Bebelusi de iulie-august 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 15
Lia2000 spune:
Monai- da, ai dreptate cu monedele, poate fi periculos. Plus ca tb spalate bine
; ce smecheroaica bine dispusa ai. Initial citisem "la Oglinda", dupa ce-am vazut pozele m-am dumirit. Deh, somnul indelungat!
- sanatate cu fibromul; nu stiu prea multe, dar am inteles ca in formula As au dat ceva remedii naturiste bune. Pupam bondarelul.
Ela2000- noi sa fim sanatosi, ca belelele vin si singure.
Acusor- felicitari pt. papa si sa o tineti tot asa! (includ si somnul vostu de invidiat)
Diana Mirela- bafta la examene, sa-i faci praf!
Emaaimee- ce idee cool cu capacele! Mi-a tinut-o ocupata vreo ora azi, de-am putut sa fac si eu ceva prin bucatarie.
Acusor, eu stiu ca mierea nu e rec pt. bb sub 1 an ca poate provoca botulism, pt. ca ar contine ceva incarcatura ce declanseaza intoxicatia. Eu as zice ca daca e gatita (coapta in bisc.) ar tb. sa fie ok. .
Simona - bine ca n-a fost mai rau cu floarea, sa cada pe el. Nu te mai necaji, gandeste-te la Mario si sursa lui de fericire. La tine cam cat dureaza o "sedinta" de muls? Si pe mine ma capeaza Gia pe-unde apuca. Mai nou barbia e preferata.
Baly- nu te nelinisti in privinta greutatii: fiica-mea avea la 6 luni 6.3 kg, dar nu parea sa fie bolnava sau suparata. Asta ar tb sa o ingrijreze pe dr, ca nu e vesela. Oricum si dintii si vaccinul diminueaza apetitul. A mea n-a luat mai nimic in greutate de la 2 la 4 luni. daca poti cere mai multe investigatii, fa-o. Eu i-am cerut, dar mi-a dat doar copro, care- evident- a iestit negativ si n-a vrut sa ma mai trimita sa-l repet. Oricum, a fost un tam-tam sa-i pun punga etc...
Lia &
Gia
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Va multumim pentru aprecieri, Sara sta foarte bine in fundulet, doctorita spune ca are caracteristicile unui copil de 8-9 luni.
Simonaci, bavetica o purtam non-stop pentru ca balim la greu
. Tarcul e Cam standard, l-am comandat pe net, nu mai stiu de unde
, dar sigur de unde era cel mai avantajos
. Sta si in tarc destul de mult, eu la 15-30 min ii schimb locatia, sa nu se plictiseasca fata. Am inceput sa o pun si in centru de activitate, cate 10 minute, cam cu inima stransa, dar doctorita a spus ca e foarte bine dezvoltata si nu am de ce sa-mi fac griji.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
MONAI spune:
Lia, chestia cu baloanele de sapun e grozava, ti-o recomand. Sara e ca vrajita cand le vede
.
Mamini???
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Lia2000 spune:
Am fost azi la medic pt pielea noatra a tuturor; de excuamarea Giei a zis sa o dau pe corp cu vaselina pt. popou, care nu are parfum, potential alergen. Eu am pielea ff crapata pe palme, zica a e eczema de la prea mult spalat pe maini- la care mi-a zis sa aplic acelasi tratament. Asa ca, ma aprovizionez cu un stoc serios, ca vom folosi la greu. Am mai intrebat-o de ciclu, ca e f mult primele 2 zile si cam dureros si mi-a dat niste pastile Tri-cyclensa ma regleze. Le-a folosit cineva sau stie cineva daca sunt ok?
Am si cantarit-o pe mandra mea. Are 6.850, deci a pus 500 g intr-o luna. Si eu, care speram ca a trecut de 7 kile, ca parca a mai inceput sa se rotunjeasca....
Lia &
Gia
bbdeiulie_august2005 spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68729" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (64)
MONAI spune:
Profit ca fie-mea mai doarme, dupa ce azi-noapte iar m-a capiat
. Am avut o saptamana buna dpdv al somnului de noapte, dar iar a inceput. Aseara am baut si eu o bere fara alcool, ca am simtit ca e cam gol pe-acolo
. E drept ca si sunt obosita, in timpul zilei ma cocoseaza, nu prea pot sa fac nimic.
In WE asta avem 2 aniversari in familie, nici n-am apucat sa iau cadouri
, iar sunt in urma cu multe chestii
.
Brianamica, exact asa vreau sa fac si eu cu Sara si olita. Acum stam sa ne familiarizam cu obectul
si mai tarziu dam si pampersul jos.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Laura25
AM intrebat Albinutza, dar nu mi-a raspuns, rog si eu pe cine se pricepe ... cum sa le dau pestele?
