Oligospermie (20) - putini, da' (ne)buni !
Raspunsuri - Pagina 2

Liana30 spune:
gataaaa terminai cu scumpirea vorbelor...
gatai toate examenele...
acu hai la beut..
ca io de asta seara gataaaaa incep si asa
..doar ..doar...
"Nimic nu-i imposibil!"

greuceanu spune:
Mey!
Ati inceput insamantarile de primavara?
Incepand de iarna?
Valentine`s day tot prin munca sarbatoriti?
Hai mult succes atunci!
Si s-auzim de BB.

gabiu spune:
Buna fetelor,
Multumesc pentru raspunsuri Danyalo, Moana, Luli, ma bucur ca mi-ati spus parerile voastre si ca sa va raspund la intrebari va spun mai jos ca am investigat aproape tot ce trebuia la amandoi, adica:
-analize hormonale eu ( z.3 bune, z.14 asa si asa, z.21 proaste )
-spermograma sot ( cu datele din cap.anterior)
-HSG + 10 zile de instilatii
-laparoscopie in 2003-cu decorticarea ovarelor+desfundare trompa dreapta
-avort spontan in 2004
-tratament homeopat
-laparoscopie in 2005-cu desfundarea aceleeasi trompe
-IAS in decembrie 2005, nereusita.
Intre cele descrise mai sus am facut stimulari ovariene cu clomifen, puregon, chiar si pentru endometru am luat premarin, nitroglicerina, estrofem, iar la sfarsit pregnyl, si niciodata nimic.
Am ramas insarcinata intr-o luna de pauza, dar ..........
Din cauza asta Luli am cerut eu IAS pentru ca nu mai stiam ce sa fac.
Acum sunt dezorientata si chiar nu mai stiu in ce parte sa o apuc, mai ales ca timpul trece ( am 32 ani) si toate astea le-am inceput acum peste 4 ani.
Si medicii i-am ales pe cei mai buni ( dupa ce aproape 3 ani am fost la unul din C-ta, m-am mutat anul trecut la unii din Bucuresti): dr.T +dr.Moisa. Basca si ceaiuri + tincturi...........
Chiar nu mai vad nimic in fata in afara de FIV de care nu avem bani si sincera sa fiu nici macar nu am sperante ca ar reusi din prima.
Daca vedeti voi ceva ce n-am facut poate-mi spuneti si mie.
Va multumesc si va urez bafta la toti/toate.

iepurila spune:
Dragii mei,
Indraznesc sa mai scriu si eu doua vorbe. Ma repet si la acest capitol: Nu stiu cati din voi isi mai aduc aminte de mine. Se pare ca omul, atunci cand are nevoie, chiar gaseste 5 min sa ceara ajutor. Altfel, gaseste scuze de genul: "nu am avut timp sa intru sa va citesc, sau sa stau la taclale. Exact asa am patit si eu.
Si acu ca mi-am facut autocritica, sper sa cititi si mesagelul meu si sa va dati cu parerea.
Am refacut spermograma. Si ca sa aveti termeni de referinta am sa va dau valorile primei spermograme: volum= 4 ml; PH=8; motilitate=10% rapid progresiva; 30% lent progresiva; 60% imobili; vitalitate= 40% vii; concentratie =2.5-3 mil/ ml: CONCLUZIA= oligospermie severa cu astenospermie moderata
A doua spermograma: volum= 4 ml; ph= 8; nr spermatozoizi= 33 mil/ml; mobilitate= 50%; morfologie normala.
Acu ziceti si voi: sa ma bucur? sa sper?
Va pup pe toti si va doresc tot binele din lume
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

flavia ramona spune:
Pt. Iepurila:
Rezultatul nostru din 01.12.2005 :
2,5 ml, 29,8 milioane/ml, 89% mobili din care progresie rapida 44, lenta 20, pe loc 25, imobili 11%
Si cu acesti 29,8 milioane am ramas insarcinata, asa ca eu cred ca poti sa speri. 11+
pozici

daniela_b spune:
da, e bine si-o sa fie si mai bine....sa nu uitam cit de mult conteaza tonusul optimist!
Am mai spus si repet: fiecare dintre noi o sa avem copiii pe care ni i-am dorit, indiferent ce inseamna asta! Nu se poate, e imposibil, ca Dumnezeu sa ne inzestreze cu dorinta, rabdare, vointa, perseverenta, metoda, imaginatie, DC...fara sa aiba un plan al Lui! Sintem parinti inzestrati, sa nu uitam asta! E doar o chestie de timp...
pina atunci, hai sa facem o "imbratisare de grup" cum s-ar spune
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii