Ce gatim azi ??? (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cartofi cu sunca si legume la cuptor (f. usor de facut si f. bun, va vand si voua pontul: intr-o tava de teflon rumenesc putin cam 150-200 gr. sunca cubuletze si vreo 3-4 ciuperci taiate felii mari, apoi pun vreo 3-4 cartofi maricei taiati felii rotunde, 2 maini de legume congelate [eu pun un pic de porumb extra, ca mor dupa el], condimentez cu vegeta, nucsoara, putina sare, piper, boia, amestec bine, pun cam o canutza de apa, acopar cu folie de aluminiu si la cuptor cu tava! Se mai amesteca din cand in cand, si cand sunt aproape gata mai rad niste cascaval sau telemea deasupra, mai las 2-3 minute sa se topeasca si . Daca credeti ca suna bine, incercati, la al meu logodnic ii place la nebunie)
Prajitura cu ciocolata si biscuiti la rece

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

alynutza doamne ce pofta ai putut sa-mi faci cu cartofii astia...fac si eu diseara problema e ca eu nu pot manca dar tot am sa-i gust macar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Deanny amesteci sa zicem o cana de faina cu un ou-doua, apoi dai feliile de ananas prin compozitie(ele sa fie umezite..ma rog, cu suc pe ele)apoi le prajesti intr-o tigaie de teflon. La sfarsit le scoti, le pui miere peste...si pofta buna!
Scuze pt limbajul alambicat, dar is nedormita si cu dureri teribile la operatie!
Spor la trebi!

Mergi la inceput

Nushulica, promit eu ca o sa placa tuturor, si tie o sa-ti placa sa-i si faci, ca-i usor de tot. Dar de ce nu poti sa mananci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

SunSmile, merci frumos de reteta! Am mancat odata ceva asemanator de la chinezi - mere prajite cu miere, si erau intr-adevar date prin ceva aluat! Abia astept sa incerc si ananasul!
Imi pare rau ca nu te simti bine, ce-ai patit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

alynutza stau rau tare cu colesterolul si nu-mi pot permite sa mananc doar sa nu pun deloc ulei sunca si cu putin condiment...in rest legume tot inainte

Mergi la inceput

Imi pare tare rau, acum recent mi-am facut si eu analize de sange si mi-a iesit si mie colesterolul cam mare, insa a zis fratele meu (e medic) ca e din cauza ca nu prea fac miscare, iarna sunt ca un ursuletz, as hiberna intr-una, ca supraponderala nu sunt si nici nu pot manca grasimi animale, iar carne o prefer pe cea de pui/peste.
Fara ulei deloc n-am incercat reteta. Eu gatesc cu Floriol de porumb, cred ca-i mai sanatos, sau incearca ulei de masline din ala extravirgin, din cate stiu n-are colesterol. Insa in loc de sunca cred ca se poate pune putin usturoi tocat marunt marunt (un catel-doi), n-am incercat cu reteta asta, insa am una similara, doar cu cartofi si cu usturoi, e un deliciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica spune:

ciorba de fasole cu costita afumata
salata orientala

Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Fripturica de pui cu garnitura de fasole pastai cu mujdei si mamaliguta.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

ciorbita de pastai din congelator, salata de vinete si un tort de mere ca mi-au facut fetele pofta

puiutzul meu

Mergi la inceput