Iarta-ma
dar chiar nu am vazut. eu i-am dat salau, nu congelatl-am fiert bine, si l-am curat de oase si l-am bagat in piure de leg, si la blender. Sincer nu prea s-a simtit gustul lui, dar era si putin, dar a papat bine
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Lia2000 spune:
Am uitat sa va spun: am avut o noapte "normala", adica sculat din ora in ora, pe la 12 chiar din 10 in 10 min, de vreo 3 ori. Oare cat mai tine, ca acus cedez?/??

Sper ca astazi sa fie mai bine, cel putin asa se-arata, ca pana acum nu s-a sculat deloc (si de obicei era de vreo 2 ori)
Monai- merci, tb sa incerc cu baloanele, daca zici ca la voi mer'e treaba asa bine!
Lia &
Gia
truli-luli spune:
quote:
Originally posted by delia grozav
Lulu suntem alaturi de tine si sper din tot sufletul sa treci totusi peste acest evenimemt nefericit si sa fii din nou alaturi de noi.
Si noi nu mai dormim bine de doua nopti, si ziua chitaim tare mult.
Sunt clar simptome de dinti desi eu nu ii vad inca gata sa iasa, doar gingia umflata si nu ma lasa sa pun degetu sa simt ce e acolo si nu se simte inca nimic clar.
Deci mai dureaza.
Ce nu imi place e ca manaca efectiv miorlaindu-se. II e foame, ca deschide gurita dar o doare sau nu ii place, dar daca nu i-ar placea ar refuza mancarea, NU?
Am incercat sa ii dau mancarea rece, adica la temperatura camerei, sa o dau cu gel inainte de masa, am schimbat locul din carucior in scaunul de masina (ca scaun inalt inca nu avem), dar tot asa face si mananca putin.Ati patit si voi asa cand ies dintisorii?Cat dureaza?
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
Delia parca ai fi descris-o pe fata mea, zau asa. Doar ca la noi dureaza de mai mult de 2 nopti
Ea manca foarte bine piureul de legume. Acum nici pe ala nu il mai vrea. Maraie, se supara, ba chiar plange. De foame ii e foame dar nu mai are rabdare sa manace linistita. Uneori musca mai tare din lingurita (de silicon) si probabil o dor gingiile ca se pune brusc pe un urlaaaaat
Dar la fel ca la voi, gingia e doar umflata insa dintele nu se simte ca fiind aproape. Asa ca si noi mai avem de tras Uf, sper sa treaca mai repede.
si va dorim sa scapati repede si usor.Cami si
ANA (17.08.2005)poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
truli-luli spune:
quote:
Originally posted by Simonaci79
Nicoleta- pupam zburdalnicul! Ma gandesc cu groaza ca pana la urma o voi pati si eu (eram la un pas de vreo 4 ori, dar am scapat ca se pare ca se cam panicheaza cand ajunge pe margine. Dar azi isi cam luase avant sa treaca de pe burta pe spate si era pe margine, deci daca apuca....Pupici sa va treaca sperietura!
Lia- si eu stiu ca se portocaleste de la morcov, dar u stiu daca si de la cel fiert, dar posibil sa da. Eu ii dau cam jum de morcov zilnic. Sunt mai devreme pe aici ca imi aduc copilul langa mine (in carut) si mai citesc sa nu mai prinda noaptea ca de la nesomn am inceput sa cam pierd lapticul (si de la niste suparari!) Ieril-am pus in scaunul de masa si cat stateam eu si citeam si-a trantit o dracena in brate si s-a umplute de pamant pe el, pe scaun si peste tot pe jos! Si cand am mai trecut pe aici se intindea iar dupa ea!
Simona mamica luiMario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simona iti tin pumnii sa scapati fara bufnituri. Fata mea nu stie sa se intoarca decat de pe spate pe burta dar pt asta e planat de 2 ori

jos din pat. Din fericire la mine toate saltelele sunt la 10-20cm de sol asa ca nu a patit nimic. Doar sperietura mea a fost mai mare. Prima data ii dadeam sa manace in pat, sprijinita de perne. cand nu a mai vrut am mers sa ii pregatesc completarea de laptic si am gasit-o pe spate pe jos, cu un picior sprijinit de pat si cu cotul in castronul cu papaCat despre pasiunea lui Mario pt flori si frunze verzi, o impartaseste si zuzuca mea. Cand am nevoie de 10 min de liniste o garez cu scaunul de masa sub trandafirul japonez
Asa am si eu o pauza pana se intinde ea fara succes dupa frunze si pana le certa zdravan ca nu vin singure in mana eiCami si
ANA (17.08.2005)poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei