Miresele anului 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns issis spune:

Nicolici26, eu am fost saptamana trecuta la Mariaj Lux. Fetele de acolo sunt ff dragute si patroana la fel (moldoveanca din Chisinau) f eleganta si sfaturile date de ea mi-au parut valoroase in ceea ce ma priveste. Te vei simti ca o printesa, se poarta cu tine impecabil, probezi cate rochii vrei, iti prind parul , iti pun coronita..totul ca sa -ti poti alege rochia potrivita. DAAaar...preturile pt mine cel putin au fost cam mari. eu nu am vazut rochie sub 1000 euro acolo. Rochiile probate de mine au fost in croiala de A (A shape) din satin, linia pe care merge de fapt Demetrios. Acelea erau in jur de 1400Euro. Simple de facut pentru o croitoreasa buna, insa mai nasol e la capitolul broderii..alea nu prea le poti face.
Eu nu -mi permit o rochie Demetrios, chiar daca am banii astia, mi se pare cam mult pentru cateva ore...insa, vizita la Mariaj Lux m-a facut sa-mi dau seama ce vreau!Acum caut rochie de mireasa dintr-o bucata (mi se pare ca te inalta, nu te injumatateste ca cele cu corset si fusta).
Iti mai pot recomanda un magazin cu rochii de mireasa deosebiteee, superbe, de vis NOVIAS , pe Calea Victoriei..pe acolo...dar la fel, destul de scumpe...poti vedea modelele pe www.pronovias.com. Mie mi-a placut o rochie de 2300 de euro acolo cel mai mult, poate reusesc sa o fac daca gasesc material.
Sa-mi povestesti cum a fost la Mariaj Lux:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

da nu o scoatem si noi pe ooana la o citrica?
asa macar in 3x2 daca Gio nu poate veni?

eu pe al meu nu pot conta cel putin o saptamana....sorry......
daca vin pe la 12 ...e posibil ca in max 2 ore sa termin vizionarile...apoi, vreau sa ma duc sa-i caut ceva pt Sf. Valentin, iar la 4 ma duc la coifor....
..daca ar exista citirica in incinta targului...ca la romexpo...poate tragem o bauta acolo , dupa vizionari....asta, evident, daca ne potrivim la ore....si la zile...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by ooana

...abia astept sa vin la Targ...si apoi sa va vad, macar pe cateva dintre voi!

cam pe la ce ora??

26 august 2006

pai...la ora 17, 42 de min si 38 de secunde !!!

E bine?la fata!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Nu vreau sa te descurajez dar atentie mare (mai ales daca va fi pe terasa), eu am avut o cina odata cu vreo 30 de colegi si eram mai galagiosi si ne-am trezit la un moment dat cu un vecin suparat care ameninta ca aduce politia daca mai aude zgomot!!!!

quote:
Originally posted by Gabitza1977

Iti multumesc mult Krelia!!! :)
Deocamdata nu am rezervat decat restaurantul, care va fi Silvius. este foarte-foarte frumos!!!! Nu vom fi mai mult de 75-80 persoane, locatia nu permite. Dar sigur va iesi bine, asa vreau sa cred! Biserica va fi mai mult ca sigur cea de la Palatul Ghica, unde am fost si botezata! Dar inca nu am rezervat ora.
Gaby

Mergi la inceput

quote:

pai...la ora 17, 42 de min si 38 de secunde !!!
E bine?la fata!

...nu prea....dar, in ce zi??
dar...dk te intalnesti cu ralu'.....sper sa ne putem vedea la citirica, undeva mai in apropiere, nu pe lg Sofitel...poate pare nesimtire, dar,...zau...nici nu stiu cum sa ma impart......

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

da nu o scoatem si noi pe ooana la o citrica?
asa macar in 3x2 daca Gio nu poate veni?

eu pe al meu nu pot conta cel putin o saptamana....sorry......
daca vin pe la 12 ...e posibil ca in max 2 ore sa termin vizionarile...apoi, vreau sa ma duc sa-i caut ceva pt Sf. Valentin, iar la 4 ma duc la coifor....
..daca ar exista citirica in incinta targului...ca la romexpo...poate tragem o bauta acolo , dupa vizionari....asta, evident, daca ne potrivim la ore....si la zile...

