Miresele anului 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 11
NicoletaB spune:
neta fetele
frumosii pantofii, dar nu inteleg faza cu pernuta de verighete
pe aia vor sta verighetele la biserica?
ca oricum cand va da mirele inelele acestea vor fi in cutiuta, ca sa nu se piarda, nu?
sau imi scapa mie vreun detaliu?
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Neata! Raza, bineinteles ca le-am luat de pe Liscani, le-am luat cu 300 pe amandoua?!
La mine cosuletul- ca si asta e la fel cu al tau- a fost 200, pernuta 100 si jarteluta 80 ! si le-am luat de la un magazin de langa gara Lipscani...
Bravo noua !
a.cicel cu burtica frumoasa, multumesc !
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
nu inteleg faza cu pernuta de verighete
pe aia vor sta verighetele la biserica?
ca oricum cand va da mirele inelele acestea vor fi in cutiuta, ca sa nu se piarda, nu?
Pai, ideea e urmatoarea: de panglicutele pernutei se leaga verighete bine-bine ori acasa ori inainte sa intri in biserica.. si un pusti mic/fetita intra cu ele.. pana atunci, stau la cineva de incredere... si zic eu, preventiv, pana le cere preotul, sa fie tinute tot bine-bine... apoi le inmaneaza piticu'... exista si cutiute si... multe alte modele.. mie pernuta mi-a placut...
Foto
SunSmile spune:
Neatza
Felicitari pt achizitii Dya. Frumoase toate! Da' pe langa parchet, patura mai aveai si neste sani de "pozat" bre! Ca ai mei "e" folositi si nu poci sa-i mai afisez pe aici! Asa ca ia tranteste matalutza una pereche sani pe parchet si sari cu blitzu-n ei sa vaza si ochiul fetelor!
Sa aveti o zi de vineri frumoasa!
plici plici spune:
neata dragelor, revin si eu dupa 2 zile agitate si nu tocmai placute (urgenta, spitale, etc...) in fine, bine ca s-a rezolvat.
SunSmile, multam mult de sustinere pe toate fronturile, si tie Krelia la fel
Cat depre lacrimile tale Sunsmile, cunosc si aprob :)
Pup la toate fetele, la multi ani intarziati ciciep, multa sanatate si o nunta cum vrei tu, si spor la pregatiri pt voi toate.
andreea_trend spune:
Neata fetelot.... mama cat ati mai scris...
vad aici achizitii serioase pt nunta... felicitari fetelor....
Azi ajung si eu la Targ... de data asta iau si aparatul foto cu mine... sper sa revin repede cu poze... si mai sper sa fie ceva de capu' astui targ....
Apropos DYA... si arata mama perechea aia de minuni... ca tare's curioasa...
Pupici la fete ...
Nunta noastra
Poze
dyadya spune:
SunSmile, nu m-am gandit sa pozez si sanii!!!! Dar ai dreptate, poate vor fetele sa-i vada! Cu ocazia asta poate pozez si cadoul pt nasi, dar pun pozele numai daca se distinge ceva(aparatul meu nu poate prea mult!).
A.cicel, am uitat sa-ti spun: frumoasa burtica! Dar mare! Eu im mintea mea creata stiam ca la "varsta asta" nici nu se vede sarcina! Hmmm....mai am de invatat.
Raza, felicitari pentru rezolvarea problemei "decoararea salii"!Ce culoare vor fi husele pana la urma? Alb-rosu? Ca jarteaua?
Am uitat sa mai spun ca ieri prin peregrinarile noastre pe Lipscani, am facut un popas destul de lung in zona "Curte Sticlarilor". Si am vazut acolo o groaza de pahare care mi-au ramas lipite pe retina. Dar, din nou, cum ginerica e mai mofturos, pe alea le achizitionez numai cu el. Iar preturile variau intre 80 -200 mii bucata. Partea proasta e ca nu toate magazinele dau si la bucata. De obicei dau daca au un set incomplet, sau daca au mai multe pahare la fel.
Diverse pentru nunta
andreea_trend spune:
quote:
[brAm uitat sa mai spun ca ieri prin peregrinarile noastre pe Lipscani, am facut un popas destul de lung in zona "Curte Sticlarilor". Si am vazut acolo o groaza de pahare care mi-au ramas lipite pe retina....
Iar preturile variau intre 80 -200 mii bucata. Partea proasta e ca nu toate magazinele dau si la bucata. De obicei dau daca au un set incomplet, sau daca au mai multe pahare la fel....
Diverse pentru nunta
Apropos de pahare... stie cineva unde se pot inscriptiona cu numele nostru....
Nunta noastra
Poze
Raza de soare spune:
quote:
[
Raza, felicitari pentru rezolvarea problemei "decoararea salii"!Ce culoare vor fi husele pana la urma? Alb-rosu? Ca jarteaua?
Multumesc frumos ! Normal ca vor fi alb-rosu, toata nunta asa va fi !
Am husele baza alba, funda rosie, 2 inimi rosii+verigheta alba, jumbo rosu+baloane multicolore, fusta prezidiu rosie (fata de masa alba), flori din baloane alb-rosii si rosii-albe (e o diferenta, sa stii) si arcada rosu mai mult, alb mai putin.
Rosu e culoarea pasiunii si...tb sa vada lumea cat ne iubim ! A, "lipsit" de importanta faptul ca e culoarea mea preferata...
ca daca ar fi fost dupa puiu, tb sa fie albastru... da' albastrul ala frumos, de-ti ia ochii...
Foto
ciciep spune:
'neata fetele!! Trebuie neaparat sa va spun: A VENIT, A VENIT!!!...cum cine?...INELUL!!! Iuhuuu...si are 12 rubine in forma de romb...nici nu vreau sa ma gandesc cat a dat pe el...da' nu conteaza, vorba lui...o sa il trag in poza diseara sa vi-l arat si voua, vreti?
Dya, sunt bestiali pantofii!!! Ma faceti sa plec si eu la cumparaturi...