La noi la Galati sa veniti (18)
Raspunsuri - Pagina 12
alinam spune:
a, uitasem, pana la urma cine se inscrie pe lista de prezenta miercuri??? la ce ora? ca vazusem pe aici 17 sau 17.30? cine face rezervarea?
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
LauraFlo spune:
Alina, eu am gresit orele. Hotarati voi cum va este mai bine: 17 sau 17.30.
Lista: LauraFlo, Alina,Cookie, Cristina, Roxi, Tamama, Mihaela. Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Vilma, Eliza voi nu veniti ?
Hana, bineinteles ca petrecem pe 15. Iar fara voi nu se poate !
Cookie, imi pare tare rau ca sunteti asa de bolnavioare. Si noi ne-am chinuit nitelus luna trecuta cu asa ceva. Ai grija sa o hidratezi bine pe Sabinuta. Noua pt diaree ne-a prescris initial: Smecta si Hydrasec ( parca) dar pana la urma Furazolidonul si-a facut efectul. Nu stiu daca poti sa-i dai dai Sabinutei, dar intreaba medicul. Sanatate multa !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
Laura, da , o cunosti pe Diana, ea ti-a raspuns dar cum inca e moderata mai dureaza pana apare mesajul :)
Si mie imi e indiferenta ora, sa hotarasca fetele. Cred ca e liniste pe aici ca merge foare greu dc-ul.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
LauraFlo spune:
Ma gandeam eu Alina ca e coincidenta de nume prea mare ! Diana cu atat mai mult "Bine ai venit " in clubul nostru ! Abia astept sa ne vedem la intalnirea lunara !
Si la voi merge la fel de greu DC-ul ? Am crezut ca doar la mine !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vladhana spune:
Aseara dupa ce am intrat aici am citit despre Andreea C.Cred ca ati citit si voi ce tragedie s-a intamplat.Eu am fost atat de afectata incat nu am putut dormi.Nu-mi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva in zilele noastre.Sunt asa de ravasita...Acum o saptamana citisem despre copii cu probleme neurologice,acum despre tragedia asta...Nu cred ca am sa mai am curaj sa mai fac un copil.Daca cu Vladut am avut mare grija de mine si nu m-am gandit niciodata la ceva rau,ca ar putea sa mi se intample mie sau lui,cred ca daca as hotari sa mai fac un bebe as fi terorizata de astfel de ganduri.Mai devreme am citit si povestea relatata de sotul ei dar,cu toate ca e convins ca ceea ce s-a intamplat nu a fost din vina dr care a facut cezariana,tot nu m-a linistit.Imi inchipui cum se simt fetele care urmeaza sa nasca...
Cookie,eu eram.Imi pare rau dar eu nu te-am vazut,sigur te-as fi salutat.
Dadym spune:
Deabia astept sa ne vedem. Trece timpul altfel cand stii ca in curand iesi sa te distrezi, parca ai alt tonus. Bine ca s-a facut frumos afara sa ne aerisim si noi creierii ca inebuneam in casa .
Diana si bb Robert
roxicucu spune:
Fetelor, merge greu tare Dc-ul, ma apuca disperarea pana se incarca o pagina.
Am vorbit cu soacra mea si va veni ea miercuri sa stea cu bebe. A ramas intalnirea la Full House la ora 17.00? Daca vreti pot sa fac eu rezervare.
Din cate imi amintesc, si Liliana a spus ca vine la intalnire, dar nu mai caut acum ca merge cumplit de incet.
Abia astept sa ne vedem din nou.
Roxana
http://photos.yahoo.com/roxicucu
vilma spune:
Eu n-am fost p-aici, abia aseara am venit acasa. Si mai am cateva zile de concediu, asa ca vin miercuri la intaknire.
Daca vreti sa vedeti poze, aici: http://community.webshots.com/album/547794108dXbzWj
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
Dadym spune:
Cand am crezut ca ne-am reglat cu somul cat de cat adica 3-4 treziri pe noapte pt tzitzica iar s-a dat peste cap si cred ca azi noapte m-a trezit de 20 de ori. Acum cinci zile am fost la doctor, avea rosu in gat si o tuse usoara si am inceput sa luam sumetrolim dar ieri in a patra zi de tratament a inceput sa tuseasca mai des si mai puternic.Cred ca asta a fost motivul pt care s-a foit toata noaptea, oricum sunt chiauna de somn, mi-e greu sa ma regrupez.
Diana si bb Robert