Mastodynon - Vitex Agnus Castus - (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Si eu am luat Vitex timp de 3 luni fara nici un rezultat, dupa care am abandonat si m-am apucat de medicamentele prescrise de doctorita mea. Ea mi-a spus sa nu care cumva sa iau in paralele dar pe prospectul de la Vitex scrie ca n-ar fi nici o problema. Voi cum faceti? Ce parere aveti sa iau Vitex in paralele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Am uitat sa va intreb. Ce e Mastodynonul? Tot pe baza de plante? La ce e bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara sau buna dimineata si Happy Valentine's Day! si voua, chiar daca a fost deja sarbatorit!

Denis, eu iau Mastodynon de 4 luni, intru in a5a si mi-a intarziat si mie CM luna asta, adica a venit la 30 zile , cand de obicei vine la 26-27 zile, iar luna trecuta a venit la 26. Chestia e ca hormonalele mi-au iesit bine toate, deci nu prea e alt motiv de intarziere. Eu iau tot ptr mastoza si de ceva timp nu ma mai doare nimic si nu mai simt nimic legat de chisturi,deci efectul e garantat.
Am sa continui sa iau pana intru in tratamentul ptr FIV, ptr ca mie mi-a facut f bine !



Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Miramar, tu pentru ce ai luat Vitex? Mastodynon este un produs homeopat in forma lichida produs de firma Bionorica din Germania si contine Vitex Agnus Castus. Este bun in mai multe afectiuni: mastodinie, amenoree, exces de prolactina si defect de faza luteala. Mastodynonul nu poate fi luat concomitent cu hormonii de stimulare. Exista in capitolele anterioare ale acestui subiect cateva linkuri utile cu mai multe detalii.

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Eu am fost diagnosticata cu sindromomul ovarelor micropolichistice, datorita unei lipse acute de progesteron, cauzata de un exces de prolactina si amenoree acuta. Am luat 2-3 luni Vitex fara nici un rezultat, dupaa care am renuntat si m-am apucat sa iau Bromocriptin dupa cum mi-a prescris dr. Pe timpul celor 80 de zile de Bromocriptin am avut CM de 2 ori ceea ce e mult mai bine decat o data la 5-6 luni, mnu stiu daca am avut si ovulatie insa. Daar prolactina in urma analizelor nu prea e bine - la mijlocul tratamentului era ok, adica era chiar prea mica, dar la sfarsitul tratamentului este aproape dubla fata de maximul admis. Sa nu mai spun ca inainte de a lua orice fel de medicament era cam la 740 fata de 637 maximul admis, acum dupa medicamente este la 1110

Nu stiu ce sa fac - pe 24 febr. ma duc la control la doctorita, sunt curioasa ce-mi spune. Am mai auzit si de tratamente cu bioenergie care au dat rezultat - tu ce parere ai Bubulina? Voi ce rezultate aveti cu Vitex?, Iar astalalt Mastodynon banuiesc ca e la fel ca si pastilele nu? ca efect vorbind?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Tinctura de muguri de zmeura sa gaseste la plafar banuiesc, nu ? Inteleg ca e buna si asta la amenoree si exces de prolactina nu?

http://photos.yahoo.com/cosmina_simion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Miramar Vitex agnus castus este o planta puternica in realizarea echilibrului hormonal dar care actioneaza lent. Trebuie sa iei mai multe luni (7-12 luni). Cine ti l-a recomandat? Si pentru ce? Si ce fel de medicamente ti-a dat dr. cand ti-a zis sa-l intrerupi? Brocriptina, pentru scaderea prolactinei? Nu puteai sa iei Vitex impreuna cu Brocriptina, e contraindicat. Dr. la care mergi e specialista in infertilitate, sau doar ginecolog? O radiografie de sa turceasca sau un RMN pentru hipofiza ai facut? Ca sa se stabileasca cauza hiperprolactinemiei? Daca acestea sunt OK poate creste de la stres.
Hiperprolactinemia poate determina lipsa ovulatiei (deci amenoree), ovarele micropolichistice (pentru ca foliculii nu se sparg) si deci lipsa de progesteron. Iar amenoreea nu e acuta sau cronica. Este sau nu este. De asta te intreb de dr. la care mergi. Am impresia ca-i scapa ceva .
Sper sa te fi ajutat sa te lamuresti.

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Marina, multumesc de sfaturi. Doctorita la care merg este sepcializata in probleme de infertilitate - este Denisa Protopopescu de la Medsana si Centrul MEdical International. La ea am fost si m-a diagnosticat cu SOP si amenoree (am adaugat eu term. de acut) si da am facut radiografie la saua turceasca - e ok Si da mi-a explicat si ea ca hiperprolactina determina poate determina tot lantul. Ea mi-a prescris Bromocriptin, eu citisem anterior pe forum despre Vitex si am intrebat-o de el - mi-a spus ca ea nu se pricepe la chestii homeopate dar ca stie ca pot face bine doar ca a insistat ca nu care cumva sa iau in acelasi timp medicamentele prescrise de mine si Vitex. Asa incat inainte sa iau Bromocriptin am luat Vitex 3 luni - banuiam si eu ca actioneaza pe termen lung dar nici chiar asa lung, asa incat nevazand nici o imbunatatire - in 3 luni nu mi-a venit macar o urma de CM, am renuntat, am facut o pauza de o saptamana si apoi am luat timp de 80 zile Bromocriptin dupa cum mi-a prescris dr. pornind de la 1/2 pastila si crescand doza din 10 in zele zile pana la 2 pastile pe zi si apoi scazaand la fel - rezultatele au fost cele pe care vi le-am scris inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Miramar Esti pe maini bune, m-am lamurit. Daca e vorba de SOP e mai complicat. Ai facut si analize de glicemie provocata, androgeni? Cum ti-a pus diagnosticul?

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Marina glicemie si androgeni n-am facut. Am citit si eu de chestiile astea in SOP - sincer eu nu am simptome din astea dar...ce-i drept analizele astea nu le-am facut o sa o intreb pe dr.

Diganosticul mi l-a pus cu semnul intrebarii dupa ce mi-a facut ecografie intravaginala si mi-a spus ca asteapta rezultatul analizelor homonale - care atunci can au venit mi-a spus ca ii confirma diagnosticul. Ce-i drept qacum am citit multe si despre prolactina si despre SOP - am de gand saptmana viitoare sa o intreb multe ca nici eu n-am inteles clar am si SOP si hiperprolactinemie, sau cum? observ ca tratam prolactina acum nu vad sa facem vreo stimulare ovariana in nici un fel - am o multime de intrebari.

Mergi la inceput