesustinuta,deja de ceva vreme, singura mea teama e ca atunci cind se plictiseste se arunca pe spate sau pe burta fara teama, fara nimic. trebuie doar pt siguranta sa pun ceva moale pe linga ea sau o pun sa stea in pat, nu pe jos.sta foarte bine in picioare, iar in week-endul acesta a reusit sa se aseze in 4 labute, pina acum ridica ori numai fundul,se tira ca o omiduta sau statea in genunchi cu burtica lipita de pat, sau numai indoia genunchii si ridica gitul. acum se aseaza trenulet si se balanseaza inainte si inapoi. dimineata am reusit sa ii fac poza in palmute si genunchi, ii place clar ca se leagana...o sa mai facem un album cit de curind.
dintii tot nu au iesit, stau acolo, se vad, se simt la pipait, dar nu au spart inca.
noaptea papa tot de 2 ori, dar am reusit sa ajungem la 5 mese peste zi( in loc de 10-12), dar papa putin. piure de fructe nu e bun, nu merge, ceva cereale cu fructe bagate in lapte...f greu, piure de legume numai fara carne si maxim 125g. in schimb ii place veli-bautura aia de lapte cu morcov si cartof-ieri la 5 a mincat 180 ml, iar ea nu papa nici lapte atita la o masa. mie mi se pare ca bebeii vostri papa foarte foarte bine. a mea daca papa 125 g de piure, maxim 80 ii ia cu lingurita, restul doar din biberon, cu lapte...
asa sunt copiii astia, ciudatei, cred ca Sofia va merge in picioare in curind si va papa tot ca un bebelus.
cam atit.

Vali, sanatate multa pt bebe David si sa vina curind acasa!

MonaI si Veve vomita, de cind papa mincare solida, mai ales cind papa mai binisor, dar fara urmari( in afara de mirosul care e oribil
). sper sa nu aveti probleme.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by MONAI

Salutare, gagici!
Am avut iar o noapte grea, parca ma doare carnea pe mine de oboseala.

Aseara, dupa ce a papat iaurtul, a luat-o taica-sau la distractie, au dansat si au chiuit mai mult de 1h si la sfarsit fata mea a vomat tot. Eram disperata, mai si stiam ce noapte ma asteapta din cauza faptului ca avea stomacul gol. Nu mi s-a mai intamplat sa vomite de cand am inceput diversificarea, ma rog la Dumnezeu sa nu fie nimic rau, voi vedea cum merg treburile azi si daca nu merg bine mergem la doctor. Acum doarme inca, asa de adanc de parca recupereaza tot somnul agitat de noapte.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Cunosc si eu la fel,zici ca sunt batuta.Cate treziri a avutAcum si a mea doarme si eu nu pot sa stau macar in pat ca a adormit in pat la mine si i l-am baricadat bine si nici nu o mut si eu nu am loc

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

La Multe Luni! inainte pentru bebeii aniversati azi. Sa fiti sanatosi, voiosi, mancaciosi!

De asemenea urari de bine pentru toti bebeii aniversati in ultimele zile!

N-am mi fost pe aici pentru ca mandra mea are ceva probleme, asa ca stau toata ziua cu ea in brate si ma joc cu ea. Acum sunt cam intoarsa pe dos. Cand ma mai linistesc o sa va spun despre ce-i vorba.

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani Ioana Alexandra si Daria ! sa cresteti mari,sanatoase, frumoase si cuminti!

La multi ani ingerasilor mei scumpi Bianca si Rares! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si cuminti. Mami si tati ca iubesc!!!

8 luni ... ce trece timpul ... Au fost, poate, dificile dar categoric au fost cele mai frumoase si mai pline de impliniri din viata mea. Acum am tot ce mi-am dorit.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Buna dimineata, dragi mamici!

La multi ani, sarbatoritilor zilei!

Rares, sa cresti mare si sanatos, sa-ti ajuti surioara si parintii, care sunt asa mandri de voi! dulci de la Victoria si de la noi!

Fetelor, somnul de noapte s-a bulversat si la noi! O fi de la luna aproape plina? Ea dormea f. bine noaptea, fara treziri, pana la 5-6, sau chiar sapte daca se culca mai tarziu. Acu, de doua nopti, se trezeste la unu si ceva, la trei; mai grav e , ca are chef de joaca si nu vrea sa se mai culce la loc. La sapte e in picioare si canta si tipa pana o iei din patut! Sunt extrem de obosita si nervoasa ca sotul a racit si acum am doi bb, care de care mai mofturos!

Cum le dati dovlecelul la bb? Dupa fiert si pasat, ce urmeaza? Il amestecati cu ceva? Ulei ?Zeama? Spuneti-mi si mie, va rog, ca habar nu am si parca nici sa gandesc nu mai pot!

Azi vreau sa ii dau peste! Am pastrav proaspat, de la o pastravarie din zona, si vreau sa vad daca o sa pape!

Monai, Sara a vomat cred de la zbenguiala! Daca a fost repede dupa masa, sigur! Nu a fost cam mult un iaurt jumatate?

Diana, o pupicim pe Iulia pentru progres! La mai multe si cu succes!

Laura, ce-ai simtit cand ti-a zis" MAMA"?

Mai fetelor, cum cantariti voi piureurile de legume? Ca eu nu prea stiu sa apreciez cand pun in castronas. Cum procedati? Voi le faceti fluide sau mai grosute?

Am citit si eu povestea lui Monicutz si am inlemnit! Cand voi avea timp, o sa scriu povestea nasterii Victoriei! A avut si ea circulara de cordon!, gasita la cezariana!
lui Dumnezeu ca mi-a salvat-o; asta pt. ca ma plictisisem sa astept sa ma dilat, dupa sapte ore si l-am rugat pe dr. sa ma taie! Cred ca azi am sa scriu totusi povestea!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Si eu am observat demult in listutza ca bebelusul Monicai a murit, dar nu stiam povestea, nu am indraznit sa intreb. Am citit si eu, e intr-adevar cutremurator ... si cand ma gandesc ca Bianca mea a fost in suferinta fetala si se putea intampla acelasi lucru cu ea ... Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a scos in cale un medic bun care a vazut totul la timp si a intervenit la timp ...

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

anis=retete cu avocado,am postat si eu una acolo.Poti inlocui seafoodsticks cU creveti-prawns.Iese f bun si vei avea nevoie doar de un avocado si poti face la ochi cu o mana de creveti si ce am mai scris eu pe acolo,fara tabasco sos.Si avocado taiat tot cubulete LA CREVETI.

http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62677

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput