Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 12
country girl spune:
Ramona, sa-ti traiasca crestina! Imi aduce aminte de Ilinca in ziua botezului, doar ca pe Ilinca statea haina ca de capatat de la un bebelus mai mare![]()
Gabi, incerc si cu uleiul sfintit de la botez. Il si fierb daca trebuie!
Gata, v-am pupat. Plec la farmacie si acasa! daca nu ma dau astia afara dupa ziua de azi cand am fost online DC, apoi nu ma mai dau pana la pensie!![]()
poze Ilinca
gabiarama spune:
Tangerine , am vizionat pozele . Scumpica foc fetita .Si grasunica .Si are niste ochi ...
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
godzila spune:
Ramona unde ai pus pozele cu bebelina ta ca eu tot pe alea vechi le-am vazut????????
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Ioana75 spune:
Va multumesc ca mi-ati zis de bani, gata, nu mai e nevoie. Deja ma simt prost ca nu ma opresc din cheltuit. Incredibil cit conteaza ce-mi zic altii (stiam ca pun botu', de asta v-am si rugat sa ma pistonati
).
ramona, multumesc si eu pentru crema aia, nu avem nevoie deocamdata, dar mi-am notat, in caz de urgenta ... M-am uitat la poze, frumusica Maria
, si cu toaate hainutele roz de la botez. Aveti ca si carusel gisca aia care da si lumini pe tavan, ca la discoteca? Eu am vazut-o zilele trecute la mini blu, si mi s-a parut fantastic de frumoasa
!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
nicole74 spune:
La Multi Ani bebelushilor care implinesc azi lunita! Sa fie sanatosi si mancaciosi!
Gabitz multumim!
Ioana eu stiu ca hepatita C este chiar mai nasoala decat HIV pentru ca se ia si prin saliva. Deci daca o persoana cu hepatita B nu prezinta riscuri pentru cei din jur, una cu hepatita C este f.f. periculoasa! Iar hepatita C conduce la deces. Nasol cu bonele astea. Azi femeia care-mi face curat a pus mana pe patutul copilului si i-am zis sa nu se mai atinga pentru ca-i schimb singura asternuturile si ii scutur lateralele tot eu. Nici hainele la copil nu i le dau sa le calce. Calca doar pentru noi. Si nici jucariile, nimic, nimic pentru copil. Si nici nu pune mana pe el. Sunt cam paranoica, dar mai bine asa.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
codruta_grg spune:
Am imprumutat un marsupiu de la Farlin (de la o prietena l-am imrumutat, nu de la farlin
) si sta super de bine in el (mai ales cand e cu fata la lume). Nici nu se compara cu cel de la Chicco......
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
alinam spune:
Hildi o sa iti dai tu seama cand e cazul sa incepi diversificarea :), multumim de parecieri, da Vladut e zambaret tare cand e taicasu acasa, eu sunt scorpia care ii scoate mucii, il pune in patut sa doarma si tupeu pe capul meu il mai si las cate 5 min din brate
. Si bb-le meu era foarte bine crescut numai cu lapte de la mami da odata si odata tot trebuia sa incepem ...ce comod era cu mancarea de la "bidonas", acum rade morcovul , spala barbeticile si hainutzele care orikum sunt numai morcov, nici nu vreau sa ma gandesc cand o sa trecem la supa si altele ca plodul meu nu sta delok singur ... cred ca o sa fak mancare in ritm de bocete.
Ioana imi place ca unele fete iti spun :nu mai cumapara (intre noi fie vorba nici eu nu ma pot abtine orikat de nasol as sta cu banii) iar altele se ingramadesc sa iti dea adrese de magazine :).
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
alinam spune:
Codruta si de unde cumparam marsupiul Farlin ???? eu am unul Cam, dar e pt bb-i mititei adika din ala lung care ii sustine si capul si deja nu mai incape in el .
mama ce tort, vreau si eu 
poze
Ioana75 spune:
nicole, da, stiu, orice boala transmisibila e nasoala; sotul a zis categoric "nu" bonei respective, o sa-l pun pe el sa o sune sa-i dea verdictul.
alina, lasa ca adresele tot eu le-am cerut. Bani-nebani, geaca frumoasa de primavara ii tebuie Mirunei
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
alinam spune:
Codruta am admirato pe Petra, ce fetita mare si frumoasa, ce oki , ce falkute heheeh e o dulceata si tortul ala ....mmmmm pare bun tare :)ca sa nu mai spun de costumas si de totosei super , m-a vrajit 
poze