Eric-minunea noastra!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Carmenbr, impresionanta poveste!
Sa fiti sanatosi si fericiti, o meritati din plin. Si sa va bucurati de puiul vostru. Si eu am trecut prin momente grele, dar nici nu se compara cu tot ce ati trait voi.
Cristina si Alex.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/br_cristina30/album?.dir=7ba2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/br_cristina30/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Carmen, m-a impresionat cu adevarat povestea vostra. Si tu si sotul tau sunteti niste luptataori si meritati sa va bucurati din plin de minunea voastra.

VoichiV25+

poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Carmen,impresionanta povestea Ericutz-ului! ...dar foarte interesante mi se par coincidentele sau asemanarile dintre destinele noastre-desi ne despart o gramada de ani:noi doua-nascute in ianuarie,copiii nostri nascuti in aceeasi zi,si nu iti mai povestesc despre asemanarile din timpul "burticilor"...Sa iti traiasca minunea! sa va bucurati in fiecare clipa de Eric!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Carmen sa va traiasca minunea si sa fiti siguri ca D-zeu o sa va rasplateasca tot zbuciumul si toate lacrimile... Sa va bucurati toata viata de el ca acum!
Cu drag,

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetelor,

Multumim de aprecieri.
Intr-adevar, Eric este pentru noi o minune pt care nu stiu daca o sa-i pot multumi indeajuns lui Dumnezeu.
Sa aveti si voi copii sanatosi care sa va implineasca viata, saa cum Eric ne-o face noua!


Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Carmen iubita, mi-ai zis tu ca nu a fost ideal la tine, dar nu-mi imaginam sa fie chiar asa.
Acum am lacrimi in ochi si simt ca vreau sa te strang in brate tare, tare de tot si sa-l pup pe micutul Eric care, multumita lui Dumnezeu, este bine sanatos.

Acum ma uit din nou la pozele cu Eric si parca le vad diferit. :)

Va pup dulce de tot.
Inca un pup pentru decizia de a nu face amniocenteza.

_

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!


Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!


Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaMitu spune:

Draga Carmen,

Citind povestea ta, parca am avut un deja-vu... In aceeasi situatie am fost si eu si sotul meu.
Eram in 5 luni, cand doctorita mea ne-a recomandat un doctor, care avea un aparat mai performant, si la care puteam vedea mai in detaliu toate organele BB-ului. Dupa ce se uita mai atent ne spune ca bebe e ok, numai ca are un punct alb la inima, cunoscut sub numele de 'Golfball' sau 'White point' fenomen. A cazut cerul pe noi, caci si doctorul desi a spus ca-i o problema minora si ca apare la 3% din cazuri (gaz pe foc), dubleaza probabilitatea de a avea Sindromul Down. Phuaa! Doctorul respectiv nu stia ca eu imi facusem analizele standard care se fac pt Sindromul Down in Germania ( il masurase la git pe BB, analiza sangelui si aveam o probabilitate de 1 la 4000) si mi-a luat in considerare virsta (32) a calculat o probabilitate de 1 la 500, si injumatatind-o am ajuns la 1 la 200..... Ce mai invartise cutitul in inima. Si acu imi sare inima din piept, retraind acele momente. Se punea problema amniocentezei... Numai ca bb era mult prea mare si amniocenteza o puteam face in cel mult 3 zile. Plus ca riscul de a avea Sindromul Down era mult mai mic decit riscul de a pierde sarcina facand amniocenteza. Deci am plecat daramati de acolo.
Am mers apoi direct la doctorita mea, doamna doctor Borozan, care a incercat sa ne linisteasca. Explicatia ei si a mai multor doctori, caci ca parinti disperati am cerut mai multe pareri, este:
'Golfball' / 'Whitepoint' este un fenomen ecografic, care nu are nici o explicatie a aparitiei lui. Se presupene ca sunt acumulari de minerale, dar nu s-a putut demonstra asta. Acest punct este mai visibil, datorita faptului ca tehnologia avanseaza si mereu apar noi chestii care se vad la ecograf, dar care nu se pot explica intotdeauna. S-a observat ca acest punct este des intalnit la copii de SD si atunci la nu stiu ce forum la ginecologilor de la Londra, s-a stabilit ca atunci cand un copil are punctuletul ala, probabilitatea de a avea SD sa se dubleze. Deasemenea, citind articole despre acest fenomen, din 190 de cazuri testate, mai mult de 75% copiii erau sanatosi. Acest punctulez poate disparea spre sfarsitul sarcinii sau deloc si nu afecteaza de loc functiile inimii.

Doctorita mea il vazuse, si ne-a zis ca din experienta ei, nici nu mai spune parintilor chestia asta, mai ales ca rezultatele standard iesisera bine, pt a evita panica parintilor. Am avut noroc ca ne-am putuit intelege cu ea in roamneste. Tot ea ne-a sfatuit sa ne calmam si sa renuntam la amniocenteza, caci punem in pericol pe bb.
Am renuntat la amniocenteza, am mai citit articole, am mai fost si alta doctora specializata in SD si am zis sa ma bazez pe instinctul meu de viitoare mama, care imi spunea ca bb ii e prea bine ca sa fie bolnavior. Si uite asa, au trecut 4-5luni pana la nastere, tot intrebandu-ma, in momentele mele negre, dc am facut bine ca nu am facut amniocenteza.

Uf si dupa nastere, imediat dupa ce am nascut si l-am avut pe David in brate, ne-avand inca cordonelel taiat, am avut o usurare.... O dulceata roza cu ochii mari si curiosi, care s-a cuibarit cu dragoste in bratele mele. M-am topit toata. Nici macar urma de SD. Dar tot mai aveam un oh. Inimioara e ok?
La controalele urmatoare, am ales un medic pediatru care era specialist in boli de inima, cu experienta de mai mult de 35 ani. Si iata ce mi-a spus: Golfball / white point fenomen este o nascocire a ginecologilor, si ca nici un specialist in boli de inima n-o aproba.
Punctisorul n-a mai fost vizibil la David, caci ecogranul nu il mai poate vedea si inimoara lui David e ok.

Am scris mai mult la acest mesaj, pt oricare viitoare mamica care trece prin problema asta si poate sa mai gasesca si aici ceva informatii. Nici nu stiti cit de mult am cautat documentatii, si am vazut cita lipsa de informatie e legat de aceasta problema.

Numai bine si pupici,
Adriana





Mergi la inceput