Mastodynon - Vitex Agnus Castus - (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aryjul spune:

Sper ca a venit mosu la voi, daca nu scrieti repede lui Mos Craciun si rugati-l sa va aduca cat mai repede posibil un test cu doua liniute, ar fi cel mai frumos cadou.
La multi ani pentru toti SF. Nicolae si nu numai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulycosmy spune:

buna fetelor!!nu stiu daca voi aveti vreo veste buna dar eu nu am nici una.Mos Nicolae nu mi-a adus decat o veste si anume ca niste verisori de ai mei vor avea un copilas,asa ca o alta gravida si un alt copilas in familie,dar nici de data asta nu am fost eu.ma bucur ft mult pt ei,sa nu fiu rau inteleasa,enorm de mult,Dumnezeu sa le daruiasca un copilas sanatos ca si ei l-au dorit ft mult.dar asta nu ma face sa nu-mi coboare moralul.nu stiu daca e perioada asta a sarbatorilor s-au faptul ca toata lumea are parte de cea mai mare bucurie a vietii(un copilas)mi-a cam coborat moralul.nu mi-am pierdut insa speranta care sper sa nu o pierd niciodata.Sper ca voi sa fiti intr-o stare mai buna ca mineARYJUL mii de multumiri pt toate informatiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aryjul spune:

Buna fetele,
Iulycosmy, te inteleg perfect, am trecut si eu prin asta de nenumarate ori, ultima data a fost acum doua saptamani cand cumnata mea a anuntat ca e gravida si cum ai spus si u, nu ca-mi pare rau dar mi-as dori si eu ptr mine acest lucru dar din nefericire ptr mine nu se prea intampla.
Asta e viata, una lume cu mai multe bucurii iar alta cu mai putine, ghinionul nostru ca avem parte de cea mai mare suferinta, f greu este sa vezi atata lume pe strada plimband copilasii iar u nu poti sa faci asta iar sentimentul asta de tristete se accentueaza mai ales acum in preajma sarbatorilor.
Dar o sa fim tari fetelor si o sa ne gandim ca la anul o sa facem si noi sarbatorile in 3.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetelor ce mai faceti imi pare foarte rau pt voi dar sper din tot sufletul ca mos craciun sa va aduca un bebe amandurora ca va doriti asa mult va pup si aryjul ms.va pupic si mai vb

tudor g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aryjul spune:

Buna dragutele, nu mai dati niciun semn?
Vreau sa va dau o veste buna, mi- a venit CM dupa atatea asteptari si asta numai datorita tratamentului naturist, nuci nu va imaginati cat de fericita sunt.
As vrea sa va intreb, poate stiti voi vreuna care din tincturi nu se ia pe perioada ciclului sau dupa ciclu, de branca ursului stiu ca se ia pana in ziua a11 , naprasnicul cred ca se bea fara pauze, nu stiu de gemoderivatele de zmeur si ameti si de Mastodynon- poate ma lamuriti si pe mine vreuna dintre voi.
Voi ce mai faceti?Cum mai merg treburile?
Va pupic si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor!!!!!
Aryjul de tinctura de zmeur stiu ca se ia pina in z10 a cm-ului iar de mastodynon poti sa iei in continuare, eu asa fac, in caz ca ramii insarcinata sa il opresti doar. Eu am vrut s ailopresc cam la z21 decm ca daca o fi sarcina sa nu aiba de a face cu prolactina dar uite ca mia- intirziat foarte mult cum nu am mai patit si duap ce am reluat picaturile mi-a venit cm.Si stiu ca mi-a zis dr din ungaria ca se paote lua ca e natural si nu dauneaza.
Succes

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aryjul spune:

magduta10, multumesc pentru ajutor,succes si tie.
Sper ca Mosu' sa ne aduca vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

SARBATORI FERICITE si din partea mea SA VA ADUCA CRACIUNUL MULTA LINISTE SUFLETEASCA , PACE SI FERICIRE. BUNUL DUMNEZEU SA VA ASCULTE RUGACIUNILE SI SA VA DEA CEL MAI DORIT DAR DIN VIATA VOASTRA. CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulycosmy spune:

SARBATORI FERICITE!!!!!SI LA MULTI ANI!!!! LA TOATA LUMEA.vreau sa va doresc la toate ca noul an sa ne aduca in sfarsit ce asteptam de atata tip.de asemenea vroiam sa va spun ca am cunoscut un cuplu superb care dupa multi ani de asteptare vor deveni in sfarsit parintii unui ingeras(prin metoda inseminarii artificiale deoarece el are probleme de motilitate).asa ca nu va pierdeti sperantele ca incetul cu incetul vom reusi cu totii,binenteles si cu ajutorul lui Dumnezeu!!asa ca eu una pornesc cu mari sperante in anul 2008 sper ca si voi la fel!!!!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aryjul spune:

Buna fetele, ce mai faceti voi? nu mai dati niciun semn de viata????
Mai povestiti si voi ce mai faceti? ce tratamente mai faceti voi?
Eu astept sa mi vina CM ,sunt in a 28 zi, sper sa mi vina zilele astea.Iau in continuare Mastodynon cu Branca Ursului si Gemoderivate+ ceai de naprasnic- sa vedem ce se va intampla- poate, poate o minune.
Va pup si sa auzim de bine!

Mergi la inceput