Pesimismul iti poate distruge viata

Pesimismul iti poate distruge viata | Autor: irina varga

Link direct la acest mesaj

Buna ,intr-adevar depresia este cel mai rau lucru care ti se poate intampla ,eu una stiu cred ca cel mai bine deoarece de mica am avut probleme si nu am stiut ce inseamna sa fiu iubita ,dar acum m-am casatorit cu un barbat care are o rabdare de fier cu mine si ma sprijina ,are felul sau special de a ma iubi si stiu sigur ca ma iubeste deoarece am vazut acest lucru ,din pacate dupa 5 ani de casatorie,in ochii lui.Cred ca abia atunci mi-am dat seama ca problemele mele au o rezolvare si nu cu terapeuti sau pastile pentru ca am luat medicamente si am ajuns sa fiu dependenta de ele,ci cu multa rabdare intelepciune si putere de decizie,sa nu credeti ca nu am probleme de vb asa din contra am f multe sant bolnava ,copilul nu ma asculta si multe altele dar nu ma las pentru ca stiu ca vreau sa traiesc .Eu intotdeauna m-am priceput sa dau sfaturi ,niciodata sa le urmez deoarece sant si o fire incapatinata si poate ca inca nu am inteles inca ceea ce vreau dar tin totusi sa spun femeilor care cred ca au ajuns la capatul puterilor sa se gandeasca ca intotdeauna mai este loc pentru o minune si ca vor iesi invingatoare pentru ca noi femeile ne-am nascut invingatoare ......atat am avut de spus MULTUMESC

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ai scris foarte frumos si sunt sigura ca multe dintre cele care trec la fel ca si tine prin stari grele si descurajari vor simti ca mai au o sansa.
Dar daca nu aveai langa tine un om rabdator, bun si care sa te iubeasca ai mai fi scris mesajul asta?
Te-ai gandit ca poate unele din copilarie si pana in prezent sunt in depresie, ca s-a cronicizat si le este deja frica de fericire pentru ca n-o cunosc si lehamite sa mai spere pentru ca au facut-o de prea multe ori in zadar?
Uneori oamenii si in special femeile, pentru ca ele sunt mai sensibile, ajung sa sufere si mai mult cand cineva le rascoleste acea parte din suflet de care vor sa uite, chiar si cu o vorba buna sau un sfat prietenesc.
Ajunge sa te doara tot!
O spun pentru ca stiu nu pentru ca fac pe psiholoaga!
Gestul tau este de apreciat! Dar ceea ce ai scris tinteste mai mult asupra sotului tau, caruia ii esti recunoscatoare decat celor care poate nu si-au gasit sprijin, desi il mai cauta inca. Cele care l-au gasit cu siguranta ca-ti vor da dreptate. Si ele, ca si tine, sunt cazuri fericite.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina varga spune:

Poate ca ai dreptate draga mea si sa stii ca simt durerea femeilor care se simt singure pt ca stiu prea bine ce inseamna asta ,intr-adevar am avut noroc ca am gasit un om care sa ma inteleaga nu pe cat as vrea dar totusi..cred ca sant multe femei care chiar daca sant casatorite se simt singure si le sant alaturi si ma rog ca ele sa isi gaseasca fericirea intr-o buna zi pt ca meritam sa fim iubite iar in lumea asta e prea multa rautate si consider ca ar trebui sa o mai indulcim cu dragoste si mult zambet ,poate ca vi se pare ca vb din vise dar eu in privinta asta visez ca va fi mai bine ,va imbratisez pe toate si va pup dulce si sper ca ne vom mai auzi poate cu ganduri mai vesele si fie ca fericirea sa coboare asupra tuturor femeilor pt ca meritam.PUPICI

Mergi la inceput