nizoral, lamisil sau orungal?

nizoral, lamisil sau orungal? | Autor: amik

Link direct la acest mesaj

onicomicoza.unghiile degetelor mari de la picioare.nu e stadiu avansat, nu se farmamiteaza unghiile, doar sunt alb-galbui si dezlipite de patul unghiei.
intre tratamenul cu
nizoral(6-12 luni, o pastila/zi, pastila=15.000lei),
lamisil(~3luni, o pasila/zi, pastila=~150.000lei) si
orungal(terapia puls, 2*2pastile/zi, 7 zile/luna, pastila=~160.000lei)

care este cel mai bun, care da rezultate mai rapide si mai lispite de acele efecte temute la ficat?clar cel mai ieftin este nizoralul?oare daca boala nu este intr-o stare foarte avansata, se poate incerca in prima faza cu acesta?sau e un fel de frectie la picior de lemn si ulterior tot la cele mai puternice/scumpe se ajunge?

sau ce alte solutii exista?exclus slanina de porc, bai cu benzina, etc, etc

multumesc.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Lamisilul am vazut eu ca e prima alegere in onicomicoze si la cele rezistente la Lamisil Orungalul. De Nizoral n-am auzit ca ar fi util. Ar mai fi Fluconazolul (Diflucan sau echivalenti mai ieftini) 150 mg pe sapt, 6 luni, dar cu eficienta sub Lamisil si Orungal.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (25+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Orungal. Numai ca trebuie sa ai grija ca trebuie sa-l iei cu un hepatoprotector. Liv52 sau Siliphos. In paralel poti trata local cu Lamisil.
Si Nizoral-ul da rezultate numai ca dupa vreo 6-8 luni de medicatie permanenta si nu cred ca merita din nici un punct de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Si mama mea a luat orungal si lamisil dar nu prea a avut efect. Depinde de organism...oricum trec foarte greu.

Mergi la inceput