bebelusi de ian-feb 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 10
Shobo spune:
hehehe, Bubu, acum am citit ca mi-ai vazut burtica
. am vazut-o si eu pe a ata si am realizat ca am mai vazut-o undeva
. m-am gindit bine si m-am dus rpd la pagina 1 la lista sa vad cu ce dr ai nascut si vad Tutunaru
. deci acum stiu unde ti-am mai vazut-o, pe site-ul dr-ului nostru ![]()
. acolo apar mai multe burtici printre care si ale noastre. SUper!
si la bb2 tot la el vreau sa merg, ce zici, mai bagam cite o burtica acolo pe site?
.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
bubu05 spune:
Crinuta, lasa ca trece! Si mie mi-e frica de loviturile la fatza...vlad are deja un cucui in frunte care s-a ingalbenit, o vanataie "galbena" pe obraz, o zgarietura mica in coltul gurii...
Ce credeti ca a facut zapacila? Mi-a turnat apa in tastatura!!!
. Bine ca merge si nu s-a stricat!
Shobo, si Vlad urla dimineata pana ii aduc laptele, de zici ca nu a mai mancat de o luna! Cand ii dadeam Milumil, puneam laptele praf masurat in biberon de cu seara si apa masurata si incalzita in termos. Si le duceam in camera lui, iar dimineata le amestecam in viteza...ca ne nu...vai de mine!
Acum nu stiu daca e bine sa-l incalzesc si sa-l pun in termos...chiar daca e el pasteurizat...mi-e frica. Si dimineata, pana ajung sa-l iau din frigider si sa-l incalzesc...e un concert, mama-mama!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
ana maria spune:
Catiflo multa sanatate puisorului tau!!
Shobo ha sa ma laud si eu cu ce vorbeste gaza mea. Zice becu (betu), da-mi (dai), deschide (dede), Stivi (asa ii spunem noi) (Ivi). Asta in afara de tata, mama, papa, apa samd. Pe unele chiar le spune cu adresa spontan. De exemplu arata cu degetul becul (lampa) si il si numeste iar altele le repeta dupa noi.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
bubu05 spune:
Aaaa, de-aia mi se parea cunoscuta burtica ta!
Aoleu, Shobo, mi-e o frica...Eu mai stau un an si dupa-aia, poate-poate. Sa ma intorc si eu la servici, sa stau putin si...pac!
Poze cu Vladutz
ana maria spune:
Bubu si Crinuta si Victor e plin de cucucuie, vanatai samd. Azi a reusit sa muste dintr-o conserva (nedesfacuta bineintels) si am vazut ca aveam putin sange la gurita, de la o gingie. Dar nici nu ma mai sperii ca zilnic avem cate o boroboatza. Oriucm cade mult mai putin decat acum o luna cand zilnic avea 2-3 vanatai. Acum alearga insa si se mai impiedica....
Amaya ne bucuram ca sunteti bine sanatosi!!
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Shobo spune:
cine stie dc ma pot vopsi si eu la par cu vopsea normala??? inca mai alaptez dar destul de putin, completare la formula/ cam jumate formula jumate titi ii dau acum. copilu are deja aproape 1 an, mai poate fi nociv amoniacul din vopsea?
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
bubu05 spune:
Hai sa zic si eu ce cuvinte spune Vlad(cu adresa, bineinteles):
mama, tata, apa, pa, caca, ha-ha(=ham-ham), mauuu(=miau), da(=da-mi), data(=gata), ete(=uite), uf, go(=gol, la minge).
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
Shobo, eu il incalzesc pe loc pentru ca mi s-a spart termosul si mi-a fost lene sa iau altul. cind era mica-mica la fel facea si nu mai aveam rabdare sa mai incalzesc.
Destul de caldutz il fac, sa stii si daca agit bine sticla se dizolva. Nu stiu cite grade ca nu am masurat temperatura, dar cald spre fierbinte nu spre calaie.
Despre vopsea...stiu si eu, eu am folosit cu succes si in sarcina si nu am avut probleme.
Ana_maria, mai, mai, ce vorbaretz sintem!
dar si cel mai mare dintre noi.
Ubi, ce haioasa ai fost cu ciorapii!!
si noi am invatat multe jucarii si stim care sint, ce fac, si exersam acum "unde'i nasu, okiu'...etc" le mai incurca.
Rebecca mea nu vrea sa mearga si ma cam ingrijoreaza. Adica merge tinuta pe mobile, daca vreau sa o tin eu de maini su subtiori se lasa in jos si nici macar sa se sprijine nu vrea...oare de ce???
In schimb avem acum toti 4 premolari iesiti si cei 8 incisivi au crescut maxim!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Pai daca e sa ne laudam cu vorbitul, de ieri Rayan spune " inge" pt " ninge".
Tot de vreo 2-3 zile spune si " gata".
Pe restul le stiti deja" tata, tati, baba, cheche, da, pa, papa,iiiiiiiiiia, ei, aide ( haide) si altele care nu-mi vin acum in cap.
Fii-miu a reusit performanta sa adoarma in fund in dupa amiaza asta
. Pacat ca nu l-am filmat.
Crinuta si
Rayan
Shobo spune:
catiflo, sanatate multa puiului!
wow, eu nu stiu cu cita adresa zice Codrin dar le zice ![]()
noi sintem uimiti pt ca pina acum in afara de baba si zaza, dada nu prea auzeam mai nimic, si deodata asa multe??? 
Merci, Patricia, o sa dau incalzitorul mai pe 2-3 puncte spre mai cald dc e asa. sper doar sa nu am pb cu asteptatu apoi sa se raceasca ca mi-am dat foc la valiza cu fi'meu.
acum in seara asta vad ca a invatat sa escaladeze diverse obstacole, se suie pe un sezlong si de pe el pe canapea... dar cu ce grija stau pe linga el... numai eu stiu... ca sa-l prind la o adica.
Bubu, merci pt pont, voi incerca cu canita cu lapte masurat de seara si apa la incalzit in alt biberon (avem un incalzitor de bibe de la Nuk). termos nu avem. ne-ar tb! 
cu burtica 2 te inteleg, eu tot va zic voua sa=-mi fac curaj
, si eu ma intorc acum la 1 la birou si poate peste 1 an... cine stie