La noi la Galati sa veniti (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Buna dimineata
Subscriu si eu la intilnire.
Am fost miercuri la Happy (sau cum spune Dani "a Ctzitzi" de "la Cici") Mergem si azi in jur de 5. Mai vine cineva?
Roxi ma intreba de tine Cici, ca de ce nu ai mai venit. Cum te mai simti? Puiul sa mai pus pe picioare?
Ele tare frumos cadou .

Liliana si Dani

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana29s/detail?.dir=1fe2&.dnm=526bre2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Neatza Galati! Hop si noi la apel. Suntem bine, numai ca mandrutza mea de-abia ma mai lasa la calculator. S-a facut o alintata, vrea in brate, urla pe diferite tonalitati, se uita cu coada ochiului la mine, si daca n-o bag in seama pune chiar suflet in urletele alea, de zici ca arde undeva. Iar daca imi fac un pustiu de bine si o iau in brate tace ca prin minune. Eu am mai citit ce-ati scris cand imi dadea cate o pauzica...
Suntem bine, crestem, vrem soare si caldurica sa ne plimbam mai mult pe-afara, poate s-o mai cuminti si copkila asta a mea putin. Uite, mai avem putin si facem 5 luni...Ha! Parca ieri am fost cu voi la Quba cu burtoiul dupa mine!!!
Vreau si eu la intalnire si cand am citit de ultima voastra intalnire, m-am plans sotului ca eu de ce nu...si a zis ca indiferent ce program are, ma acopera el, sa vin si eu cu voi. Asa ca mai citesc sa vad ce stabiliti, si sper sa ajung si eu!
Fug, ca incepe sa se plictiseasca si de aici pana la urlete mai e putin.
Va pup si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare!

Subscriu si eu la intalnire, daca reusesc sa gasesc pe cineva sa stea cu bebita. In rest ce mai faceti? Eu am fost cam ocupata in ultimele zile.... dar tot sper sa intru in normal si sa ies si eu cu bebita pe afara....

Apropos de bebe, a inceput sa-i curga nasucul, si se infunda. Noi nu am avut raceli pana acum asa ca, spuneti-mi si mie cu ce sa-l ajut? Cu Carvol?

Va pup si mai vb ca tre sa inchei. Apel de urgenta de la bb! Paaaa

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

cristina ,eu sunt veterana in raceli cu fiica-mea asa ca incearca mai intai cu pompita pt.muci apoi da-i cate un puf cu orice fel de solutie de la farmacie ce contine apa de mare si daca ai incredere in mine ,daca nu intreaba dr. da-i dimineata si seara nurofen pt. copii.vezi ca scrie pe el cat sa-i dai .seara la culcare aplica pe o batistuta vaporub si pune-i pe perna sau langa el ca sa poata respira cand doarme.daca nu-i trece in 3 zile cu simptomaticele ,mergi sa ti-l vada dr.eu asa fac de fiecare data pt ca asa m-a invatat medicul meu.fetita mea raceste in fiecare luna pana in iunie si am o vasta experienta in guturai de toate formele si modelele ,cu tuse sau fara cu muci sau nu, cu voma sau nu.te pup si sanatate lui Razvan

quote:
Originally posted by ciristina_serban

Salutare!

Subscriu si eu la intalnire, daca reusesc sa gasesc pe cineva sa stea cu bebita. In rest ce mai faceti? Eu am fost cam ocupata in ultimele zile.... dar tot sper sa intru in normal si sa ies si eu cu bebita pe afara....

Apropos de bebe, a inceput sa-i curga nasucul, si se infunda. Noi nu am avut raceli pana acum asa ca, spuneti-mi si mie cu ce sa-l ajut? Cu Carvol?

Va pup si mai vb ca tre sa inchei. Apel de urgenta de la bb! Paaaa

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna ziua !

Alina imi pare tare rau ca aveti asa alergie. Ce ii ramane sa manance mititelului ? Ce are voie ? Si Daria mea a mostenit un fond alergenic puternic, dar noi nu avem voie alimente care pot fi mai usor eliminate la varsta asta : carne si preparate de porc, coloranti,....
Almy poate reusesti sa ajungi la intalnire ! Si felicitari sotului ca ..te suplineste !
Liliana, din pacate nu pot ajunge la Happy Kids . daria mititica mereu imi spune ca vrea sa mearga ! Acum a devenit moneda de negociere ! " Esti cuminte ? Mananci tot ? Faci nani ? ...Mergem la bile !"
Cristina, eu folosesc Nazomer ( tot pe baza de apa de mare ) picaturi pt nas, si la fel ca si Viorica ii dau Nurofen dimineata si seara.
Roxana cum a fost la teatru ? Si eu vreau s-o duc pe Daria. Ai idee duminica ce poveste este ? Si de la ce ora ?
Ieri am adus un cd cu Mica sirena si a stat vreo jumatate de ora la el, bineinteles cu mine pe post de povestitor. Apoi au venit soacra si cumnatul in vizita si nu i-am putut testa rabdarea pana la capat, dar as fi vrut sa aflu cat rezista sa se uite la filmulet.

Vad ca suntem cateva doritoare de intalnire. Propuneti o zi va rog ca sa fac vorbele cu dadaca sau mama. Pt 8 Martie vad ca aveti alte optiuni. Noua , de obicei ne da sefu liber, deci in principiu as fi putut sa ma intalnesc cu voi mai la pranz si cealalta gasca de fete mai spre seara ! Sau cel putin asa visam eu sa petrec aceasta zi ! Sotu e de serviciu asa ca am liber !

V-am pupacit ! Sa aveti un week end placut !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Hello again!

Viorica si Laura, multumesc mult pentru sfaturi. Merg la farmacie sa iau Nazomer. Chiar nu prea stiam cum sa reactionez ca la medic intelesesem din discutiile voastre ca nu are rost sa-l duc din prima. Asa ca multumesc mult! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Si noi am fost in seara asta la Happy Kids.A fost super! Am facut si poze,sper sa avem timp sa le descarcam pana plecam.Avea asa de multe de facut acum ca nu prea stim cum sa ne impartim timpul.Ne-am mai dus cu un baietel,a fost la fel de incantat ca Vlad,si s-au jucat f.frumos impreuna,nici n-am simtit cand a trecut o ora,si,bineinteles,abia am putut pleca,au inceput sa tipe amandoi de nu mai stiam cum sa-i potolim.
Alina,da' Vladut ce simptome avea? Baietelul cu care am fost azi are aceeasi problema.Diagnosticul i l-a dat dr.Baciu.El facea kk f.f. moale,sau mai bine zis apa.
Cristina,de ce nu incerci si cu Oscilo?
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Nu am mai ajuns la teatru astazi. Cand am ajuns in fata teatrului, am primit un telefon de la o prietena care ma anunta ca Dan este on line pe messenger si ca vrea sa vorbeasca cu noi. Va dati seama ca am zburat spre casa, nu mi-a mai trebuit nici teatru nici nimic. Pana acum, am comunicat cu el numai prin sms si vroiam sa aflu cum s-a instalat acolo. Dar as vrea sa ajung cu Stefan la teatru sa vad daca ii place.

Laura, nu am apucat sa vad ce piesa este duminica, oare nu au programul scris prin Viata Libera?

Alina, si noi avem o alergie nasoala la oua. Din cauza asta am ajuns cu Stefan de 2 ori la urgente. Prima oara pe la 4 luni cand m-a sfatuit cineva sa-i pun in apa de la baie un ou intreg; cand l-am scos pe Stefan din apa era umflat tot la fata. M-am speriat ingrozitor dar nu am realizat ca este de la ou (in aceeasi zi cumparasem si o crema pentru copii de la farmacie si il dadusem cu ea pentru prima data). A doua oara, dupa ce a implinit un an si am incercat sa-i introduc albusul in alimentatie a patit la fel. Dupa ce a luat primul varf de lingurita (ca dupa aceea nu a mai vrut ca nu i-a placut) a inceput sa se umfle la fata. Iar am ajuns la urgente dar de data asta mi-am dat seama ca e de la ou. A doua zi i-am facut testele alergologice si am descoperit ca are o alergie atat de puternica la ou ca nu are voie nici macar sa-l atinga pe piele. Oare raman cu alergiile astea toata viata sau trec dupa o anumita varsta?

Cum ramane cu intalnirea? As vrea sa stiu din timp ziua si ora ca sa pot chema si eu pe cineva sa stea cu Stefan. Va propusesem sa mergem la Full House, ce spuneti?

Pupici.
Roxana

http://photos.yahoo.com/roxicucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Nu mai inteleg nimic. Am vrut sa scriu Laura si Alina cu rosu ca sa se vada mai bine dar nu mi-a luat comanda. Ce se intampla? Gresesc eu undeva? (iata ce probleme existentiale am io la ora asta)

Roxana

http://photos.yahoo.com/roxicucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

'Neata! Va invit la o cafea neagra,buna tare...
Sotul meu in sfarsit este acasa in we dupa trei saptamani de munca si ma stradui sa tin liniste in casa ca sa poata dormi.Nu prea se poate cu Vlad care e obisnuit cu un alt program,vrea muzica de cand s-a trezit iar eu nu mai stiu cu ce sa-l pacalesc,asa ca am deschis calculatorul.
Roxana,cred ca te-ai speriat ingrozitor cand ai vazut ca se umfla asa.Si Vlad e alergic la piscaturi de tantar dar parca nu se umfla asa de repede.Eu cred ca o alergie asa de urata nu trece cu timpul,dar imi dau cu parerea,atat.

Mergi la inceput