Clubul moldovencelor de peste Prut (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

mey, fetelor,
eu nu mai reusesc sa ma tin cu scrisu dupa voi...
Asta vroiam sa zic si eu Nati, ca am devenit tare harnicute de am reusit asa repede sa umplem 10 pagini
Doroti, zi cum iti place mai tare sa-ti spunem. Cum a zis si Nati active am ramas doar eu si Rodica din Chisinau. Eu sint pro intilnire, insa nu stiu cind, am inteles ca Rodica va avea oaspeti in we... Poate stabilim ceva pe saptamina viitoare?
Alinka, mie imi placea tare cind ma lega mamica cu "bint". Dra cum incerca sa ma unga cu "zelionka" cum imi trecea si nici "bint" nu-mi mai trebuia Daca nu trece faza cu schiopatatul pina diseara, poate incerci varianta cu "zelionka"
Eu nu prea inteleg ce e cu mine azi, ma simt tare nasol, beau doar apa cu lamiie , dar nici asta nu mai are vreun efect Vreau mai repede ACASA...
P.S. Doroti, eu sint Cornelia, poti sa-mi zici cum doresti.
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Doroti, merci de explicatii, am inteles care-i treaba. Numai ca ar fi bine sa va lamuriti amindoi citi copii vreti fiecare, nu de alta, dar poate sotul vrea cel putin 4 si sa nu-ti mai faca asa faze, mai tirziu.

Ce fac, deschid capitol nou?

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Cornelia mie mii indiferent cum imi ziceti, cum va vine mai bine, eu vad ca mamanati a intrat chiar eri la mamici de iulie august, pe aici de ce nu mai da? Acus ii scrim un PM si o reicadram in rindurile noastre.

doroti_5 27+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Aici ai dreptate Natalia, dar sa stii ca suntem ambii de aceeasi parere: 2 un baiat si o fata, ma rog acum o fata si un baiat.
Da lasa ca dupa ce nasc luam noi precautii.
Eu stiam ca doar fetele fac asa ceva ca sa se marite, dar nu ca si baietii nu sunt rabdatori

doroti_5 27+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna la toti
Lucia nu stiu cit de sigur e cauciucul, poate si da daca nu se rupe, insa la noi, sotul avind marimea la picior 46 , toate prezervativele se rup . Astfel ca noi nici nu le mai folosim ca ma streseaza sa ma gindesc in timp ce facem dragoste "gata s-a rupt sau inca e intreg, ca pina la urma oricum sa se rupa..."
Doroti asteapta-te la intrebari din partea noastra. Trec si eu la interogatoriu: Ce face sotiunea ta acuma? Ce specialitate are, ati invatat impreuna si la facultate? Unde lucreaza? Stati singuri sau la parinti? Unde vrei sa nasti?
Natalia asteptam cu nerabdare tortul.
Alina sanatate
Rodica se mai intimpla sa-si capete vinatai. Si eu ma gindesc ce va fi cind Lucian se va intilni si se va juca cu vreun baietel sau fetita de virsta lui. Ca reactioneaza cam negativ si posesiv la tot ce e a lui fata de cei mai mici. Chiar se intinde sa-i dea jos din brate.
Cornelia multumesc de modestie. Dar eu nu prea ma stresez cu faptul ca Lucia ne incurca numele. Oricum iti apreciez modestia. Ce mai faceti voi? Poate ti-e rau ca vrea sa vie vreun bb, a ? Totul se incepe de la o durere de stomac...

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Davina ce mai face dulceata de Deanne? A gustat din tort? Dar sotul ce a zis? Hai ca te vom intreba si de parea sotului, ca vad ca el apreciaza altfel dulciurile facind comparatii interesante.
Natalia pina te mai gindesti noi vom trece pe alta pagina, dar cred ca nu e o problema , principalul sa ne mai auzim si sa mai discutam...

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

nu cred, dar deja dupa ce a scris Doroti pe aici, ma tem sa afirm 100%

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Gata, trecem in capitolul urmator: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69186

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput