onicomicoza.unghiile degetelor mari de la picioare.nu e stadiu avansat, nu se farmamiteaza unghiile, doar sunt alb-galbui si dezlipite de patul unghiei.
intre tratamenul cu
nizoral(6-12 luni, o pastila/zi, pastila=15.000lei),
lamisil(~3luni, o pasila/zi, pastila=~150.000lei) si
orungal(terapia puls, 2*2pastile/zi, 7 zile/luna, pastila=~160.000lei)
care este cel mai bun, care da rezultate mai rapide si mai lispite de acele efecte temute la ficat?clar cel mai ieftin este nizoralul?oare daca boala nu este intr-o stare foarte avansata, se poate incerca in prima faza cu acesta?sau e un fel de frectie la picior de lemn si ulterior tot la cele mai puternice/scumpe se ajunge?
sau ce alte solutii exista?exclus slanina de porc, bai cu benzina, etc, etc
multumesc.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Lamisilul am vazut eu ca e prima alegere in onicomicoze si la cele rezistente la Lamisil Orungalul. De Nizoral n-am auzit ca ar fi util. Ar mai fi Fluconazolul (Diflucan sau echivalenti mai ieftini) 150 mg pe sapt, 6 luni, dar cu eficienta sub Lamisil si Orungal.
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (25+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
Orungal. Numai ca trebuie sa ai grija ca trebuie sa-l iei cu un hepatoprotector. Liv52 sau Siliphos. In paralel poti trata local cu Lamisil.
Si Nizoral-ul da rezultate numai ca dupa vreo 6-8 luni de medicatie permanenta si nu cred ca merita din nici un punct de vedere.
Si mama mea a luat orungal si lamisil dar nu prea a avut efect. Depinde de organism...oricum trec foarte greu.