Miresele anului 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Giova

Oana, Ralu as fi vrut sa vin sa va vad si sa plecam acasa cu ceva achizitii pt. nunta.

bine mah....lasa...ca nici io nu vreau sa te (mai) vad ...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Daca la apelativul iubita raspunz io, sa stii ca nu am de gand sa bag divort. Nu de alta da pierd la partaj scanul cu 3 picioare si un pahar ciobit.

quote:
Originally posted by SunSmile

Dya ne bucuram pt achizitionarea "produselor" dar mai ales a "sanilor" (cunoscatoarele "stieeee") Sa le porti iubita si fericita, puiule!
Andreea ti-am mai zis si dincolo..super faine toate, dar mai ales burtica!
Gio esti o fericita...ga-ga mic a inceput sa comunice cu mami!
Asaaaa...tinand cont ca iubita mea vrea sa divorteze si cumatra la fel, ma retrag intr-un colt intunecos sa-mi insir lacrimile(si cumatra si pliciu stiu de care)...
Va pup si spor in toate!

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

|Lasa cumatra ca io te ubesc (oops ma aude iubita)

quote:
Originally posted by krelia

bine mah....lasa...ca nici io nu vreau sa te (mai) vad ...

26 august 2006

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

Asaaaa...tinand cont ca iubita mea vrea sa divorteze si cumatra la fel, ma retrag intr-un colt intunecos sa-mi insir lacrimile(si cumatra si pliciu stiu de care)...

Auzi "fey"...cand ti-oi da unaaaa....
..de divortat, nu divortez (mai ales acum )...dar, un kinky styff acolo...tot o sa mai facem...pe ici pe colo....prin partile esentiale

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ciciep

Kreliaaa, nu dau numai de baut! O bucata de tor tiramisu merge?

Merge, merge ....
Petrecere frumoasa!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ok, ok! Deci scaunul cu 3 picioare ramane in familie! Si da ma...iubita esti tu! Si dupa discutia de mai devreme, am inteles ca ma iubesti!
Cumatra iesi din borcanu' ala de tristete si melancolie! Fii tare pt ca si Gabi are nevoie de tine!
Cecilia...ia o furculitza, baga o bucata de tort in ea, iesi la geam si gaseste directia cotroceni si catapulteaz-o. Astept cu geamul deschis si catzelu la prindere!
Hai va pup ca m-am tampit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Mesaj test sa vad daca am reusit sa pun pozele. Daca nu, il sterg.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Bai ce desteapta sunt, sa va pupe mama de fete! Stiti ce am facut? M-am intors la capitolul in care i-ati explicat Razei cum sa puna pozele si, cu pixul in mana si foaia in fata AM REUSITTTTTTTT! Si sunt si singura acasa, deci n-a fost IT-istul meu prin preajma sa ajute blonda prin misterele calculatoarelor! Ha!
Si acum, nu acum ca nu prea sunteti pe DC la ora asta, dar maine dimineata, sa va aud parerile despre achizitiile mele, in special pantofii! Jarteaua nu i-a placut lui ginerica, deci mai iau una! Numa' ca de data asta merg cu el de manuta sa puna el deshtu pe jarteaua perfecta, ca n-am de gand sa mai cumpar vreo 3-4 pana oi nimeri-o p-AIA!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Dyadya

Sunt superbi pantofii.Nu stiu sigur dar parca i-am vazut in Cocor(cum spuneai si tu) la et 1? Si intradevar sunt destul de ieftini.Spuneam ca in Victoria sunt de la 1,5 mil in sus
Si cosuletzul e dragutz,si pernutza.
Nu imi dau seama ce culoare are jarteaua...da' ce nu i-a placut lui iubi tau la ea?

Eu nu pot face cumparaturi ca nu stiu ce culoare va avea rochitza..

Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Vera,multumesc de aprecieri! Pantofii i-am luat de la un magazinas de pe Smardan, unul din acele vechi magazine de incaltaminte de piele romaneasca; ei cred ca sunt si producatorii si atunci isi pot permite sa-i scoata asa ieftin. Ideea e ca am ramas socata sa gasesc ceva atat de calitativ la un pret atat de mic. In interior au piele, nu stiu exact cum se cheama, d-aia moale, in care nu transpiri, talpa e din aia care nu aluneca si as putea continua la nesfarsit. Dar am alergat ceva pana i-am gasit. Iar in Cocoru si imprejurimi nu am gasit efectiv nimic care sa intruneasca cerintele mele: model+ calitate. Iar 90% din cei gasiti se descalificau din start pt ca aveau tapla...neagra! Ce-o fi in mintea astora de fac pantofi albi cu talpa neagra?!
Cosuletul si pernuta le-am vrut cat mai simple cu putinta, cat mai putin inzorzonate, stalucitoare, incarcate. Asta este ceea ce am gasit si mie mi-au placut suficient de mult incat le-am luat!
Jarteaua nu i-a placut la om pt ca el vrea una mai lata. Asta-i prea ingusta. Nu-i nimica, luam alta, nu mor pt o suta de mii. Iar pe asta poate o dau altcuiva cu un sot mai putin pretentios decat al meu!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput