Am pietre la fiere!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Am fost operata laparoscopic.
Ma simt bine.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Marius eu as fi interesata totusi de tratamentul urmat de tatal tau (mama mea se chinuie asa de mult timp).Ea nu se poate opera din alte motive. Cand iti faci timp si poti te rog sa-l scrii, sunt convinsa ca multora le-ar fi de folos.

Multumesc frumos.

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Ai vazut Anculina ca nu a fost greu? Ma bucur ca esti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

abia acum am descoperit subiectul.
tocmai azi noapte am chemat salvarea, ca sotului meu nu-i mai treceau durerile si erau f. intense. Dr. a spus ca trebuie de urgenta operat.
Are 1 piatra de 1,5 cm, descoperita de acu 5 ani, care nu i-a facut probleme pana acum. Dar cu alta problema ma confrunt. Nu stie cineva, care sint costurile unei astfel de operatii???(laparoscopica),macar sa stiu in jur de ce suma se invarte, ca habar n-am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Noi am dat la anestezista 2 milioane dar se da si 1 milion iar la dr chirurg ( laparoscopic ) 4 milioane dar se da si 3 si la rezidenti cate 500.000 lei vechi.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nectarus spune:

ANCULINA,tot cautind pe net am dat despre si problema care ma supara si pe mine de circa 6 luni(calculi biliari).SUNT DISPERATA caci nu stiu ce sa fac?toata lumeasa ma operez si care fiecare ma hotararasc cam greu,nici nu stiu daca sa fac laparoscopic sau clasic si nici la ce spital sa merg(eu am numerosi calculi de dim 2-3 mm).tu la ce dr te-ai opreat si cum de tai hotarat sa te operezi ,cum ti-ai invins teama caci si tu ai avut mom de ezitare.Scuze ptr intrebare cam tardiva dar acum am gasit site-ul.te pup cum a fost la anestezie ,ai varsat seara ,am auzit ca se poate face inj cu un medicam prt voma(ondasetron)tie l-a facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

fetelor,chiar daca faceti operatie organismul continua sa fabrice "pietre".eu am gasit un tratament in revista Formula as,pe care v-il scriu mai jos,dar pentru ca aveam mai multe "pietre mari ",fierea strangulata ,tot am ajuns la op laparoscopica.daca credeti ca operatia rezolva problema ,va spun din experienta ca nu e asa .in primul rand "pietrele"din colesterol ,care au aspectul unor gogosi verzi de diverse marimi nu ies la ecografie .tratamentul este:2-3 zile se mananca numai mere,in ziua aleasa ,seara se face o turta de grish mai tare ,care se mananca rece ,aveti nevoie de 250 gr de ulei de masline presat la rece si 250 gr zeama de lamaie .in reteta scrie sa iei o lingura de ulei si una de zeama la fiecare 5min ,pana le termini .eu am adaptat reteta si in ziua aleasa am mancat putin si seara am pus in 2 cani cate jumate din ulei si zeama ,pana la umplerea canii am pus ceai cald de sunatoare si am dat pe gat cate o cana la distanta cam de 30 min.ESTE scarbos dar are efect.oricum eu dupa operatie am avut la fel probleme si acum la fiecare 6 luni iau acest tratament .daca aveti curiozitatea sa va uitati in wc veti descoperi acele gogosi sau chiar pietre .tratamentul nu are urmari ,adica mers mai des la wc decat in dimineata urmatoare .il faceti vineri seara si luni mergeti la munca ..va face si pielea mai catifelata si chiar mai slabiti putin .curata de asemeni si pietrele de la rinichi .va doresc sanatate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teano spune:

buna fetelor eu sunt insarcinata in doua luni si am probleme cu bila"pietricele"care mi au afectat ficatul acum trei ani.de fapt am facut un icter.eu am incercat cu un medicament ursofalk.pietricelele s au stabilizat si nu se mai plimba asa ca nu ma mai supara fierea,dar nu s au dizolvat.in orice caz pana in momentul de fata ma simt destul de bine dar sunt foarte atenta la ce mananc.nu stiu in ce masura acesti calculi mi ar putea afecta sarcina.va doresc multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Nectarus tot noi la subiectele pietroase :)
cum te mai simti? eu ma simt rau de o saptamana , se cunoaste a venit toamna au inceput crizele ......

Teano nu stiu daca o sa iti afecteze cumva sarcina, nu cred, eu le-am fakut in timpul sarcini si crede-ma ca mancam ca sparta cartofi prajiti si alte lucruri pe care acum le vad doar in farfuriile altora si nici nu am avut nici o criza cat am fost gravida.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

si pentru cele mai "noi in lumea crizelor" si aici se diskuta acelasi subiect.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput