Poznasi de iulie-august 2004 (157)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna ziuaaa

lume noua, papadie bine te-ai intors! sa stapanesti sanatoasa tastatura cea noua si sa ai spor la butonat!

olivia – super pozici! a crescut atat de mult luca de cand nu l-am mai vazut... e un frumos si jumatate! si alexandra imparte jucariile cu ceilalti copii, lucru care mie mi se pare demn de toata lauda si pe care il incurajez de fiecare data. stai linistita, ca nu din cearta pe jucarii se vede daca e un luptator sau nu. toate persoanele pe care le cunosc in zodia fecioarei sunt oameni realizati in viata din toate punctele de vedere – personal, financiar, social - oameni inteligenti, manierati, civilizati.

carolina – le dau cereale de la nesquick si inca unele neidentificate. dar nu in fiecare zi. intr-o zi au sandwich, in alta cereale, in alta iaurt cu biscuiti, in alta paine cu gem, etc. eu zic ca sunt destul de mari de acum, si daca nu mananca foarte des, ar trebui sa fie ok.

cristalule – sunt casute la metro, vreo 400 mii bucata, dintr-un fel de vinilin. mi-a spus cumnatica mea ca sunt frumoase.

gabriela – pupici lui stefanut sa treaca bubica repede.

eu sunt socata de tara in care traim si de nesimtirea angajatilor companiilor de stat, in speta tarom. nu m-am mai "lovit" de foarte mult timp de astfel de specimene si m-am enervat ingrozitor. i-am si zis vreo doua mai de dulce idioatei cu care am vorbit la telefon. oare o fi asa de greu sa ai o discutie civilizata cu un client? probabil ca e mult mai comod sa fii nesimtit, sa te declari deranjat de oamenii care vor sa iti dea bani si sa te conduci dupa principiul "timpul trece, leafa merge". ma scuzati ca m-am intins asa de mult, m-am suparat rau si ma plang la voi...

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Marcela, o pentru tine, sa nu mai fii suparata ! Si multi !! Tin minte ca nu demult era o melodie pe care o tooot rulau astia pe la radiouri si teveuri, aia cu "las-o, ca merge si asa !"... io as pune-o motto tarii asteia !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello
Cristal cashi din alea este si la cora, cafferour, si la metro. costa cam 400 de mii si-s misto daca pitiku respectiv nu e prea daramator sau mecanic (ca unu pe care il stiu eu bine).
Marcela imi pare rau ca ai nervi pe tarom, eu am colaborat ff bine cu ei pentru un proiect ca al tau. daca vrei numele si nr ei de telefon spune-mi.
Gabi imi pare bine ca trecu buzitza.....noroc ca se vindeca repede iepureii astia!
is inebunita de treaba, ma scuzati...incerc sa revin! pup u!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Buna fetele!
Mama ce mult am de recuperat.... am avut 3 zile superincarcate, netul mergea vai mama lui ...asa ca nu prea mai stiu ce faceti.

Noi suntem indragostite de zapada. a umblat ieri si azi bona cu Ilinca prin parc, pe unde era curat, s-a trantit fi'mea prin zapada, au alergat, au facut un omulet de zapada, asa ca aseara cand am ajuns acasa imi povestea ca s-a jucat cu "pada mutaaa" si a facut poc in pada....
Din pacate ajung prea tarziu acasa sa mai pot iesi si eu seara cu ea. poate in w/e.
Noi i-am cumparat corturile de la Quelle, sunt 2, si se pot uni printr-un tunel. tot ansamblul este prea mare pt.un apartament, dar l-am luat gandindu-ma ca la vara, la bunica o sa stea foarte bine in curte, pe gazon. In camera Ilincai am pastrat unul desfacut, ea este incantata si are pe acolo si pernute si ursi care dorm, da cu aspiratorul ca acolo este casa ei si trebuie sa fie curat...iar tunelul este f.usor de manevrat, de regula seara, cand suntem si noi acasa ne distram cu el in sufragerie.

Ma duc sa citesc ce ati mai povestit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

rox, nu stiu cum a fost la tine dar pe mine m-au scos din pepeni rau de tot. incepand cu cereri absurde de genul sa prezint certificatele de nastere in original ale copiilor care vor calatori pe cursa (!!??!) si terminand cu idioata de secretara a agentiei centrale, care nu ii are pe cei 7 ani de acasa.
oricum se emit deja cele 80 de bilete si am terminat cu ei!
ca am zis de la inceput sa facem charter si nu m-a ascultat nimeni...

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata, am citit pe sarite, stiu ca am niste poze de vazut...
papa, hai sa-tz traiasca tastatura, vezi ce faci cu ea sa n-o butoneze melu`... hahaha, sotu` meu e cu nervii, ne zice "distrugatorii", nu stiu cum da`n ultima vreme s-au stricat cam multe prin casa, cite copiii, cite io... asa ca, cristal, ia-ti d-alea ieftine ca nici din fier forjat n-ar tine prea mult, acu` depinde poate nu-i si cazu` vostru... in metro am vazut si eu, mi-au placut da` din pacate n-am unde sa mai pun si-o casuta de asta...
sper sa am net la servici, ramine de vazut cite gene or fi pe mine, da` nu scapati voi asa usor de mine... ma-ncearca aceleasi sentimente cind e vorba sa ma intorc la servici ca si atunci cind am intarcat cupiii... deh, asa mi-s io mai sensibila in caz ca nu stiati...
vrabiuto, cunoastem... multe sa treaca repede!
roberta, si tie

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salutare!

Sanatate mamicilor bolnave!

papa, bine ai venit!

Io vorbsc cu soacra ca si cu zidu. Am convenit ca vine acasa de afara cu copilu la 12 jumate. Ieri s-a conformat, azi, desi i-am adus aminte de dimineata a venit la 1, ....masa alea alea...a adormit la 2 si. Parca vad ca iar ma prinde miezul noptii, ca si aseara. Nu stiu cum sa-i spun ca sa priceapa. Iar chestia aia ca o chem pe ea seara sa se descurce cu el nu merge, fiindca atat ar astepta sa-i zic, ca ar veni super bucuroasa. Insa seara e momentul din zi cand stau si eu cu Cosmin, doar noi, e momentul nostru, n-am chef sa vina ea sa-mi bantuie pe aici.

Kro, multumesc de intrebare, petele au disparut ca si cand n-ar fi fost, dupa cateva ture de Elocom.
Va pup, ma duc sa mai lucrez cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

gata...prezenta la raport
incerc saintru in fiecare zi...cu memoria stau mai greu sa raspund la fiecare...
nu am apucat sa ma uit pe poze - de familie, dar o voi face pe seara
Acum doar ce am fost a doua zi de acomodare la gradi, imi face baiatul meu cu mina de cind sa vede acolo...adica'mamai , hai valea..eu am treaba aici , lasa povestile' . Miine stam 2 h iar vineri vor fi 3h plus masa de prinz ( micarica dupa retetele lui Annbel Karmel book pe care eu am folosit-o pina sa vin aici....de inspirat. www.annabelkarmel.com )

ref la soacra...mai nu stiu de unde are atita energie, dar ma termina....de fapt stie sa se relaxeze - citind, crossword,cinta in corul bisericii, reading group, gateste...ce mai o admir, chiar daca ar putea sa ma ajute si pe mine mai mult, si sa am si eu timp de activitati din astea.

mitzule...apropo de soacra...o avea si ea o vraja in jurul orei 1 de nu intelege sa bage copilul la somn la timp. Insista, ca la ei si o jum de ora conteaza enorm.....

ref la copilasii bolnaviori...sanatate multa...ce s ava spun ca noi de cind am vnit aici tot raciti suntem, am fost - la insistentele mele la dr - si am plecat cum am venit - copilul trebuie sa raceasca acum, mai bine decit mai tirziu.... Culmea e ca tot timpul cit am fost acasa in Romanaia si a fost ger/zapada, nu i-a curs nasul o sec ...la o sapt dupa ce am venit aici, gata. Si la gradi ...toti sunt la fel , in casa la fel ( cu tot vaccinul lor facut in Nov ).

Papa...cum te simti? cind e ziua cea mare? Eu am cam lipsit ...si nu stiu. Sa fie intr-un ceas bun!

Roxi....am uitat..felicitari ptr promovare!
gata..va las , ma duc sa calc , ne auzim pe seara

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Multumesc pentru raspunsuri!

In weekend ma duc prin cora si carrefour...pentru metro n-am legitimatie (de ras sa le fie cu legitimatiile lor!) dar daca nu gasesc ma duc si pe acolo.
La quelle nici nu stiu cum sa fac comanda...o sa caut catalog online...:)

Io imi luai de lucru acasa...hehehe....am niste idei maretze cateodata...:)
Pupam voios!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Asa, am mai citit cate ceva...
Felicia, ma bucur pentru sora ta! felicitari si ...urmezi tu, nu-i asa?
Vad ca lumea este cam racita si pitici si mamici... si mai nou si tatii, sanatate multa la toti... Corina, Mihaela, Roberta ...
Dana, Ric cum se mai simte?
Olivia, mama,mama, ce am mai admirat si copil si mamica, si locuri de joaca ... super, super! Voi chiar vreti sa veniti inapoi?
Gabi, toti trei la restaurant? adica si domnisorul Stefan? care cum s-a comportat? mi-e imi e teama sa ies si cu Ilinca, pentru ca are o placere nebuna sa ti se suie in brate si sa-ti plimbe furculita prin farfurie ...in final sa-ti puna in poala cam ce ai pe acolo ...
Carmen, vad ca te-ai hotarat sa o iei de coada, cum s-ar zice ... Bafta, sa fie bine si sa nu ai probleme cu madam bonele!
Ah, si sa ai net la dipozitie

Vad ca trebuie sa ma duc mai in urma sa gasesc si eu pozele celea de care vorbesc fetele cu Pat si Moatza, ... si cu miss suzy.

Marcela, ti-a mai trecut?

Mergi la inceput