Mamici de mai-iunie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
ama_kaly spune:
Eu am vazut cosulet in genu' ala da nu aici,in Buzau.Insa nu am intrebat cat costa.O sa ma uit si aici de el.
Merci ina,chiar nu ai dat mult pe el si mi se pare super practic in primele luni.Cat despre hainute,cred ca bebe al tau o sa fie vedeta maternitatii daca zici ca il scoti din spital in blugi si tenisi
O sa fie super cute!
io
29+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
ama_kaly spune:
Amonar bebele meu avea la 27sapt 1300gr si capul de 31 sapt..asa ca se poate si mai mare
Nu stiu cand se recomanda cezariana aici proportional cu greutate fat/inaltime mama, insa nu te mai stresa de acum cu nasterea ca ai timp mai incolo
Bucura-te de ultimele luni de sarcina!
Poate totusi reusesti sa-i convingi sa-ti faca cezariana,gandeste pozitiv!
io
29+ cu
Seby
Poze mami si bebe
ama_kaly spune:
Lya macar de ar sta el in patut pana nu mai incape in el ,dar cele care le-am vazut prin oras majoritatea sunt imense..si daca ii punem asemenea patut in camera noastra nu o sa mai avem loc sa ne miscam.
Ina tu ce zici?
Care ar trebui sa fie dimensiunile patutului?Sunt de acord cu Lya,sa nu fie nici prea mic da nici foarte mare.Off..cate dileme 
io
29+ cu
Seby
Poze mami si bebe
doroti_5 spune:
Mersi Inaioana, ce noroc pe noi ca te avem
.
Eu stiam de asa ceva, da nu stiam ca se numeste asa.
Flory nu-l mai stresa pe bb, ca nu e cine stie ce, eu am citit ca cordonu e asa de lung ca se poate impletici de citeva in jurul lui bb, da daca tot faci cezariana nici atit nu tre sa te ingrijorezi.
doroti_5
27+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
shoricutza spune:
betty13ro feicitari ptr bebelina. Bine ca este totul in regula ca asta e important. Cum e cu carutul? ce inseamna mai exact 3 in 1, ce piese are si cat a costat?
24+
doroti_5 spune:
Amonar, imi pare rau ca Olandejii sunt asa de inapoiati.
Felicitari petru bb bine!!!
Lasa ca dea Domnu si nasti si tu usor si fara probleme, si poate nici nu e nevoie de cezariana, principalul tu si bb sa fiti bine si puternici la momentul mare, si sa le stergeti nasu ingimfatilor de Olandeji care socot ca o femee tre sa nasca acasa, fii si tu mai ferma pe pozitie, ori ce ei nu stiu de drepturile omului?
Si inca ceva pentru toate fetele, eu am auzit ca in timpul sarcinii tre sa citesti "Visul Maicii Domnului" de mai multe ori cica te ajuta sa nasti mai usor. Nu stiu cit e de adevarat, dar eu am citit deja o data, poate si autoinsuflarea ajuta.
Mie sincer mii frica de nastere, dar sa nu spuneti nimanui.
doroti_5
27+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
VoichiV spune:
Cristina, Mihaelacu scuze pt. intarziere, La multi ani si bebei sanatosi si grasunei.
Am vazut ca toata lumea este proecupata de patut, carucior, atc. Eu m-am hotarat de ceva vreme sa iau pt bebelina un cos pt. primele cateva luni, pe care seara il pun in patutul ei iar ziua il tin dupa mine prin casa. Cum m-am hotarat? Am cautat pe net modele de patut si am gasit niste modele de cosulet care mi-au luat ochii... superbe. Am zis ca pt. bebele meu asa ceva imi doresc, chiar daca va trebui sa comand special de undeva. Nu stiam atunci ca se gasesc si in Ro. Acum sunt fericita sa vad ca alegerea mea, bazata mai mult pe instinct, este si alegerea altor gravidutze. Ioanamultumim pt. toate sfaturile...
VoichiV
25+
poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
VoichiV spune:
Flory, nu te ingrijora, circulara de cordon este destul de frecventa si daca faci cezariana, nu e nici un pericol pt. dragul de bb.
Betty, felicitari pt bebelina sanatoasa. Altceva nici nu mai conteaza
Va pupicesc si incerc sa ajung si eu acasa ca sunt groaznic de obosita
VoichiV
25+
poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
virgi spune:
DianaR - voi naste aici intr-o clinica particulara. Nu stiu de ce voi avea nevoie sau daca voi avea nevoie de ceva, dar e bine sa fiu pregatita. Daca stau bine sa ma gandesc as avea mai degraba nevoie de paturi, ca au avut grija de fiecare data sa-mi acopere tot..![]()
![]()
Amonar - ne bucuram ca bb e bine.
florypop spune:
Fetele, eu la Andrei am avut patut cu plasa care se si pliaza. A fost ok insa pititcul meu de pe la 8 luni de cand l-am tot plimbat ba la mama ba acasa nu mai doarme in el. Acum doarme in pat cu mine.
Patutul insa a fost super ok ca nu se lovea si se juca linistit acolo. Il voi folosi si la Rares pentru ca este in stare foarte buna. Il recomand in locul celor din lemn.
In ceea ce priveste carutul am avut unul de la Baby Care mai sport care sincer pe perioada iernii nu prea a fost bun. Insa avand in vedere ca atunci era foarte mic (o luna) si il scoteam afara mai rar a fost ok.
Pentru Rares trebuie sa cumpar alt carut.
Pupici,
Flory
21+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png