Mamici de mai-iunie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Raalucutza, FELICITARI pentru fetita Numele e deosebit.
Va doresc la toate o seara placuta!

Lacri 24 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor HAPPY VALENTINE's DAY!!! Sa fitzi iubite si fericite.

Ralucutza felicitari pt bebelusha. Lasa ca o sa vezi ce bine e sa ai fata. Sunt dulci si csumpe iar hainutele de fetitza iti vine sa le papi. Bine si baietii au farmecul lor.

Aici sunt pozele cu fata mea de la ecografie daca vretzi sa le vedetzi.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/album?.dir=bad3&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Va pup si numai bine. Nu am apucat sa citesc ce ati mai scris pt ca sunt busy la munca.

Diana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Raalucutza sa-ti traiasca pustoaica!!! Sa fie sanatoasa si frumoasa ca mamica ei!
Si nu fii saparatica! Nu stiu daca tii minte dar si io mi-am dorit initial baietel si recunosc ca si eu am plans un picutz (de abia a doua zi dupa ce am aflat ca e bebelina). Dar dupa ziua aia nu numai ca n-a mai contat si am uitat ca mi-am dorit vreodata baietel dar chiar mi s-a parut mult mai frumos (si chiar mai avantajos) sa am o fetita. Drept ptr care la 2 sapt, cand am fost la urgente si ne-a spus dr de acolo ca vede ca e baietel, nu am simtit nicio bucurie ... La 28 sapt, la urmatoarea eco ne vom lamuri ce si cum desi io merg pe mana lui Iosup si consider ca e fetita 100%.
Dar ideea este ca pana la urma nu conteaza decat sa fie sanatos ... ca iubire avem destula in noi fie ca e baiatel fie ca e fetita ...
Multi tie si bebelinei.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

LYLY multumesc pt felicitari!noi am fii vrut CELESTIN pt baiat ca al 2lea nume!dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ am pus CELESTINA si atat CA NU CUMVA ALTCINEVA SA O STRIGE altfel!

DIANA/) MULTUMESC FRUMOS!hainute voi avea slava domnului o gramada ca fiica nepoatei mele are acum 1 anisor si ii raman toate de acolo+ce ii voi cumpara eu!si de-abia astept sa merg cu ea in oras imbracate in acceasi culoare si bla,bla.......
SHORICUTZA esti o persoana deosebita si am nevoie de asa ceva acum!tu trebuie sa stii mai bine ce simt si cum!dar urmatorul promit sa fie baiat!

RAALUCUTZA25+ http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

RALUCUTZA, pt bebe .Voi sa fiti sanatosi , las ca o sa semene cu tati.

Eu mi-am tinut baiatul in patut pana la 3 ani , apoi l-am trecut in pat mare , tot singurel.Depinde de cat de tare te tii ca sa nu vina cu tine in pat.

ALIA 26 w

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Raalucutza te inteleg ptr ca am trait exact ce traiesti si tu acum. Dar te asigur ca o sa treaca si ca o sa te bucuri pe deplin de bebelina ta. Iar viitorul bb cu siguranta va fi baietel la amandoua!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Ralucutza

pentru fetita ta frumoasa!

Superb nume ai ales!

Mihaela
22+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Amonar da eu vreau sa nasc prin cezariana,dar sunt atat de fricoasa ca pana si asta ma sperie Ina am vazut patutul si mi se pare ok ca marime.Eu am vazut mai mari!Stii ce n-am gasit eu si vroiam sa te intreb..prosoape de bebe moi! Toate care le-am vazut pana acum erau pe departe de a fi moi si pufoase..Nu am mai ajuns azi in Carrefour ca am iesit in oras cu tati la o pizza,de ziua indragostitilor..ce mai,iubire mare pe noi!raalucutza FELICITARI PENTRU PRINTESA!!!Sa va traiasca!!! Wow,da ce grasuna e..sa nu mai fii suparata ca te batem!!Ia sa vezi ce frumusete de fata o sa ai si ce o sa te mai lauzi cu ea pe aici pe forum!Si pun pariu ca n-o s-o dai nici pe 5 baieti!LYLY lasa ca infectia urinara se trateaza,iar calciu si fier iei din prenatal( nu ai luat prenatale pana acum?).Nu mai fi supy ca il superi si pe bebe!Am primit PM-ul,merci!
io 29+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Carmina asteptam poze!!!io 29+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Raluca

Sa fii fericita cu fetita!!!! Orice este, este copilasul vostru si il veti iubii la fel de mult! Sanatate si noroc!

Lyly
Ai grija de tine si pune sa iei calciu si fier!!! BB-ul are nevoie de elementele astea si altele pt ca trebuie sa se formeze tot felul de organe. Infectia de urina se poate trata. Probabil ca ai sistemul imun mai slab de aceea trebuie sa iei suplimente. Sa ai tare grija de tine si bb!!! Eu am luat un timp multivitamine speciale pt gravida, sant compuse de fabricant de gata. Nu e de glumit cu asta.

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput