sunt disperata.tratament cosmetic gresit....

sunt disperata.tratament cosmetic gresit.... | Autor: gabriela_tutuianu

Link direct la acest mesaj

buna fetelor,

am reusit sa-mi fac programare la o recunoscuta cosmeticiana.asa vorbeste lumea.

de la inceputul tratamentului am avut impresia ca nu prea stie ce face.se poate ca recomandarile cu privire la "prestatia" ei sa fie facuta de necunoscatori?ca daca nu ai mai facut niciodata nu ai cu ce compara....

ideea e ca m-am trezit a doua zi cu o iritatie pe juma din fata si toata barbia mi se cojeste.si nu prea imi trece.am facut tratamentul acum 2 saptamani.ar fi avut timp sa treaca nu?

cum procedez?ca m-as duce pe la ea.macar sa intreb ce mi-a aplicat pe fata.ca la cat am dat ar fi trebuit sa arate super.am platit dublu ca era dupa program(nu prea am timp) si bacsis gras.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Initial creeata de gabriela_tutuianu

buna fetelor,

am reusit sa-mi fac programare la o recunoscuta cosmeticiana.asa vorbeste lumea.

de la inceputul tratamentului am avut impresia ca nu prea stie ce face.se poate ca recomandarile cu privire la "prestatia" ei sa fie facuta de necunoscatori?ca daca nu ai mai facut niciodata nu ai cu ce compara....

ideea e ca m-am trezit a doua zi cu o iritatie pe juma din fata si toata barbia mi se cojeste.si nu prea imi trece.am facut tratamentul acum 2 saptamani.ar fi avut timp sa treaca nu?

cum procedez?ca m-as duce pe la ea.macar sa intreb ce mi-a aplicat pe fata.ca la cat am dat ar fi trebuit sa arate super.am platit dublu ca era dupa program(nu prea am timp) si bacsis gras.

Parerea mea este ca trebuia sa o cauti chiar a doua zi ! Si sa-i arati cat de experta este... acum, nu e prea tarziu, dar te poate acuza ca singura ai testat vreun produs si de la ala ai patit-o. Totusi, fa-i o vizita si tine-te pe pozitii. O reclamatie facuta in vazul femeilor din salon, iti garantez ca ii scade eventualele "aere". Si ar face bine sa dea banii inapoi !
Si n-ar strica nici o vizita la dermatolog.
Eu am patit-o cu o simpla programare, facuta cu 1 sapt inainte; era totul programat pe minute, ca era nunta sorei mele. Tanti respectiva, isi programase 2 pedichiuri ale prietenelor, in ora mea. Am facut gura, mi-a raspuns foarte obraznic ca trebuia sa ma scol mai de dimineata, uitand ca... intamplator, sefu' ei era acolo. Nu numai ca tot ce am facut acolo a fost gratuit, ci a si dat-o afara pe respectiva ! Avantajul de a fi prima clienta a salonasului respectiv ?

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nu stiu ce tratament ti-a facut, dar cu sigurantza cu era potrivit pentru tenul tau.
Teortic ar trebui sa-ti rehidratezi fata. Asta s-ar face spalandu-te zilnic sau tamponandu-te cu zeama de la tarate de grau. Iar pe fata curata sa intinzi un amestec de galbenus de ou cu miere. Se mai pune, in caz ca ai, argila. Se lasa cat mai mult, dupa care te speli ori cu zeama de tarate ori cu apa calda simpla. Si repeti chestia asta de cateva ori. Daca ai, dupa acest tratament, poti sa te ungi cu o crema hidratanta.
Efectul este vizibil rapid. Dar trebuie sa-l repeti, pentru inceput de 2 ori pe saptamana, daca zici ca este asa rau.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Eu am folosit cam tot pentru asa ceva (iarna am impresia ca mi se duce fatza cu totul, ma irit, ma inrosesc, se duce pielea) o alifie sau crema f f grasa de galbenele de la Plafar, m-am dat si pe buze cu ea & a fost super!

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Draga Gaby, am patit-o si eu de cateva ori si tot la cosmeticiene renumite.... dar am scapat cu comprese cu ceai de patlagina si trei frati patati....

.... asta vara inainte de o nunta am fost la o cosmeticiana "priceputa" care mi-a facut fata varza .... eu am tenul impecabil , fara cosuri iar trat. imi fac de 2 ori / an doar pt hidratare/ hranire... ei bine, a 2a zi dupa trat. fata mea era tumefiata si plina de basicute rosii, pline cu lichid ...
... la nunta aratam ca un rac fiert.. si ma mai si mancau....

.. .te inteleg este ingrozitor, daca nu-ti trece mergi la dermatolog...

... acum a revenit in tara cosmeticiana mea care ma stie de 10 ani.... si imi stie toate chichitele ....

Succes la tratamente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

multumesc pentru sfaturile voastre.am sa incerc cu ce m-ati sfatuit.

cand mergeti la cosmetica,care sunt pasii care ii urmeaza cosmeticiana voastra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Am patit-o si eu!Mi-am pus niste masti de la Avon si am inceput sa utilizez si crema Avon in acelasi timp si m am umplut de pete pe fata care mai si mancau! dupa doua saptamani am simtit ca innebunesc , asa ca am rugat-o pe mama sa stea cu pitica si m-am dus la dermatolog la Colentina; cand m-a vazut s-a ingrozit!! nici nu stia ce sa-mi dea ca sa scap cat de cat: mi-a dat un unguent si urmeaza sa merg peste 6 zile sa-mi dea un fel de crema pe care trebuie sa o prepar la farmacie-presupun!! Oricum cand i-am spus ca utilizez Avon sau garnier a strambat rau din nas si a facut o grimasa de mi s-a facut rusine!! au am tenul uscat!! ce crema sa folosesc!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Gabriela, cosmeticiana respectiva ar trebui reclamata, e inadmisibil ce ti s-a intamplat.

Pasii pe care ii urmeaza cosmeticiana mea: demachiere, exfoliere cu o perie rotunda (legata la aparat, se invarte foarte repede), abur 10 min cu masaj in timpul asta, extractii, dezinfectare, calmarea fetei cu o chestie gen ventuza prin care trece curent electric, aplicare de azulen pentru calmarea fetei, masaj iar, masca 10 min (de hidratare sau calmare, depinde de cum e tenul meu) si crema hranitoare la sfarsit. Totul dureaza cam o ora si jumatate.

Ce foloseste ea si am testat si eu recent este fiola cu Azulen de la Floritene, care mi se pare ca-mi calmeaza fata mult mai repede. Eu am tenul tare pacatos, dupa ce merg la cosmetica arat oribil cam 3 zile... de cand ma dau cu Azulen e mai bine. Se gaseste la plafar si costa cam 40.000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

multumesc.

cred ca voi face acasa urmatoarele tratamente chiar daca nulevoi face asa cum trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by gabriela_tutuianu

multumesc.

cred ca voi face acasa urmatoarele tratamente chiar daca nulevoi face asa cum trebuie.

"niciodata nu e prea tarziu"

Ti-a mai trecut iritatia?

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Si mie mi se cojeste foarte discret barbia cam la o saptamana dupa tratament. Exfolierea la mine are loc de la una dintre cremele folosite in timpul tratamentului si care favorizeaza acest fenomen. Exfolierea dureaza cam o zi. Inainte si dupa fata arata impecabil. Dar cred ca e bine sa ii faci o reclamatie cosmeticienei si daca nu scapi sa mergi la un dermatolog.

Mitza, 15

Mergi la inceput