Of, mai fata mosului poate ca asa a fost sa fie, oricum ii datorati foarte mult acestui dr. daca aveti asa rezultate.... noi abia ne taraim... insa sunt foarte fericita ca al meu sotz are aproape o luna de cand nu mai fumeaza.
Behind every love is a great story
Luli
Luli, cit ma bucur ca sotul tau nu mai fumeaza, cit de mult conteaza asta!!! De fapt o sa vedeti! Mare realizare, s-o tina tot asa!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
...si... mai scrii printre picaturi.
Daniela sar'na. Ne pregatim din nou vertiginos sa luam taurul de coarne, poate poate i le rupem
keep in touch
Behind every love is a great story
Luli
Liana: bina ca nu ai mai rezistat. Bine ai revenit si asteptam vesti bune de la tine de martisor.
pentru toate fetele!!!
Noutati!!??
Nush ce sa zic...
Azi am mai facut o spermograma( zic am pt. ca pb. sotului e si problema mea)
...tot in jur de 5 mil...dna dr. matei e incantata!!!cica sa-i dam inainte cu tratamentul pt. sotz...si ma tot bate la cap sa fac inseminare cu dansa si cu Mihalache...dar io nu vreau nici moarta..si cam dau inapoi!!!
astept prietenii mei rushii( cre vor veni in preajma martisorului )si probabil ca voi merge la moisica la cabinet pt. monitorizare si inseminare...
fetele mai in tema decat mine...
va rog... da consultatii la cabinet doar martea...si at. de la cat la cat?
In alte zile nu vine?
va multumesc anticipat pt. raspuns !!
Dany
week-end placut va doresc!!
P. S.
sunt f.f.f. incantata ca am si io stelutza!!!
Le invidiam pe fetele care aveau...f. multe...acum ma simt si io mai bine...chiar daca nu am decat una!!!
Dany