Cosmetice Hemel

Cosmetice Hemel | Autor: Gyna

Link direct la acest mesaj

O colega mi-a dat un catalog cu produse cosmetice Hemel. Eu chiar avand nevoie de o crema de fata, am citit cu interes despre toate cremele lor, mai eles ca ei spun ca sunt facute numai din ingrediente naturale si nici nu sunt chiar foarte scumpe.
Va rog sa-mi spune-ti daca ati folosit cosmetice din aceasta gama si daca sunte-ti mutumite? Dupa cum scrie in catalogul lor mai ca mi-as comanda si eu.

Gyna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

eu am luat un sampon de la ei, dar nu e cine-stie ce.
si nu mi s-au parut ieftine
si apoi, nu cred ca is 100% naturale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adif spune:

eu am cateva creme Hemel, nu pot sa zic ca sunt foarte incantata, dar cred ca depinde f. mult de tipul de ten
mama mea de ex este foarte multumita, spune ca nu mai are puncte negre (crema pt fata le-a scos), ca nu mai are ridurile atat de pronuntate si ca vecinele o intreaba ce foloseste

eu am tenul uscat si sensibil si nu am vazut nici un efect
mie nici nu-mi intra in piele crema asta, e f concentrata si tb aplicata pe pielea umeda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am folosit si eu uleiul demachiant, mi se pare ok.
Crema hidratanta mi se pare prea grasa, dar la maica-mea i se potriveste :)
Au un rimel foarte bun. Cam atat ce am experimentat pe pielea mea.
Parerile sunt impartite, cred ca depinde si de cum le agreaza fiecare organism in parte.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Eu am mai multe produse de la ei :
Samponul-nu mi se pare deosebit
masca pt. ten gras-imi place , lasa tenul mat dupa ce o folosesc
crema de fata-e foarte buna(cel putin , mie mi se potriveste)
uleiul anti-celulita-nu am rabdare sa il folosesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri!
O sa-mi comand ,in gramaj mai mic, uleiul demachiant si crema antirid pentru fata , sa vad cum ma impac cu ele.

Gyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu mi-am comandat mai multe de la ei, la inceput mai putin apoi mai mult.Trebuie sa spun ca am pielea /calcaiele/coatele f. uscate, asa ca am fost f. multumita de crema pentru calcaie, cea de unghii, dizolvantul pentru lac de unghii( ala chiar e f. bun), acum am luat ulei antirid si e bun, il folosesc seara.Am luat si ulei anticelulita, dar nu l-am folosit constant sa pot vedea un eventual rezultat.

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

Sampon am luat si eu si nu e bun de nimic (si nici nu m-am uitat atent la gramaj in catalog si am fost cam surprinsa sa vad cat de mic e...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Am luat si eu ulei anticelulitic si nu-i bun de nimik!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput