Filme...care nu ne-au placut

Filme...care nu ne-au placut | Autor: Teodora D.

Link direct la acest mesaj

tocmai am vazut "sahara", un film de aventuri/actiune dupa o carte a lui clive cussler, cu matthew mcconaughey si penelope cruz; imi pare rau ca mi-am pierdut vremea cu el, pt. ca desi e destul de palpitant, are prea multe faze care iti insulta inteligenta, sa spun doar de cum se plimbau americanii nostri prin sahara ca la ei acasa, fara calauza si nimerind perfect drumul(poate erau niste indicatoare). una peste alta, desi acum inteleg de ce matthew mc. a fost ales cel mai sexy barbat al anului trecut- arata traznet in filmul asta-si desi mi s-a trezit interesul sa mai citesc cate ceva despre tuaregi, mai bine faceam daca nu inchiriam filmul.
o parte din filmele laudate la sub. "filme bune" le-am vazut si jumatate din ele nu mi-au placut. de aceea as vrea sa scriem aici despre filmele care ne-au dezamagit si sa argumentam in doua cuvinte, iar cei care le-au savurat sa nu se supere, gusturile sunt f. diverse.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.