La noi la Galati sa veniti (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Nu am mai fost la doctor.Dimineata am zis sa-i mai facem noi un control,sa fim siguri ca e o problema si se pare ca nu-l doare nimic.Saptamana viitoare sigur ne ducem la Vedes,lucreaza si tati de dimineata.Am indraznit chiar sa iesim afara,ne-am dus in parc,la cumparaturi.Nasul nu-i mai curge de aseara...poate,poate am scapat.
Corina,iti tin pumnii si abia astept sa vii sa-mi povestesti cum a fost.Am si eu niste emotii,mai ales de cand am vazut ce s-a intamplat cu acea cursa a Taromului care s-a depresurizat putin.Noi plecam cu Taromul si chiar nu-mi trebuia o astfel de stire.
Am uitat sa va spun ca Vlad mananca din ce in ce mai bine.Cum mai e putin,putin si face doi ani,am inceput sa-i mult mai multe feluri de mancare,din mancarea noastra.I-a revenit apetitul si chiar mai bine.Acum cateva zile am facut o prajitura si s-a infipt cu mana in ea,noroc ca se racise.
Ce tratament ii dai pana la urma Dariei pentru giardia,Laura? Eu am fost tare multumita de acel ulei de dovleac.Daca inainte iesea mai tot timpul moale,acum ma rog sa iasa afara,si bea suc de portocala in fiecare zi,iaurt,legume...
Va pup! Iesiti afara,e asa de frumos si nici nu e frig!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Hana deocamdata mergem pe tratamentul pediatrei adica Zentel ( parca ) si Biotics pentru protejarea stomacului. Am cumparat si uleiul de bostan, dar am fost sfatuita de mai multe persoane sa incerc intai medicamentos si apoi homeopat. Vom vedea ce rezultate vor fi dupa tratament.Nu stiam ca ,,,,kk moale arata ca are giardia. Daria nu a facut niciodata ...tare, si deci nu mi-am pus probleme.
Corinna o sa fie bine. Nu ti face griji. Stirile sunt in asa fel prezentate ca sa creeze audiente.Drum bun si distractie placuta !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Buna ziua dragelor!
Am revenit si eu pe DC. Am fost plecata cateva zile la Brasov, la Bucuresti, l-am condus pe Dan la aeroport. Va spuneam eu acum ceva timp ca Dan pleaca pe un vas de croisiera, inevitabilul s-a produs Incercam sa ne descurcam singurei.

Am reusit sa ne imbolnavim din nou. Eu am racit destul de tare la plamani, am avut 39.6 temperatura, ma dureau toate oasele si muschii, rosu in gat, dureri de urechi...cumplit. De ieri sunt in tratament si sper sa-mi treaca repede, ca Stefan nu intelege ca mami "are buba". Vine el, pupa si gata, ne jucam bau. Ce bine ar fi daca ar trece cu un pupic...

Cand m-am intors la Galati, Stefan era bolnavior si el, rosu in gat, temperatura, scanceala, isterii, nervi, nu manca decat iaurt. M-am uitat in gurita si am vazut ca i-au aparut niste bubite albe pe limba si pe gingii, si bucatica de gingie dintre incisivii de sus este foarte umflata. Am inceput sa-i dau cu glicerina dar nu vad nici o ameliorare. Stie cineva care ar putea fi cauza si ce alt tratament as putea incerca?

Cam atat despre noi, poate ne facem bine si venim si noi la intalnirile cu bebelusii.

Roxana

http://photos.yahoo.com/roxicucu

Mergi la inceput

Pentru durerea de gat stiti vreun remediu rapid? Eu iau de 3 zile Tantum Verde, de ieri am inceput tratament cu Ceclozone, Acetilcisteine si Aulin, dar nu trece deloc. Beau ceai cu multa lamaie, sucul de la o portocala cu o lamaie si nimic nu pare sa aiba efect. Abia reusesc sa beau niste ceai si sa mananc supa goala. Medicul de familie spunea ca la Stefan e mai rosu si mai inflamat gatul decat la mine. Nici nu pot sa-mi inchipui cum de rezista mititelul la asemenea dureri.
Roxana

Mergi la inceput

Roxana imi pare tare rau ca sunteti atat de bolnaviori !
Tatal meu a avut o astfel de durere insuportabila si i-a trecut cu albastru de metil. Eu si Dariei i-am dat anul trecut de vreo doua ori. I-am pus cateva picaturi intr-o lingurita si i l-am dat sa bea. Cealalta modalitate de administrare mi se pare prea dura: iei copilul il tii bine, ii deschizi gura si il freci bine cu vata imbibata in albastru de metil. Bleah !

Eu rontai Golia, dar n-am avut niciodata asa dureri cum spui tu.
Pupici si sanatate multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Saluatare fetelor.

M-am intors pe DC. Am scapat de licenta. URAAAAAAAA! Nu pot sa cred ca am scapt de griji si pot sta si eu linistita acum sa ma joc cu Razvan, sa-l scot pe la aer ca saracul n-a iesit de o saptamana. vai ce frumoasa e viata in astfel de momente!!

Imi pare rau ca sunteti bolnaviori Roxana. Eu cand eram insarcinata am avut asa niste dureri cumplite de gat, si medicul mi-a recomandat Tantum verde. Vreau sa spun ca am luat vreo saptamana si nu a avut nici un efect. Si mai e si scump. Pana la urma metoda cu albastru de metil a functionat, asa ca..... succes! Cu bb e mai greu sa aplici metoda asta, desi iti recomand sa-l vada medicul inainte de a incerca orice.

Fug ca s-a trezit Razvan. Pupici!!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Am vorbit la telefon cu doctorul Baciu. Nu are program astazi la cabinet dar ne-a recomandat albastru de metil de trei ori pe zi si spray Bioparox cate un puf tot de trei ori pe zi. Cum e treaba cu albastru asta, ustura tare, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Roxana, albastru de metil nu ustura deloc, doar e ciudat cand il bagi in gura, nu ca ar avea un gust nasol-nasol, dar.....e ciudat.

Sanatate multa. Ai grija de puiut. pupici!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Roxana, Bioparoxul e super ! Eu l-am folosit cand am fost insarcinata si apoi sotul meu ! Si-a facut efectul imediat !
Albastrul de metil nu ustura de loc, doar ca e cam salciu la gust si e foarte haios : stai vreo doua ore cu dintii si limba albastre. Dar are efect !
Cristina , ce bine ca ai terminat ! Dupa "glasul " tau imi dau seama ca esti si multumita de note ! Bravo ! La cat mai multe plimbari cu bebelusul !

Eu sunt inca la munca ! De abia acum am datele necesare analizei pe care mi-a cerut-o sefu ! Si azi e termenul scadent, adica ...mai am de stat !

Mergi la inceput

Multumesc fetelor, astept sa vina prietena mea de la farmacie si ne albastrim imediat. Sper sa functioneze.
Hai ca va mai stresez cu o chestie: disperata cum sunt, imi iau temperatura din ora in ora. Nu scade, de exemplu acu am 38 cu 4.

Ma ingrijoreaza faptul ca ar putea sa ia Stefan vreun virus de la mine, ca m-a apucat si o tuse seaca. Zici ca ma gadila cineva in gat cu pana. Cred ca ar trebui sa-mi acopar gura cu o batista. Sper sa rezist.

Mergi la inceput