Bebelusi de mai-iunie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Uitasem: spre marea mea uimire, am luat azi indemnizatia pe luna ianuarie!!!!!!!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Aoleu Cornelia pai zi-mi si mie ca sa-mi fac fituicile dinainte sa nu ma prinda in ofsaid...

Gabitza daca zici ca se gasesc prin magazine inseamna ca maine am zi grea ...beletristica lactoforma ...Daca nu gasesc ma duc prin piete si iau de tarani si tot nu ma las si fac niste canneloni cu umplutura de branza cu spanac si alune cu nuci...Pe cutie arata la toata lumea ...sa vad ce-mi arata mi-e in tava...

La prezenta vad ca nu s-au incris prea multe...inca mai asteptam si altele care nu au mai trecut de foarte mult...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Daca stiam ca sinteti asa in vorbe, puneam de o conferinta pe Yahoo Messenger.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Gabitza chiar vroiam sa-ti zic de chestia asta...poate chiar si de-un chat...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara fetele, PREZENT si de la noi!
In alta ordine de idei, am luat si noi ieri indemnizatia, a venit prin posta acasa odata cu alocatia.
Andreea At, noi avem pisica, dar sta numai in casa si e deparazitata si super vaccinata si curatata.Plus ca nu sta in camera lui Dragos si mai ales Dragos nu sta deloc pe jos, decat cand e in premergator. Si atunci, in ghete ca pentru afara deoarece la noi in casa este JALNIC de frig pe jos, nu pot lasa copilul nici macar pe o paturica(nici nu ma mai mir ca el nu merge deloc in 4 labe...asta e!).
Acum Dragos e bine, maine sau poimaine il vede nenea doctoru sa vada cum a slabit ca un ogar(dar mananca cat 10) si luni repetam coprocultura, Doamne ajuta sa fie bine!
Va pupam, week-end placut!

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput

Andutzy tinem pumnii si voua si Florentinei ....

Vad ca s-a lasat linistea ...pai atunci ma duc si eu la nani cu speranta lipita de perna ca voi reusii sa dorm mai mult de ora 3 fara telefoane cu inundatii sau cenacluri de-ale lu' fii-mea...

Noapte buna... somn usor...sapte purici pe-un picior... etc... etc...ca nu mai stiu continuarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Buna seara si PREZENT si noi...mai tarziu dar am alergat la greu zilele astea.
Si pentru ca sunt obosita de abia vad tastele nu mai zic nimic...
.am pus niste poze...toti prietenii mei au ras de s-au prapadit de prima poza...distractie placuta si voua deci.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Eu inca nu am plecat la nani si profit de asta ca sa la poza lui Robert!!!

Vroiam sa va mai transmit multumiri din partea lui Elisor, ca va ganditi la ea. Va saluta si va ureaza tuturor sanatate! Ea ne citeste si sigur ne va si scrie in curand.

Noapte buna!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Buna dimineata...

LA MULTI ANI Cristian Victor,Sergiu Mihai,Freya,Timeea,Adina...sa fiti sanatosi boboceilor

Vai ce-am mai dormit,nu-mi vine sa cred...de la 12 pana la 7.30 cand i-am auzit glasciorul drosofilei...se juca cu caruselul si mormaia ceva pe-acolo.M-am uitat la barbate-miu si mi-am dat seama ca si azi tot eu trebuie sa ma dau jos din pat prima...

Monicica este tare de tot poza...

Andreea ai gasit ceva bun de mancare?!Acuma serios fara cioaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Monicica-vreau si eu tricou cu Motorhead. Si pentru mine si pentru Thomas.

Pai pestele la folie-voi nu pricepeti ca m-am rusinat de produsele din ac. tara de r...t. Nimic nu se ridica la calitatea cu care sunt obisnuiti frantuzii.

Mancaruri d-alea romanesti nu fac eu din principiu si din cura de slabire. Tochitura -nu. Mamaliga am facut acum vreo 2 zile si am murit de nervi cate calorii are. Interzisa. Are pretena romanca, de vreun an, si crezi ca aia nu i-a facut de toate romanesti, nu i-a facut imersia in gastronomia noastra ingrasatoare?

Cand eram gravi, ne-am intalnit cu un francez prin oras, care se plangea ca nu stie ce paine sa cumpere ca nu-i place nici una. Si e adevarat, si eu in locul lui as fi plina de nervi.

Am gasit retete pe care le cunosc si eu ca le-am consumat la ei acasa: blanquette de poulet si salade nicoise.

Peste la folie cred ca ramane, eu nu ma apuc sa fac retete frantuzesti cu ingrediente romanesti, ca imi bat joc de retete si de ei.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput