Fetele din Zalau (camera 5-a) :))
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!
elvira da ce e cu mama?sper ca nimic grav ci doar putina oboseala.
PS elvira da la vara o sa poti sa te rupi 2-3 ore de magazin si sa iesi cu printesa in parc?
fetelor va astept cu pareri si impresi.la toata gasca.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dianaiulie2009 spune:
Fetelor , eu prima data cand am deschis comp. am intrat sa citesc ce s-a mai scris despre Andreea . Eu sunt in soc si iar am plans azi . Paula parca simte ca ceva e in neregula cu mine ca se tot agita si tot vine la mine sa-mi dea guritza . Luci tot zice ca eu imi fac rau cu mana mea , sa nu mai intru sa citesc , dar credeti-ma ca nu ma pot stapani sa nu mai citesc si sa nu ma mai gandesc la biata fetitza cum a ramas ea singura acolo in maternitate , plus ca sarmana andreea planifica sa faca in aceeasi zi si nunta si botezul ...
Dar , nu avem ce sa facem , e drept ... totusi m-a sensebilizat enorm de mult aceasta intamplare .
Intr-adevar a fost super la intalnire . Si eu , ca si Bianca , as vrea sa facem saptamanal cate o iesire din asta . Sotul meu nu a comentat nimik , deoarece au tras "pe dreapta" toti , pana aseara la 7 cand am venit eu . Deci , se poate , numai ca trebuie sa comenteze inainte ...
Ce zici , azi e vreme de iesit cu copii afara ? Bianca , daca intri si citesti , nu veniti sa ne plimbam un piculetz cu familionul ? daca aveti chef , da un bip si o punem de o intalnire la Bulevard !!!
Aseara am vorbit cu fratelo si vine din 13 aprilie pana pe 18 , deci m-am hotarat si merg numai de la 1 mai la servici . daca stiti de unde se poate inchiria masina sa-mi ziceti si mie ceva nr. de tf. sau adresa de mail , ca vrea fratelo sa inchirieze pe cand ajung in RO .
Va pupi ... ma duc sa mai bantui un pic pe net pana doarme Paula si Andreea e la dans !!!
albumele noastre
elutaf spune:
fetelor m-am simtit tare bine ieri si ma bucur ca ne-am intalnit ... sper ca astfel de intalniri sa fie cat mai dese ...
elvira esti o gazda desavarsita ... multumesc pentru aprecieri ... insa nu sunt ata de fragila pe cat par, dar nici asa de puternica cum mi-as dori ... insa de dulce nu comentez nimic
sper ca mama ta nu are nimic serios
adriana e adevarat toate am fost impresionate si bulversate de tragedia Andreei si micutei Maria ... insa sotul tau are dretpate iti faci rau cu mana ta ... si trebuie sa fii putenica si vesela pentru printesele tale ...
claudia, bianca, mihaela ma bucur tare mult ca ne-am cunoscut si sper sa ne intalnim din nou cat de repede
alin s-a descurcat bine cu mihaita ieri, dormeau cand am ajuns ... deci e o dovada ca se poate
m-am conformat si am pus pozele la semnatura, doar ca albumele nu pot fi accesate decat pe baza de lista si nu am avut decat adresele de la adriana si bianca, asa ca daca doriti sa mai vedeti poze cu noi (si avem poze noi) va rog sa-mi trimiteti adresele de yahoo Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
dianaiulie2009 spune:
Fetelor , noi acum iesim afara ... cine mai vine , poate ne intalnim ??????
albumele noastre
sandana spune:
Buna fetelor.
Ce mai faceti ? sa stiti ca si eu m-am simtit fff bine sambata la sueta noastra si sper sa ne intalnim cel putin in weekend-uri,sau ma rog daca se incalzeste afara undeva cu copilasii.
Dupa cum va spuneam am fost la un chef la o zi onomastica(a nasei mele) si am stat pana la 2 noaptea....a fost ok...numai ca m-am trezit tare greu dimineata.
Bianca:am vopsit-o pe creata cam 1 ora...ca de stii tu ce par superb are,si lung si cret....noroc ca D-zeu compenseaza la fiecare lipsurile...nu avem noi nu stiu ce par dar SUNTEM BETON NU ?
Ce fac barbateii tai? S-au descurcat fara mami?
