Produsele Aloe
Raspunsuri - Pagina 12
nadyana spune:
Georgiana, draga mea, ma bucur ca e vad!Si eu abia astept sa ne intilnim.Daca problema este legat de suvite si de decolorat, atunci este cel mai recomandat produs:aloe first si samponul.eu, in urma cu vreo 4 ani, in urma decolorarii, cateva suvite mi s-au ars incat erau gelatina.Si, in cateva zile(eu imi spal parul zilnic sau o data la doua zile)mi s-au regenerat f. frumos.Eu nu folosesc decat samponul de la Forever.Doar balsamul, recunosc, din cand in cand, tentata de reclame, imi mai achizitionez cate un balsam sau o masca de la alte firme..dar samponul nu il schimb indiferent ce reclame referitoare la sampoane vad.Este un produs cu pulverizator care, ca si componente principale, are urmatoarele:
- 78% gel stabilizat de aloe vera
- propolis
- extract natural de musetel
- extract natural de galbenele
- extract natural de coada soricelului
- extract natural de cimbrisor - astringent, antiinflamator, antiseptic, regenerator tisular
- extract natural de papadie - rezultate bune in pistrui, negi, acnee, entorse
- extract natural de jales(salvie) - antiseptic, astringent, cicatrizant, hemostatic, contracta capilarele, epitelizant
- extract natural de eucalipt - contine uleiuri volatile bogate in cinerol, cu actiune antibiotica, antivirotica, antibacteriana
- extract natural de ghimbir - proprietati hemostatice, astringente, bactericide, calmante, se utilizeaza cu succes in tratarea hemoragiilor hemoroidale, plagi, gingivite, amigdalite
- extract natural de limba mielului - cicatrizant si actiune sudorifica
- extract natural de santal - calmant, astringent, antiseptic
- extract natural de floarea patimilor - antibiotic, cicatrizant, inhiba dezvoltarea germenilor gram-pozitivi.efecte bune in hemoroizi, plagi, reumatism, nevralgii, scambie, reapan
- tocoferol - vit. E naturala
acestea sunt principalele componente ale Aloe First.Pt. par se foloseste dupa spalare si dupa stergerea in prealabila a parului cu prosopul. se pulverizeaza si se maseaza incet la radacina firului de par.nu se clateste pt. ca nu imbacseste parul.are rezultate bune in matreata, regenerarea parului, caderea parului.merita sa il avem fiecare dintre noi in casa.
este la pretul de 15 euro
am copiat bine din carte fetelor
va pup si, daca va pot fi de folos cu alte raspunsuri o fac cu toata dragostea.
crengu75 spune:
stie cineva daca sunt rezultate la infectii urinare?
Am colectat infectia din spital ,la cezariana si de 3 ani nu reusesc sa scap cu nici un chip. Am facut in ultima instanta si autovaccin. A luat cineva tratament sau stie cineva vreun remediu?
nadyana spune:
Draga Crengu, intreb exact si iti raspund cat pot de repede.Stiu ca au un program f. eficient pt infectii urinare, in care stiu ca intra Aloe Berry Nectar si Aloe Bee Propolis si ceaiul din muguri florali de aloe, insa nu stiu daca pe langa astea mai exista si altceva.Oricum, ma interesez si iti spun.Ceea ce stiu, este ca ti le recomand cu toata caldura si ca, chiar sunt eficiente, iar dupa 1-3 luni aceasta infectie iti trece cu siguranta.
crengu75 spune:
Nadyana, multumesc si astept cu interes sa-mi mai dai vesti. Ma chinue de 3 ani si nu mai cred in nimic, cred ca voi ajunje la dializa pana la urma. Crap de ciuda ca de la o sonda idioata sa trag eu chinul vietii mele, Puteau sa ma puna sa-mi cumpar una ca am cotizat destul in spital , ce mai conta o sonda de 100 de mii. De atunci am cheltuit milioane, nici nu mai stiu cate, dar partea care e cea mai rea e chinul meu care nu poate fi contabilizat. nu mai am nici o speranta. Toata speranta a fost in autovaccin care a fost un esec total. Nu am vazut nici cea mai mica inbunatatire. As mai vrea inca un copil dar nici nu stiu daca e bine sa mai fac, sa nu-l afectez nici pe el si sa nu trec nici eu prin chinurile iadului. va pup pe toate si daca descoperiti un tratament minune, nu ma ocoliti.
nadyana spune:
Crengu, nu trebuie sa o iei asa in tragic.Sunt sigura ca te vor ajuta f. mult.Este bine sa incerci si ai sa vezi singura rezultatele.Ceea ce stiu este ca acest propolis de la ei este un antibiotic foarte puternic.Te rog sa-ti activezi PM-ul sa iti pot da nr. de tel. a persoanelor de unde iau eu produsele.Sunt cele mai in masura sa-ti spuna exact cu ce iti poti rezolva problema.Eu oricum am sa intreb exact ceea ce iti trebuie si am sa-ti spun exact, doar ca nu pot pana luni pt. ca sunt plecati in Franta si vin luni.Dar, ai sa vezi ca ai sa te simti mult mai bine dupa programul de la ei.
crengu75 spune:
mulumesc Nadyana, voi cauta si la Suceava distribuitori, sau pe site-ul lor, am auzit ca sunt foarte scumpe si treuie sa iei luni la rand. Am sa vad ce-mi spun si cei din suceava. Cum sa activez PM? Nu e activat?![]()
nadyana spune:
Crengu, nu sunt deloc scumpe, ba chiar dimpotriva.Daca vrei, iti pot da si unele exemple, sa iti faci o parere.Eu, de exemplu, zilnic folosesc samponul de la ei (cel mult o data la 2 zile)si este vreo 13 euro jumatate, dar merita.Chiar mi se pare ca economisesc daca folosesc samponul de la ei si nu din alta parte, pt. ca ce este in comert, de multe ori lasa de dorit, iar acesta chiar imi place si nu doar mie.