26 august 2006

Krelia ...pe cand vin eu Sf. Valentin a trecut de mult...adica eu vin la Marriot!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

quote:

Krelia ...pe cand vin eu Sf. Valentin a trecut de mult...adica eu vin la Marriot!

E CLAR!!
tre sa plec acasa.....(asta era programul pt sambata asta)
ramane totusi intrebarea.....in ce zi?? ca, la o adica...te luam cu noi in cartier (ca noi suntem mai lenese...nu prea iesim din zona noastra

26 august 2006

Mergi la inceput

Ralu...stiam eu ca pe tine sigur te voi vedea!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

In primul rand, Ciciep, LA MULTI ANI!! In al doilea rand, Ralu, mai baga o pastila si maine esti ca noua. Plus baia fierbinte regulamentara de diseara. Daca nu te descurci, vine SunSmile sa te ajute!!In al treilea rand: Krelia, lasa maica visele ca si eu azi noapte probam o rochie tare turbata, dar care o data "montata" pe mine arata foarte frumos. Iar mai acum cateva nopti ma certam cu alea de la Demetrios ca eu vreau ca broderia aia de acolo sa dispara! asta dupa ce in prealabil probasem vreo 3 rochii de la ei. In vis, ma refer! Si cand crezi tu ca s-a intamplat asta? Corect, in noaptea de dupa targ. Deci visam si nopatea ce visam si ziua cu ochii deschisi!
Si sa va povestesc ce-am facut azi: am fost cu mama la cumparaturi si am fost foarte productive:
1. pantofi mireasa-750.000 . Stiu ca suna incredibil, dar dupa ce am alergat in cocorul si prin toate magazinele cu incaltari de piele din zona, deja disperasem. Eu dispuneam de buget de pana in 2 milioane pt pantofi, asa ca nu cautam ceva ieftin.Cautam ceva sa-mi placa. Si intr-un final i-am gasit pe astia, exact cum am vrut, piele piele, toc de 8, tipul de pantof-sanda, adica are bareta la spate si doua baretute in fata. Asa ca e si pantof dar are si aerisire. Sunt super incantata, ca deja disperam: cu bani in mana si nu gaseam ceva sa-mi placa!Super afacere!
2. cumparat cosulet-200 mii
3.cumparat jartea-100 mii. Aveti grija cu jarteaua sa nu aiba elastic rigid si circumferinta mica, pt ca o sa va opreasca circulatia(la propriu!)
4.cumparat pernuta verighete-100 mii
5.cumparat cateva floricele de pus in piept, de mostra; ca sa nu-l car pe-al meu prin toate magazinele i-am facut o selectie si sa-si exprime opinia. Fetelor, am plecat cu capsator, hartie si pix la mine. Cum luam o floricea, cum o capsam pe o foaie pe care scriam magazinul, adresa si pretul. Radeau vanzatoarele de mine...
6. Siii...achizitionat... sani!-ID sarierri 795 mii.SunSmile si Brave Girl, pupa fata pe ele ca fara voi ce m-as fi chinuit.
Promit ca va pun poze cu fiecare articol in parte, acum ca am inceput si eu sa cumpar diverse pt nunta, merita sa-mi fac album. Si o sa ma descurc sa-l pun pe pagina ca va gasesc intructiunile, dar goe nu stie sa descarce pozele din aparat, asa ca pana deseara nu va pot arata nimic.

Mergi la inceput

quote:

quote:

E CLAR!!
tre sa plec acasa.....(asta era programul pt sambata asta)
ramane totusi intrebarea.....in ce zi?? ca, la o adica...te luam cu noi in cartier (ca noi suntem mai lenese...nu prea iesim din zona noastra

26 august 2006

Pai eu voi ajunge ori joi noaptea (16) ori vineri (17) dimineata...si stau pana duminica (19) la amiaza...asa ca e timp sa ne vedem! Nicio problema!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput