Cluj rulz! - 36
Raspunsuri - Pagina 11
nana_sim spune:
Sa n-avem discutii, am intrat doar ca sa va salut pentru ca sunt
cu treburile la serviciu.
Va zic asa, mi-a parut atat de bine sa ma vad cu voi incat mi-a ramas un coltisor de inama catifelat tot weekendul 
Roxa=boxa sa spui imediat reteta de tort, ca eu n-am cuptor (decat pe cel cu microunde) asa ca sunt interesata de tot ce se poate face fara! Si ... te-ntreb asa ca-ntre cunostinte vechi, cum m-ai lasat sa plec fara sa-ti dau banii pt Minu? Acu' vrand-nevrand trebuie sa ne vedem maine, poate trag o fuga pe la tine la servici sau ... cum sa fac?
Dragutelor sa va fie liniste si senin toata saptamana!
baby-boom spune:
Simona, mersi pt. gandurile calde!
si
!!!
...
Daniela, ar mai fi o adaugare, la profilul personal, trebuie sa dai PASTE in campul semnaturii....am explicat acurat?
Ce daruri luati iubitilor de Sfantul Valentin???
...am nevoie de inspiratie...sau ma va izbi inspiratia de moment maine...sper...![]()
Salut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
asi spune:
Cadou de ziua indragostitilor

.
Asta daca ne permit copii
.
PS eu i-am luat si un parfum care stiu ca si-l dorea de mult.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
roxana1974 spune:
Simo, io am crezut ca ne intalnim undeva mai aproape de intalnirea mea cu Minu, asa ca tte astept maine sa-mi dai un semn, as vrea sa treci pe la mine...
Floo, Simo, pun reteta la noapte, nu trebe blat, trebe doar frigider!
Stanca, mi-am amintit ca io nu-s asa un distribuitor bun, asa ca daca nu stii nuanta, habar nu am cum facem ca io n-am mostre de pudra
de fapt n-am mostre pt nimic...si da, astia de la depozit is destul de naspa, ca nu au nimic pe stoc...
va las, revin...
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
svety spune:
Hai sa va dau si eu o reteta de "tort". La mine are succes 100%.
-piscoturi
-rom pt. sirop
-budinca de cacao
-budinca de vanilie
-glazura de cioco (de aia la plic ce se face cu apa)
-frisca ulala
Se intinde un strat de piscotur,insiropati, se unge cu budinca de cioco. Se pune deasupra alt strat de piscoturi, se unge cu budinca de vanilie. Deasupra alt strat de piscoturi insiropate peste care se pune toata frisca. Eu fac model cu furculita, dungi lungi si drepte. Peste frisca torn glazura pe ici-colo, ori in zig-zag.
Se pune la frigider sa se intareasca budincile si sa se insiropeze piscoturile. Daca nu o sa va placa io nu mai postez aci
mami
de dani
cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz![]()
baby-boom spune:
No, fetelor, macar o 1-a pagina meritam!!!!![]()
Stanca, si noua ne-ar placea mult sa venim la ziua lui Razvan....inca nu stiu cu exactitate cand plecam....Mihai se intoarce la sfarsitul sptamanii asteia, inceputul saptamanii urmatoare...dureaza mai mult decat ne-am inchipuit "netezirea" drumului
, sa zic asa...deci deocamdata asteptam...
...luam si un apartament acilea in cj, pt. lucrurile mari, acum ma ocup eu de kestie....
...inca nu stiu ce sa iau de sf. valentin....faza cu parfumul nu merge...ca am exploatat-o de craciun!![]()
..cred ca maine dau o raita prin oras, sa vad ce pica!![]()
Mariano, matale ce faci? ...iar umbli pe coclauri?
...busy business bee, nu???
...
...lipsesti o saptamana si vii si arunci bomba pe urma...ntz, ntz, ntz...
...acum pe bune, las' ca pove mai multe miercuri la voi!
Va pupez pe toate de noapte buna
P.S. ROXANA, OANA, URJENTAAAA...SA VA DESCHIDETI MESS-UL, CA ACUSICA FUG SA VA TRIMIT O MELODIE ABSOLUT CRIMINALA..CRED C-O STITI...DA' DACA NU, SIGUR O SA VA PLACA...pe mine m-a emotionat pan' la lacrimi la fiecare ascultare....bestiala, criminala, ucigatoare, ETC!!!
FETILI, CARE MAI VRETI, CERETI SI VI SE VA DA!!!
...DA' CU SUSNUMITELE AM MAI FACUT SCHIMB MUZICAL DE EXPERIENTA SI SIMT ASA O DATORIE PSIHOLOGICA...
DAR AM UN WARNING: E SUPER LACRIMOGENA!!!!![]()
Pusi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
baby-boom spune:
Ghinion...evident ca nu pot trimite daca nu sunteti logate la messenger.....
.....ei, ei!
Susnumitelor, va rog insistent sa ma trageti de tureacul pantalonilor, si s-mi amintiti ce am promis...ca stau cam slab in ultima perioada la sectorul nervos!!!
....noapte buna!
poze cu noi
TatianaG spune:
Mariana, te rog da-mi adresa voastra. Incercam s-ajungem si noi la intalnire (sa profit de faptul ca mami e la noi, doar sa nu fie "crizati" baietii).
si va doresc o noapte linistita!!!!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
POZE NOI
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
arghirmonica spune:
Dragelor din Cluj,va rog mult daca stiti sa imi dati si mie o listuta cu ginecologii din oras dar care sa nu activeze le Gine 1.Imi trebuie o a doua parere urgent si nu stiu unde sa ma duc.Am avut ghinionul de o sarcina cu probleme(placenta praevia si col scurtat in s 17-a) si sunt ingrozita.Din acest motiv vreau sa mai merg si la alt medic (Stanca ca al meu e de la Gine 1).Va multumesc tare mult si va rog sa ma ajuatati cu nr de tel,preturi etc ca de 3 sapt sunt pe spate mai ales ca am avut si dureri prin burta.
Cui drag Monica
17+,Daniel(3,11 luni fix azi)
arghirmonica spune:
Da stiti ce poate fi si de la gine 1 ca ma gandesc ca nu se povestesc intre ei,nu?habar nu am cum reactioneaza daca afla ca te duci si la altcineva.