creion corector - anticearcan
Raspunsuri - Pagina 2
Avalon spune:
Da, da, Leta, are dreptate Himmelsduft, mare atentie la corectorul sub forma de baton, mai ales daca ai tenul uscat, am constatat si eu ca 'face riduri', mai bine incearca ceva sub forma de crema. Succes!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
nadyana spune:
Inseamna ca nu mi s-a parut:acum cativa ani mi-am luat un anticearcan sau corector ce o fi fost si, dupa un tipm de folosire, mi-au aparut niste riduri urate in jurul ochilor.Am scapat greu de ele.Nu stiam ca exista si anticearcan sub forma de creme.
Fetelor, oare are ceva daca folosim fondul de ten in zona ochilor, fara sa folosim anticearcan?Voi va ati cu fond de ten si in zona ochilor,nu?Dar cu pudra?
erin20 spune:
Eu de obicei il folosesc pe cel de la Avon, care e ok. Acum am primit o mostra de la Radiant, e lichid si mi se potriveste foarte bine, e super! Ma gandesc sa mi-l cumpar ![]()
Si eu am cearcane din nastere..pielea imi este mai inchisa la culoare in zona aceea. Stiu ca suna stupid, dar oare nu exista nici un fel de tratament care sa le mai deschida? ![]()
Guguluff spune:
Leta, are dreptate Avalon si cred ca e foarte bine ca nu folosesti farduri pentru ca nu ai nevoie. Eu am si corector si anticearcan si fond de ten si pudra si degeaba... Asa, si eu sunt multumita de anticearcanul de la Avon. Acum am de la Rimmel si e ok. Amandoua merg si ca anticearcan si corector pentru ca sunt de genul 'hide the blemish' deci doar acopera nu si trateaza, deci merg si pe cearcane si pe pete sau cosuri.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
danielag spune:
quote:
Originally posted by erin20
Stiu ca suna stupid, dar oare nu exista nici un fel de tratament care sa le mai deschida?
La Sephora aveau o crema tratament Hylexin. N-am intrebat cat costa. Pe flyer spune ca trateaza cearcanele negre si ca acestea apar din cauza faptului ca in jurul ochilor capilarele sunt mai fragile si mai permeabile si din aceste capilare 'se scurge sange' care incepe sa se oxideze treptat (proces numit oxidarea hemoglobinei).
Acum, cat de buna e crema, nu stiu. M-a tentat si pe mine, dar studiindu-ma in oglinda am vazut ca nu mai am cearcanele pe care le aveam
Daniela