Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Ramona, sa-ti traiasca crestina! Imi aduce aminte de Ilinca in ziua botezului, doar ca pe Ilinca statea haina ca de capatat de la un bebelus mai mare

Gabi, incerc si cu uleiul sfintit de la botez. Il si fierb daca trebuie!

Gata, v-am pupat. Plec la farmacie si acasa! daca nu ma dau astia afara dupa ziua de azi cand am fost online DC, apoi nu ma mai dau pana la pensie!

poze Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Tangerine , am vizionat pozele . Scumpica foc fetita .Si grasunica .Si are niste ochi ...

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ramona unde ai pus pozele cu bebelina ta ca eu tot pe alea vechi le-am vazut????????

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Va multumesc ca mi-ati zis de bani, gata, nu mai e nevoie. Deja ma simt prost ca nu ma opresc din cheltuit. Incredibil cit conteaza ce-mi zic altii (stiam ca pun botu', de asta v-am si rugat sa ma pistonati).

ramona, multumesc si eu pentru crema aia, nu avem nevoie deocamdata, dar mi-am notat, in caz de urgenta ... M-am uitat la poze, frumusica Maria, si cu toaate hainutele roz de la botez. Aveti ca si carusel gisca aia care da si lumini pe tavan, ca la discoteca? Eu am vazut-o zilele trecute la mini blu, si mi s-a parut fantastic de frumoasa!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

La Multi Ani bebelushilor care implinesc azi lunita! Sa fie sanatosi si mancaciosi!

Gabitz multumim!

Ioana eu stiu ca hepatita C este chiar mai nasoala decat HIV pentru ca se ia si prin saliva. Deci daca o persoana cu hepatita B nu prezinta riscuri pentru cei din jur, una cu hepatita C este f.f. periculoasa! Iar hepatita C conduce la deces. Nasol cu bonele astea. Azi femeia care-mi face curat a pus mana pe patutul copilului si i-am zis sa nu se mai atinga pentru ca-i schimb singura asternuturile si ii scutur lateralele tot eu. Nici hainele la copil nu i le dau sa le calce. Calca doar pentru noi. Si nici jucariile, nimic, nimic pentru copil. Si nici nu pune mana pe el. Sunt cam paranoica, dar mai bine asa.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am imprumutat un marsupiu de la Farlin (de la o prietena l-am imrumutat, nu de la farlin ) si sta super de bine in el (mai ales cand e cu fata la lume). Nici nu se compara cu cel de la Chicco......

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Hildi o sa iti dai tu seama cand e cazul sa incepi diversificarea :), multumim de parecieri, da Vladut e zambaret tare cand e taicasu acasa, eu sunt scorpia care ii scoate mucii, il pune in patut sa doarma si tupeu pe capul meu il mai si las cate 5 min din brate . Si bb-le meu era foarte bine crescut numai cu lapte de la mami da odata si odata tot trebuia sa incepem ...ce comod era cu mancarea de la "bidonas", acum rade morcovul , spala barbeticile si hainutzele care orikum sunt numai morcov, nici nu vreau sa ma gandesc cand o sa trecem la supa si altele ca plodul meu nu sta delok singur ... cred ca o sa fak mancare in ritm de bocete.

Ioana imi place ca unele fete iti spun :nu mai cumapara (intre noi fie vorba nici eu nu ma pot abtine orikat de nasol as sta cu banii) iar altele se ingramadesc sa iti dea adrese de magazine :).

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Codruta si de unde cumparam marsupiul Farlin ???? eu am unul Cam, dar e pt bb-i mititei adika din ala lung care ii sustine si capul si deja nu mai incape in el .
mama ce tort, vreau si eu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicole, da, stiu, orice boala transmisibila e nasoala; sotul a zis categoric "nu" bonei respective, o sa-l pun pe el sa o sune sa-i dea verdictul.
alina, lasa ca adresele tot eu le-am cerut. Bani-nebani, geaca frumoasa de primavara ii tebuie Mirunei.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Codruta am admirato pe Petra, ce fetita mare si frumoasa, ce oki , ce falkute heheeh e o dulceata si tortul ala ....mmmmm pare bun tare :)ca sa nu mai spun de costumas si de totosei super , m-a vrajit

poze

Mergi la inceput