Stiti magazine cu peruci ?

Stiti magazine cu peruci ? | Autor: Crinutz

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

Stie cineva un magazin prin Bucuresti sau in apropierea lui sau pe cineva care confectioneaza peruci? dar peruci potrivite pt toate varstele, unde sa gasesc una cat mai naturala si pt cineva mai in varsta. Deci nu cu par lung, colorata strident ci una cat mai aproape de parul ei natural (scurt, putin blondut si cu par natural daca s-ar putea).

Daca ati auzit de cineva care face asa ceva dati-mi de veste.
Multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Magazine care sa aiba numai peruci nu stiu.Insa am vazut peruci in Obor si in Cocor.
Multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Si la magazin Victoria.

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Despre noi

Dorim sa fii un CUMPARATOR MULTUMIT! De aceea iti oferim in special produse executate manual, "FABRICATE IN ROMANIA". Iti vom prezenta mereu NOUTATI! Pentru a le vedea si ... pentru a cumpara, viziteaza-ne regulat!
Firmele romanesti care realizeaza produsele expuse, exporta in tari din toata lumea.
Magazinul nostru iti prezinta produsele pe categorii:

- SECTIUNEA ARTICOLE TIP " GALLE "
Vei gasi aici "GALLE-uri", articole din sticla stratificata ( 4 straturi colorate de baza peste stratul alb "suport" ), executate dupa tehnologia scolii franceze a pictorului EMIL GALLE.
Fiecare produs este realizat exclusiv manual ceea ce face ca acesta sa poarte amprenta personala a fiecarui pictor.
Aceste obiecte sunt adevarate opere de arta si pot constitui un CADOU deosebit pentru orice ocazie!

- SECTIUNEA " OBIECTE DE DECOR "
Sunt "expuse" obiecte de decor realizate din aluminiu prin turnare si vopsite in camp electrostatic. Obiectele de decor "expuse" se pot vopsi in urmatoarele culori: albastru, auriu, negru pepit, verde pepit, rosu, nichel. Vopseaua poate fi mata sau grofata.
Poti alege culoarea dorita pentru produsul preferat. Preferintele le vei comunica operatorului nostru care te va contacta dupa emiterea comenzii.
Pentru orice ocazie poti alege de aici un CADOU deosebit!

- SECTIUNEA " PERUCI"
Perucile sunt executate manual, din par natural. Inainte de confectionarea perucii, parul natural se sterilizeaza. Perucile se pot executa functie de preferinta clientului pe calota fixa sau cu calota reglabila la dimensiuni.
Aceste produse se adreseaza atat persoanelor cu probleme de sanatate, cat si pentru cele care le aleg din punct de vedere practic si estetic.
Poti selecta frizura dorita si poti alege culoarea preferata din nuantierul unui tip de vopsea de par pe care trebuie sa-l precizezi operatorului nostru care te va contacta dupa ce ai emis comanda.!

ARGUMENTELE NOASTRE PENTRU CA TU SA CUMPERI DE LA NOI
- Suntem seriosi! Dovada sunt datele de identificare ale firmei pe care le punem la dispozitie!
- Preturile sunt competitive pe piata romaneasca si apropiate cu cele din magazine!
- Nu trebuie sa colinzi ore intregi prin magazine!
- Vei primi CADOUL acasa si atunci vei plati!
- Vei sti in orice moment care este valoarea totala a cumparaturilor! Pretul afisat langa produs este in LEI si include TVA.
- Ai nelamuriri sau ai nevoie de alte detalii referitoare la produse trimite-ne un email sau telefoneaza-ne!

EUROPA-ROMANIA-GALATI
S.C. THEO S.R.L. - Cod Fiscal R1633930
TEL/FAX: 40+236+460861, 0721-233723
e-mail:contact@selectshop.ro
Conturi bancare la Banca Comerciala Romana - Galati-Filiala TRAIAN, Str. Traian, Bloc A9, Parter, Cod postal: 800003
Cont lei: 2511.1-185.1/ROL
Cont USD: 2511.1-185.3/USD
Cont EURO: 2511.1-185.4/EUR

Iei legatura cu ei si le spui ce vrei. Se plateste doar la livrare. Mai stiam adrese, dar vad ca acuma nu le gasesc.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunatiz spune:

Crinutz,

Eu am vazut un magazin bine aprovizionat cu peruci in incinta Institutului Oncologic Bucuresti (Fundeni), parca la etajul unu.

Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica spune:

Si eu am vazut peruci in Cocor (la parter).

Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu tot COCORUL il stiu
si mi se pare foarte bogat in oferte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

In Cocor, la parter, e plin de perucaraie... tot felul de modele si culori... si cred ca si la Unirea au.
De confectionat peruci, mai greu... incearca prin ziare, ar putea fi anunturi.

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Multumesc!

Crinutz codita de maimutz

Mergi la inceput