Clubul nurorilor (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ooooo sunteti niste scumpe sarut manusitele pentru urari!!!!!!!!!!!!! Moko sa stii ca aiu fost chiar prima
Andreea ma bucur ca sunteti bine si sper sa ne mai povestesti cum va pregatiti de nunta.... cu burtica cum mai e?
Ancuta bine ai venit! Eu taaare le admir pe nuroricile care stau impreuna cu soacrele, chiar daca sunt bune, parca intimitatea nu exista deplin....
Eu n-am mai intrat azi ca am fost la bucatareala si apoi musafiri si apoiu ne-am dus la soacra sa-i ducem pui la sticla si tortulet, saraca sta in pat ca a cusut-o ieri pe viu la drene... mi-e o mila de ea....
Sper ca v-ati distrat bine (si sper ca distractia adevarata abia acum incepe) si va pupacesc din nou pe toate!!!!!!!!!!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata fetele
Sper sa ati petrecut frumos ieri!
Sa aveti o zi faina si plina de realizari!
Pup u all
Bine ai venit Ancutza!Sa ramai multa vreme pritre noi,ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Am intrat sa va spun ca am depus ieri actele la primarie.

13+
Mai am 10 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

Neatza fetelor
Am intrat sa va spun ca am depus ieri actele la primarie.

13+
Mai am 10 de zile pana la nunta
POZE

Felicitari si sa fie-ntr-un ceas bun!!!! Hai ca mai sunt 10 zilisoare, o sa fie super!!!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Felicitari!a cicel!!
waaaaw!10 zile...sa vezi ce repede trec si o sa vorbim oficial de la nora la nora..si stii ceva de nunta voastra promit ca am sa ciocnesc unin cinstea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by a.cicel
ieri... actele la primarie.

Felicitari ! Doamne, mai ai 10 zile !!!!!! Emotii ? Cu examenul ce faci pana la urma ?
Ancuta, bine ai venit !

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Cum v-ati sarbatorit, fetelor ? Noi... am mers in Mall, la 19:20 eram acolo, programul de casatorii era 14-20; ca in Romania, cand am ajuns noi, era inchis. Ne-am invartit pe acolo, sperand c-or sa vada cat e ceasul, nimic. Asa ca am plecat... in oras, aglomeratie ca la nebuni. Nu era loc sa arunci 1 ac... asa multe masini n-am vazut niciodata !
Am tot cautat un loc, ceva... nimic ! Peste tot plin. Cu/fara rezervare. Asa ca am ajuns tocmai la Pizza&Pasta, pe Fundeni. Unde am bagat 2 pizze, in sectorul pt nefumatori, unde se fuma in draci ! Printre accese puternice de tuse, incat credeam ca vars acolo. Nimeni nu s-a sinchisit sa stinga tigarea. In 45 de min eram deja plecati, iar a 2 a oara nu mai ajung acolo.

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Neata fetele

a.cicel- felicitari, sa fie cu noroc si multa dragoste

Ancuta- bine ai venit. Asteptam amanunte

O zi buna pt toate fetele

marinar

Mergi la inceput

Razuco , da mai, dar ati stat voi doi impreuna ca doi porumbei? Ati stat! In masina, in fum, nu conteaza! Noi n-am reusit performanta asta Hai sa-mi zici numele voastre ca va face baba Andora certefecat horiginal de casatorie aci pe net
Mai eu tocmai am avut revelatia ca mai am un an si schimb prefixul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Andreea felicitari! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti mereu!Si, evident, sa aveti o nunta ca-n povesti!
Pup u all

Mergi la inceput