Apropo de sampon, eu cand eram micuta(inainte sa incep sa ma vopsesc)aveam parul ondulat si extraordinar de frumos.De cand am auzit un caz pe la ei legat de par, la fiecare
masez parul cateva minute bunicele cu samponul.De cand fac asa, surpriza:parul a reinceput sa se onduleze.Mai am o cunostinta care inainte sa nasca avea parul cret-cret, iar dupa nastere l a avut lins.Dupa ce a inceput si ea folosirea acestui sampon, parul i a revenit si acum are parul cret-cret din nou.Asta pt. fetele care il folosesc deja.
Si eu am spus ca sunt scumpe la inceput, dar, facand un calcul mi-am dat seama ca greseam si ca, de fapt, tot acolo ajung doar ca imi simteam parul ca traieste si ca se regenereaza, in special ca intr-un timp eu foloseam f. des vopseaua de par.
Tot zilnic folosesc si Aloe First despre care scriam mai sus, care este 15 euro si care contine tot ce am scris msi sus.
Deodorantul este un alt produs de la ei pe care il folosesc zilnic si care este 200.000. lei.Este scump pt. un deodorant care nu contine aluminiu?
Imi plac foarte mult produsele lor si cred ca nu sunt deloc scumpe.Acestea au fost doar cateva exemple.De ex. gelul de aloe il iau cu 700.000., deci am auzit cazul unei juriste din Iasi care a cumparat gelul de aloe la pretul de 4 milioane timp de jumatate de an.In statiunile balneare, la fel este vandut la un pet de 1.200.000. am inteles.Poate din aceste motive oamenii au auzit ca sunt scumpe, dar ele nu prea sunt asa scumpe, adica nu va speriati de pret, luati-le linistite si folositi-le.
Alt exemplu, zilele trecute vorbeam cu cineva care spunea ca si-a luat o crema pt. dureri articulare de la farmacie la pretul de 500 si de mii, si nici nu prea a vazut cine stie ce efecte.Eu mi-am luat crema de la Forever Living pt. dureri la 400 mii si vreau sa spun ca sunt foarte multumita si ca, cum se termina, imi iau din nou de fiecare data.
Deci nu sunt deloc f. scumpe, doar ca noi trebuie sa ne informam inainte ca sa nu cadem in capcana unor comercianti care au ajuns si ei din intimplare pe la Forever Living si, stiind ca produsele sunt f. bune, le dau la pretul pe care il fac ei.
Este bine de stiut ca aceste produse au un singur pret in toate 125 de tari unde sunt distribuite, inclusiv in America la producator, doar ca difera TVA-ul.
Fetelor, daca doriti sa mai stiti preturile la vreun produs, sa-mi spuneti, ca am o lista de preturi.
Teodora D. spune:
mi-a recomandat cineva aloe berry nectar pt. stimularea imunitatii copilului. aici insa am citit ca e un fel de panaceu universal si increderea mea in el a devenit mai mica.
as vrea sa stiu, din experienta celor care au dat asa ceva copiilor-a avut vreun efect?
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
rodicaosoian spune:
Buna
vin si eucu o doza de intrebari
,sper sa nu va suparati
am vazut ca sa tot intrebat de un tratament de pietre la rinichi,dar nimeni nu a zis nimic de acesta
de ex. Liana a zis ca a facut sotul ei tratament,oare cu ce?poti sa imi spui si mie te rog?
pentru infecti urinare la copilasi imi puteti recomanda ceva?si ce altceva da-ti voi la puiuti vostri?am vazut ca zicea cineva de ceva vitamine?
si la ce stiti voi ca se foloseste ALO ACTIVATOR ?pe prospect zice ca la demachiare,mi-e imi spunea cineva sa beau si chiar ia-m dat la sotul meu pt piatra la rinichi,dar dupa ce am citit prospectul mi-am pierdut increderea
va multumesc foarte mult
nadyana spune:
Draga Rodica, acest ALOE ACTIVATOR face parte din trusa de frumusete de la Forever Living, din acest motiv acolo scrie asa.Dar, daca este sa citim ingredientele, Aloe Activator este aloe vera pura 99%, restul fiind agenti de stabilizare naturali.Este ffff bun pt. indepartarea pietrelor la rinichi impreuna cu Aloe Berry Nectar si, daca este si infectie, atunci se recomanda si Aloe Bee Propolis, care este un antibiotic natural.Eu nu am avut pietre la rinichi, insa ma dureau rinichii in special in perioada CM. Eu folosesc cel putin un Berry Nectar pe luna si ma simt f. bine, iar rinichii nu ma mai dor deloc si nu mai am nici intirzieri ale CM.
La copilasi poti sa dai Gelul de ale imbogatit cu piersica si daca au viermisori intestinali poti adauga si tabletica cu usturoi-o sg. tabletica contine concentratia dintr-o capatina de usturoi-omoara si ouale viermisorilor intestinali. Pt. imunitate se da cu fff bune rezultate Aloe Kids.
Deocamdata iti urez multa sanatate si daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere.Vad ca locuiesti in USA si le poti achizitiona de acolo.Produsele, asa cum spuneam, au acelasi pret in toata lumea, variaza doar TVA-ul.
Iti recomand cu caldura sa incerci in mod special deo stick-ul, pasta de dinti, crema hidratanta, samponul si Aloe First.Merita toti banii..