O problema mai delicata...

O problema mai delicata... | Autor: Nicoleta

Link direct la acest mesaj

Iata ca am reintrat "in randul femeilor"... Si ma refer la menstruatie, la 2 luni dupa nastere...
Scuze ca abordez subiectul asta, insa mi-e cam teama... Este mai inchisa la culoare decat inainte si mai abundenta. O sa ramana asa mereu? Si am dureri ...
Va ma aduceti aminte cum a fost la voi?
Nicoleta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Cred ca si la mine a fost la fel, insa eu am avut dureri tot timpul, asa ca nu a fost mare diferenta.Dar abundenta a fost si la mine si cred ca e normal, mai ales daca nu ai facut cezariana....Oricum, mai bine intreba un medic, ca sa fii linistita.
Numai bine si multa sanatate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Si la mine tot cam asa a fost. Dupa 4-5 luni a inceput sa fie ca inainte de nastere. Dar Missiday are dreptate, cel mai bine e sa consulti un medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Am avut, si eu, o "tentativa" de revenire a menstruatiei, dupa 2 luni de la nastere, mai inchisa la culoare. Ca dupa aceea, sa-mi revina menstruatia la 5 luni dupa nastere, si de o culoare normala.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

la mine a fost mai bine ca inainte de nastere, a venit pe la 7 luni (am alaptat pana la 9 luni), a fost mai scurta, mai putin abundenta, mai putin dureroasa, mai decolorata si mai regulata; cred ca trebuie sa-ti acorzi un ragaz, ca sa dai organismului timp sa se regleze singur; la doua luni esti departe de a fi complet refacuta dupa nastere; du-te si la un medic, pentru siguranta

Daniela si bb Anda

Mergi la inceput