Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Codruta cat a costat masa d epapat pe care ai cumparat-o la Petra? Si jucaria de la ce firma e si cat a costat, ca imi place.
M-am uitat pe poze, frumoasa Petra, smecheruta.

Vero

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

La multi ani :Matei,Bianca Isabelle,Alexandra Anna,Briana Maria!
Vio reurean sa=ti traiasca Andrei si sa fie sanatos.Mie mi-a placut poza cu salopeta de blugi si cea de la baie cand zambeste asa frumos.
Hildegard si eu tot singura am grija de Stefania si stiu ce inseamna sa nu ai un ajutor,cateodata te coplesesc toate...
Ioana poti folosi mameloane de silicon pe perioada asta.Se folosesc si la aparitia primilor dinti cand bebeii se "joaca" cu sfarcurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Hildi , scaunelul de masa este de la Chicco (polly). A fost 4.700.000 lei. Iar jucaria, tot de la Chicco (gym deluxe) si a costat 1.700.000 lei.
Avem mai multe fete si scaunelul si jucaria si biberonul .

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani sarbatoritilor: Matei, Bianca Isabelle, Alexandra Anna, Briana Maria!

Codruta, bafta la vaccin!
cristell, da, s-ar putea sa-mi cumpar mameloane de silicon daca o sa-si faca de cap copilul cu sinii mei.
Ramona, patutul e baby care, si e ok, este solid (daca nu era, nu-l cumparam; salteaua este tare, fara denivelari, nici nu i-am mai luat alta saltea). Nu stiu sa-ti zic de kg.
cristina, acum mi-am dat seama ca nici SMS-ul de ziua lui Victorash nu a ajuns la voi, ci la altcineva.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

'Neata fetelor,

Raspund cu intarziere ... tin sa multumesc celor care mi-au raspuns la problemele cu unghiile; mi-a mai venit inima la loc ... dc toata lumea zice sa dau cu betadina.. pai asa fac si parca i-a mai trecut roseata, de umflat slava Domnului nu se umflasera. Ieri am dat telefon si dr. mele de fam. plus unui dr. chirurg de la Budimex. Amandoi au fost de aceeasi parere : betadina. Trebuia sa merg azi sa il si vada .. dar cred ca ma duc maine. Totusi eu inclin sa cred ca nu e vorba de unghii incarnate .. ci mai degraba de o bacterie ceva care se ia.
Miflore abia astept sa se faca mai cald sa ies si eu cu Gabriel mai des. POate ne vedem si noi in felul asta mai des.
Nadina bine ati revenit! Imi lipsesc discutiile cu voi . CAnd vei merge la servici imi vei lipsi si mai mult!
Ioana eu merg mai mereu in Cora. Am fost si ieri cu Gabriel in marsupiu (am incercat sa uit de chestia cu virusul de rujeola). Am vazut ca au trecut la colectia de vara pentru bebei. Sunt super dragutze lucrusoarele. Eu una nu m-am abtinut si i-am luat mai multe chestii .. aproape de 2 mil . Abia astept sa vina vara si sa mergem si la mare... deja visez .
Fetelor, de saptamana trecuta bebicul meu a inceput sa se roteasca singur pe spate .. inapoi nu stie .. si incerca miscarea mai tot timpul.. apoi sta ce sta si ma cheama disperat in final sa il ajut .. si il gasesc cu o mana sub el si se screme .. si imi cauta privirea .. e un dulce .. imi vine sa il mananc cu puf cu tot. Apropos.. ii spun "Pufulet" !
Aura si Gabriel
p.s. poate punem si noi pozici cu lucrusoarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Diafera,

si eu am patit cu unghiile asa.Se da cu betadina si se unge cu baneocin, se invleste in pansament si se leaga, se pune manusa.Trece!

Vero

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Schimb capitolul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!
Ina, sanatate Ilincutei!!! Sper sa fie mai bine acum!
ca tu ai scris acum 2 zile
Irina si fetele care au copii vorbareti de ta-ta si ma-ma, felicitari!!!; a mea inca nu m-a chemat
Raluca, si eu am cantar Tefal si intr-o vreme l-am suspectat ca nu merge bine si cantaream tot ce exista in casa si la care stiam greutatea; pana la urma a fost in regula dar ceva ceva cred c-a avut...
Aura, tare rau imi pare de unghiutele dureroase; nu stiu ce sa-ti spun, doar sa te duci la doctor! Sanatate!!!
Tonnia, si tie la fel, sanatate!!! Cred ca esti la capatul puterilor! Dar Dinu ce greutate are? Ia in greutate chiar daca mananca asa putin? Ti-am zis ca si Ana mea mananca putin de vreo 10 zile cam 600 si ceva de lapte si inca ceva cereale si atat; nu vrea nicicum mai mult dar ia bine in greutate;
Roxisialexia, bine-ai venit!!! Ti-a raspuns Cristina intre timp, am citit acum, intr-adevar cred ca poti incerca Nestle chiar daca scrie de la 6 luni; eu asa am facut si vad ca-i merge bine fetii; eu incercasem inainte de la Milupa, ce-i da Cristina Ancutei si la noi n-a mers (de unde noi papam lapte Nan de la Nestle si amestecasem firmele intre ele si n-a fost bine, ne-am constipat si ne durea burtika); asa ca alege cerealele in fct. de laptele pe care-l haleste!
Codrutza, da, la Nestle sunt cereale fara lapte; eu de exemplu ii dau orez simplu, cutie albastra; si scrie pe cutie cate linguri de cereale sa pui la cat lapte, adica la 160ml cam 7-8 linguri rase; ideea e ca eu l-am facut ceva mai diluat ca nu curgea prin tetina si ne-apuca saptamana daca mancam doar cu lingurita; cu lingurita a mers la cantitate mai mica dar acum i-am dat si 100 de cereale si imi ia o ora cu lingurita! Petra are diplomaaaa!!! Cred ca trebuia sa primeasca inca una si pentru mancatul frumos cu bibe cu lingurita!
Mai citesc; stau si ma gandesc daca nu sunt depasita ca eu raspund la intrebari puse acum 1-2-3 zile!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

uite ca cu Baneocin crema nu am incercat. Azi cumpar si ii dau ... el are la piciorus. Merci

Aura si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Am niste nervi!
Am sunat la dir. de munca sa intreb de dosar si mi-au spus ca nu a trimis dosarul angajatorul si ca nu am nici adeverinta.De la primarie noua ne-a cerut si anexa2 la dosarul care l-am depus eu si cei de la firma au zis ca e la dosar si ca nu are rost sa-mi mai trimita si ei inca o anexa.Cea de la dir. mi-a spus ca daca aveam anexa ma baga in plata.Am sunat la firma ,dar dureaza ...si nu stiu ce pot sa fac?Dureaza 10 zile pana vine anexa de la Bucuresti,dupa aia trebuie s-o depun.Acum trebuie s-o depun la Directie ca doamna mi-a inchis repede telefonul ca a spus ca are treaba si au inebunit-o mamicile.

Mergi la inceput