Cat se plateste o bona??????

Cat se plateste o bona?????? | Autor: iulia11

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici , va rog frumos sa-mi spuneti care este pretul platit unei bone care va trebui sa ingrijeasca un copil de 2 ani?
In curand voi merge la serviciu si nu stiu cat trebuie sa platesc o bona .
MUltumesc pentru colaborare si numai sanatate.
IULIA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

eu dau 2,5 mil + transport + mancare pentru 10 ore.
Daca am o perioada mai incarcata ii mai fac si cadouri ...

3 ani !!! pe 14 februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

150.000 /zi + abonamet metrou + mancare (ce gaseste prin frigider sau sa-si faca singura)
Vine ~10 zile pe luna, de la 8.00-19.00, face de mancare pentru Alex si spala vasele.
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori spune:

eu am vorbit cu cineva...inca nu am angajat-o...si am cazut de acord la 2 mil pe luna....luni-vineri, 8 ore. fara abonamente...sau alte d'astea...

bb Bia si mami Cori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnne spune:

Eu sunt din Deva , si pe aici pe la noi, o femeie care sa aibe grija de copil, 8 ore pe zi, se plateste cam cu 1.000.000 - 1.500.000 / luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

100.000/zi (10 ore/zi), sambata si duminica liber. Mancare isi aduce de acasa.......spala hainute Alex, face curat si cateodata ne face si noua de mancare.

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

2.500.000 / luna + mâncare - 10 ore/zi, fara sâmbata si duminica . In afara ca îi spala/calca hainutzele lui Vladutz (atunci când nu le bag eu la mashina) se ocupa EXCLUSIV de copil - plimbat, joaca, gimnastica, poezii, desenat, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

3.000.000/luna fara sambata si duminica-10 ore/zi+mancare

se ocupa exclusiv de catalina (6 luni si 3sapt), dar mai face cateodata o ciorba sau un fel de mancare pt noi ( ea ar vrea sa faca in fiecare zi, dar eu nu sunt de acord). De sarbatori mi-a facut cozonaci, iar daca am nevoie sa plec sambata sau duminica o pot lasa la ea ( i-am instalat un patut acolo). bona mea este o superdraguta si bebitza o place tare mult. in curand va trebui sa plec din tara in interes de serviciu si a fost de acord sa stea tot timpul cu ea.

Ma ajuta tare mult, e ca o mama pt mine!

VA DORESC TUTUROR SA AVETI NOROCUL DE A GASI O BONA CA A MEA.

CATALINA SI O MAMICA FERICITA

"Don't look back in anger!"

Mergi la inceput