Fetele din Zalau (camera 5-a) :))

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandana spune:

vA SALUT!
PREZENT......numai sa nu intervina ceva fff urgent.
Dar fetelor haideti sa vedem ce sa aducem.....eu daca vreti dau cafeua insa numai elvira te rog sa imi spui daca ai acolo ceva aparat de pregatit cafeaua .....daca nu o aduc gata pregatita....si poate ne intelegem si la altceva
OK va pup ca am sa-i scriu sotului meu un referat pentru ceva examen la master....
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Claudia, care vreti sa aduceti cafeaua vedeti ca tre' s-o aduceti facuta, aici nu avem unde.

Asa, era sa uit PREZENT
mai devreme vrusei sa fac o gluma si sa va spun ca eu nu pot veni.
Of, pe cand am vrut si eu sa scriu mai mult tre' sa plec. Va pup, poate mai scriu de-acasa.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by for2nity
mai devreme vrusei sa fac o gluma si sa va spun ca eu nu pot veni.

m-am distrat elvira, ar fi culmea, tu sa lipsesti!

PREZEEEEENT!!!!

poate vin mai tarziu...daca nu, va pup!

ps-io v-am zis, aduc suc si ceva dulce.

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ardelean spune:

Na, ca iar era sa ratez bunatate de intalnire...nu am vorbit cu sotul ca eu am insomnii de vreo cateva nopti incoace si scriu la ore mici, dar cum...cardurile sunt mereu la mine( si eu tot nu ma indur sa imi cumpar ceva), mai mult ca sigur ca se rezolva, mai ales ca la ora aia dormim( aia mai mici).
Mai, spun asadar PREZENT!(desi, sunt obisnuita sa strig eu catalogul)
...si m-am hotarat sa aduc inghetzata, mai ales ca bianca a zis ca e una buuuuuna la mol( astept sa-mi spuna cum ii zice).Dar niscai farfurioare si linguritze sunt pe la elvira sau vin cu ele de acasa??????
( a, am lipsit pt ca sotul a avut un pograaaaaam, de nu vreau sa-mi amintesc, am fost plecata la alba, blaj in week si colac peste pupaza a inceput s-o doara piciorul rau pe soacra-mea, asa ca....andrei a dat sembe de rinita, dar vad ca acum e bine, in schimb face niste scheme-a se citi mataieli, de m-a facut sa urlul la el, desi sunt calma cand e vorba de el....)
Salutari si mai asteptam confirmari....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata,

fetelor, pizza mancam? sau suntem la cura de slabire? sau vedem la fata locului cum avem chef? Nu de alta da' io n-am ce sa aduc si-asa m-as scoate.

Carmen, aici nu este nimic ce tine de bucatarie din moment ce nu e nici bucatareasa. Avem doar pahare de unica folosinta si bete de mestecat in cafea.

vb mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare fetelor !!!

Vad ca vom fi prezente toate sambata !!!
Asta e bine . O sa ne cunoastem intre noi .
Referitor la fiecare ce sa aduca ... eu nu sunt de acord ca Elvira sa plateasca pizza si de data asta ... e prea de tot ... si , in plus ne pune spatiul " la bataie " ... eventual putem sa cumparam niste fornetti sau ceva prajituri , saleuri, covrigei , din astea . La Imbiss sunt prajituri de casa , cu branza si mer , ( Bianca stie !!! } foarte gustoase si proaspete tot timpul . Acuma eu stiu cae sa zic ... mai ziceti si voi ...

Va pupi ca de dimineatza ma zapaceste Andreea sa mergem sa-i inchiriez rochita pentru carnaval !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!

mai , fetelor dragi si scumpe : ieri am fost pana la elvira.mama da e serioasa treaba cu carnavalul de pe 5 martie.ce tinuta si-a tras elvira.ssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuperba, dar pt fetele ei ce lucruri faine a luat , iar pt CRISTINA nici nu are rost sa va povestesc.eu credeam ca, carnavalul , e asa un moft , dar etreaba serioasa nu glumaaa.ma pune pe ganduri treaba asta si musai sa-mi trag si o tinuta.

fetelor dar sa va mai povestesc ceva.are elvira niste lucruri superbeee pt bebici si calitatea e super, pt ca e testata de mine si nu va pacalesc.dar faza e ca musai trebuie sa le vedeti .eu m-am bagat la creatie si am comandat nu gluma.mai , toata noaptea am visat cum desfaceam ambalajul hainitelor.is obsedata nu gluma.asa ca elvira misai musai trebuie sa-mi aduci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Bianca ai uitat sa ne spui ce ti-ai cumparat din orash, parca ziceai ca ai fost la shopingareala ieri !!! Vrei sa participi si tu la carnavakl sau de ce te gandesti la tinuta ??? Cat despre tinuta lui Elvira... intr-adevar e bestiala si a ei si cea a Cristinutei . Da si sunt tare faine .
Cu pregatirile chiar ca e serioasa treaba .
Noi am fost azi sa inchiriem rochita lui Andreea pentru carrnaval . Trebuie facute si cateva " adaugari " la ea , dar o luam joia si avem timp sa o facem pana duminica .
Azi am primit avizul ca a sosit coletul de la q. Abia astept pana maine sa vad daca mi se potrivesc cele comandate . Sambata povestim cum facem si cu comanda pentru cadou , bine Bianca ????

Va pupi ca trebuie sa ma apuc de pregatit cina !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetele, daca e ok cu praji de unde sunt bune(cele de la imbis), iau eu, am zis ca vin cu dulcele. adriana are dreptate, daca om vrea pizza, o sa o platim in grup, ok?

adriana, inteleg ca nu mai aduc rochita Dianei? ai reusit sa inchiriezi?

elvira, ne costumam si noi, mamicile???? noa, ca io n-am nimic! Aaaa, abia astept sa vad ce minunatii mai ai pe la magazin!

Va pup! Sper sa nu fie zapada prea mare maine, am inteles ca se incalzeste vremea!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mai fetelor mie imi pica netu cand am scris mesajul de mai sus si ma mir ca a aparut ca doar nu am dat trimite mesaj.
am fost la shhopingareala ieri si mare dezamagire pe mine ca nu am gasit ceva pe gustul meu, dar maine poate merg la cj si mi-oi lua de acolo ceva.
azi iar am fost la elvira si i-am luat lui matei niste lucruri mama mama, superrrrrrr si de calitate.

adriana sa ne pove daca esti incantata de comanda.

mai fetelor toate aduceti cate ceva.eu ce sa aduc????????????

va pup si mai vin.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput