dureri de spate
Salut burtici!
Sunt Ana din Iasi(25 sapt)si de cateva zile ma confrunt cu o problema destul de nasoala.Ma doare spatele ingrozitor si nu stiu ce sa mai fac sa scap de durerile astea.Am luat 7 kg si ma gandesc ca o fi greutatea prea mare pt biata coloana.Voua ce v-au zis doctorii sa facetzi?In rest?
Mai voiam sa va intreb cum dormitzi.Am inceput sa dorm din ce in ce mai rau si ma doare spatele de la prima ora a diminetzii.Daca stiti ceva care m-ar putea ajuta please help ca in curand ma cocosez de tot!!!!
Pupici!
Raspunsuri
raalucutza spune:
am o prietena care m-a sfatuit sa dorm pe canapea!sau pe mai multe perne ca intr-o canapea!eu nu am parte de dujreri de spate asa ca dorm normal!am mai auzit si varianta cu perna intre picioare si perna sub burta!si eu am 25 de sapt azi fix si am luat 13 kg de la inceputul sarcinii!dar multumesc lui dumnezeu inac sunt sprintena!bafta multa!

RALUCA 25+ http://community.webshots.com./user/raalucutza
nshiro spune:
Draga mea si eu pana prin saptamana 20 am suferit de dureri groaznice de spate... eu credeam ca asa e normal in sarcina si ma gandeam ce-o sa fac in lunile mai mari daca sunt abia in prima jumatate si doare atat de rau... dar s-au dovedit a fi pietre la rinichi. Acum desi am ditamai burta, sincer sa-ti spun nu ma mai doare spatele... Incearca sa faci o analiza la urina. Te pupic si multa sanatate.
rocsana si bebe chan
miti2004 spune:
desi am sarcina mult mai mica decat voi, prin saptamana 12-13 am avut dureri mari de spate si am descoperit ca ar fi de la curent, m-am dat cu Fastum Gel si dupa vreo 5 zile ma simt mai bine.
pupici,
miti 14+
carmen_ardelean spune:
Eu am avut dureri mari de spate la prima sarcina si incercam repaus cat mai des, masaj si comprese calde...la nastere insa am zis ca ma rup in doua de durere de spte..nu ma durea nimic altceva..asa ca, daca esti rea la durere, cere o peridurala...
Sunt insa la sarcina 2 si vad ca nu ma doare spatele deloc( avem 20 de saptamani), dar ma ingrozeste putin gandul ca va fi la fel la nastere...sunt oricum hotarata sa nasc perfect normal...
Despre perna intre picioare, eu am folosit-o si atunci si acum, dar din cauza durerii de burta, iar pozitia este intr-o parte( cica pe partea stanga ca s-ar oxigena mai bine bebele).
Grija mare dupa ce nasti daca e fragila coloana..ia pe cineva care sa te ajute cu bebele, ca eu am mai facut si pe eroul dupa si ..in genunchi stateam cand imi schimbam bebele, ca nu puteam sta aplecata
In rest, e asa de frumos si de perfect unbb, ca vei uita rapid de toate inconvenientele din tinpul sarcinii si al nasterii..asa ca ai grija de tine si de bebe...
Sanatate maxima!
marrycalu spune:
Eu sunt in 28 sapt.si am luat 12kg,dar spatele ma doare din a doua luna de sarcina,incepand de dimineata,cel mai tare ma doare cand ma trage curentul,fie si pt. un minut,greu mi-am dat seama ca asta era,diclofenac crema mia recomandat medicul si masaj,cu dormitul e mai greu,ma intorc greu,ma foiesc des si adorm greu,
28+
Robert in burtik