Cluj rulz! - 36

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Mariana, trimite/mi si mie adresa, ca daca ajung mai tarziu am sa plec singura,sa nu o mai tin pe ralu.
Multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

Florina vreau si eu melodia aceia; m-ati facut curioasa!

Simona, mama lui Lucian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/machetutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Va salut pe toate fetele si sa fiti iubite si fericite[flo!
baby boom multumesc mult de tot pentru ajutor, esti o scumpa!am stat vreo 2 ore pana am reusit sa-mi pun pozele ,m-a ajutat si sotul ca eu nu prea ma stiu asa bine,sper sa-mi apara pozele cu Alexutzul meu.
arghirmonica, in legatura cu medicii ginecologi,eu am nascut cu Zsigmond Anna si totul a fost ok pana la urma,mama o cunostea si de aia am ajuns la ea, am nascut f. usor si nu am avut complicatii si bebe a fost mare 3600g,dar totusi te sfatuiesc sa nu mergi la ea!eu am avut noroc mareeeee.
imi doresc sa va cunosc si sa particip si eu la intalnirile voastre,sper sa am ocazia cat mai curand.
Va pupa mami de Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

eu am vrut sa apara 3 si au aparut numai 2, sory!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Cristiana, ziceai de pijama party...yo vreau sa zic ca nu pot sa ma inscriu decat incepand cu "inceputu'" lunii viitoare deoarece ma paste o delegatie in 24 februarie...si ma intorc doar sambata si atata-mi tre ca dupa delegatie sa ma dau dusa de-acasa iarasi seara

Stanca, catalogul e deja in geanta ca sa nu-l uit!

arghirmonica, sa-ti zic ce a patit o colega de-a mea cu Zsigmond? A mers la control ca nu mai avea ciclu...era insarcinata in cateva saptamani si toanta aia nu si-a dat seama si i-a facut histerectomie totala la 30 de ani Doamne Fereste!

bebelushelor, bagatzi!

R

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Helooooooooooo!
I-a uitati-va, dragelor, la ce ora postez . Acum mi-am terminat treburile casnice , am reusit si eu sa fac un dus si sa va citesc! Am avut o zi teribila! Am fost intr-o alerta continua! Imaginati-va ca parintii mei au plecat de la noi la 10 seara pe motiv ca nu au apucat mai repede ! Si sa va spun la ce ora a adormit Stefan...la 11.50 . Acum, ca au plecat ai mei, intru la program stric de avut grija de copii, desi mai am o toooooooona de treburi...habar nu am cand le fac pe toate! De ex. acum ar trebui sa invat niste legi! Pe bune! Dar credeti ca pot? Nu stiu ce ma fac!
Gata cu vaicareala!
Si fiindca nu am chef de PM-uri, desi nu e f ortodox, am sa-mi dau adresa aci; iat-o!
str: Rapsodiei, nr. 14, ap. 49 (parter, pe stanga). Sper sa ne gasiti ca mi-e lene sa va explic prin ce zona e ....e la ultima statie din Zorilor, dati roata pe langa ultimul bloc de pe Observator si la ultima scara ne gasiti....suficient de clar?
Va asteptam cu drag!

Si fiindca e vorba de ginecologi, nu o sa pierd ocazia sa-mi ridic in slavi medicul meu ...Cezarin Todea....super, super profesionist si om!
Si mai vreau sa spun ceva: nu se compara Stanca cu Gine1...am facut practica si la una si la alta....medicii, conditiile de spital (nu vorbim de rezerve, ca astea nu le prinde toata lumea!) sunt superioare la Stanca....asa am vazut eu...; ca sa nu mai vorbim ca la Gine 1 e liber la vizite, chestie care mie mi se pare penibila!

Cristiana, am pozele acasa...deja

Roxana, mi-am permis sa ma uit la pozele tale ....ce mi-a placut de tine ! Ai fost f frumoasa....afla soro, ca-ti sta f bine si mai rotunjoara !

Simona, tu prin ce ape te scalzi? Vi la noi?

Stanca, dar cum de il sarbatoriti deja pe Razvan??? Cand pica 7 martie? Suntem si noi invitati la chef ?

Florina, ce-ai targuit azi din oras???

Sa va spun ca noi nu am serbat deloc valetinu` asta! E primul an cand trece neobservat! Nici macar nu am ...dar lasa...recuperam noi!

Iar m-am intins.
Mai e cineva in zona?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Hihihihi, Daniela, am vrut sa ma uit la pozele voastre si...ia-le de unde nu-s! Nici o poza la adresa indicata! Ce-ai facut? Da si tu un clic la semnatura ta si vezi ce apare; asa poate te prinzi care-i buba!

Svety, draga de tine, i-am dat ultimatuum sotiorului pt pozele tale...am uitat sa-l intreb daca s-a conformat ....iti spun maine! Voi ce faceti, nu veniti la intalnire?

fetiliiii, am o vaga presimtire ca vom fii muuuuuulte tare la intalnirea asta !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

...hm....miroase pe aci a subiect nou...ce ziceti?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Iata-l: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69131
Va poftesc..... dincongo (dincolo, in varianta lui Stefan )

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

nici n-am crezut ca o sa gasesc atatea clujence pe aici...
Ma primiti si pe mine?

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput