Batista Bebelusului/aspiratorul nazal

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ses spune:

Laura, poti "proba" si fara sa fie racit, de cate ori are bb muci. Detalii gasesti pe site-ul lor www.overland.com.ro
Pupici si multa sanatate la bebici.



Mamica de baiat
http://good-times.webshots.com/album/558948466rsDoPR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ses spune:

Sheannamp vad ca esti din Bucuresti. Pe site la ei ai lista cu farmaciile unde gasesti Batista bebelusului (exact asa ii spune). Iti dau linkul daca te ajuta sa iti dai seama care farmacie iti este mai aproape: http://www.siepcofar.ro/lista_farmacii.php?prod=P30993


Mamica de baiat
http://good-times.webshots.com/album/558948466rsDoPR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lialuminos spune:

Am primit si eu o astfel de batistuta, din Spania, pentru bebeul meu de 4 luni. Pana acum am folosit gura, dar voi vorbiti de aspirator casnic... adica ala de dau pe jos cu el??? Plange maxim cand il aude, voi cum va descurcati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

E buna"batista bebelusului",isi face treaba,curata tot.
Dar ma enerveaza ca trebuie bagat mereu aspiratorul casnic in priza si face zgomot.
Ma gandeam daca nu so fi inventat ceva care trage la fel de bine dar sa nu fie nevoie de atasare la aspiratorul casnic.
Cand fii-mea era racita trebuia sa pornesc aspiratoru din juma in juma de ora si noaptea.Credeau vecinii ca am innebunit.Dar daca pleci in calatorie ce faci,iei aspiratorul cu tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulgerasa spune:

eu am castigat la tombola de la BabyExpo un aspirator Rinobaby, de aceea am accesat internetul sa vad ce se spune despre acest aspirator. pana acum nu am avut nevoie de el, dar acum se pare ca avem probleme. asa,... mare mi-a fost mirarea cand am citit pe acest forum despre batalia dintre aspiratoare. poate parerea mea nu conteaza, dar simt ca trebuie sa o exprim: am observat ca sunt persoane care ataca si nu acceapta decat un singur aspirator, acesta fiind Batista bebelusului. nu spun ca sunt contra, habar nu aveam ca exista asa ceva. dar, oameni buni, de ce nu lasati ca fiecare mamica sa foloseasca ce vrea, observ o Manipulare, persoane care fac tot posibilul sa Convinga. daca nu au niciun interes atunci de ce se cearta aici, eu chiar nu inteleg. in fine... nu-mi dau cu parerea despre Rinobaby, ca sa nu fiu acuzata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Am folosit si noi pompitza si e foarte buna..dar numai la nevoie cand a fost racit si i-a curs nasul...in rest ii las nasu'n pace ca mai ies secretiile la baitza.

Chiar daca este montata la aspirator puternic pompitza are un reglator de presiune astfel incat vacuumul este sub control si constant. cat despre microbii din aspirator nu tre' sa va faceti probleme..pompa o montati dupa ce porniti aspiratorul si o scoateti inainte sa-l opriti. nici un microb nu poate sa ajunga din aspirator in pompa contra curentului de aer.

Mergi la inceput