Adriana : scrie-mi unde anume sa citesc si eu de chestia aceea cu Andreea? Ce faceti ?Tu da bine ati mai stat..bravo voua ...si ue ramaneam dar daca am avut cheful ....las pe data viitoare...
Elutza,mihaela...ma bucur ca v-am cunoscut si chiar daca nu am reusit inca sa ne cunoastem foarte bine....pentru prima intalnire face to face zic eu ca sunteti fete de treaba,cuminti ,de gasca si sunt convinsa ca ne vom intelege ...acu hai ca n-am povestit decat 2 ore...prea mult nu ne cunoastem asa ca neaparat tre sa ne mai vedem...
Elvira: mersi de complimente ,dar nu sunt eu chiar asa de dintr-o bucata insa incerc sa fiu tot timpul realista..si sa privesc lucrurile din toate partile.Ahhhhh....ziceai ca la prima vedere ma-i vazut "acra"..Ei draga mi se intampla f.des....sa par intepata,ingamfata...mandra....nu esti singura si de aceea nici nu ma mir....Sper ca o sa vezi ca nu pot sa fiu in nici o situatie asa...si fetele (bia si adi)pe care le stiu de ani de zile pot sa confirme.E f.bine sa ne intalnim la tine dar stii.....nu am vrea sa deranjam...mai ales ca poate trebuie sa te ocupi de magazin in timpul asta....Gandestete poate nu ar fi rau sa ne intalnim si in oras...eu sunt de acord oriunde....ca nu locul conteaza .
Blueeyes....WELCOME...printre noi....si spor la pregatiri...Stii la ce m-am gandit eu sunt unul din ofiterii de stare civila (nenorocesc oamenii casatorindu-i ) si poate te casatoresc in mai....scrie-mi data starii civile (daca nu ai facut-o deja) ca poate sunt de serviciu in sambata aceea si pici tu pe mana mea....Apoi gata cu anonimatul ....HAHAHAHA
oK FETELOR ATAT DEOCAMDATA VA PUP PE TOATE.
Brutareasa (d-na sandana)
dianaiulie2009 spune:
Fetelor , sotul Andreei a intrat pe site , a scris cum s-a petrecut totul si a pus ultimele poze cu Andreea si primele poze cu Maria www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69393&whichpage=22" target="_blank">aici.
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Claudia despre AndreeaC poti citi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69393&whichpage=1" target="_blank">incepand de aici si la mamicile de ian-feb 2006 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69384&whichpage=1" target="_blank">adica aici, apoi te duci la cap.140 . daca ai rabare citeste tot , ca e impresionant .
albumele noastre
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Fetele, am ajuns acasa!
am citit si eu despre Andreea, postarea sotului spune tot ce era de spus-parerea mea. Daca el nu are nici o indoiala, trebuie sa-l credem si sa ne bucuram ca Mariuca are un TATA. Toata stima pentru puterea lui, de a intra aici(pe DC) si a scrie, la abia 2 zile de la tragedie.
Despre intalnire: a fost SUPER! Trebuie musai sa ma intalnesc cu voi de fiecare data cand vin...abia astept sa sa faca mai cald si ziua mai lunga, sa ne intalnim cu copilasii.
elvira, multumim mult de gazduire, noi nebunele nu mai terminam povestile . Si poate tu aveai treaba...data viitoare sa ne spui!
elutza mi-a parut bine ca ne-am cunoscut, abia astept intalnirea viitoaree sa povesim mai mult. iti trimit adresa de e-mail prin PM.
claudia esti o tipa faina! Data viitoare trebuie sa stai mai mult! Sa ne cunoasem mai bine.
blue-eyes, bine ai venit!
carmen poate data viitoare reusesti sa participi si tu...sper a esti mai bine.
Va pup pe toate, merg la nani, maine inepe o noua saptamana
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza !!!!
Ce frumos este afara !!!!!
Cine iese azi cu copilasii pe platou , asa pe la ora 2-3 ????
Poate ne intalnim !!!
Noi am fost ieri in parc , la leagane ... nu va imaginati cata lume a putut sa fie ... nici o banca nu era goala ... la leagane iarasi a fost full ... asta inseamna ca se apropie primavara . Sa o fi vazut pe Paula cat era de bucuroasa ca sta afara si se plimba ...
Dar , din pacate , au anuntat ca doar 3 zile este vremea asta minunata , apoi iar vine frigul ... ce pacat !!!
Va pup si mai vorbim !!!
albumele noastre