bebelusi de ian-feb 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 6
alipiticot spune:
La multi ani Tudor Constantin si scuze ca ti am urat de ieri dar eu asa am vazut in listuta....se mai intampla....sa cresti mare si sa ti faci fericiti parintii!
Bubu,eu stau in Iasi,dar am hotarat in fct de ce fel de hartie gasesc la librarie sa le fac singura.
Eu incalzesc la microunde tot ce am nevoie pt ea,inclusiv laptele.Daca sunt proaspete si caldute nu le mai reincalzesc le las asa,ca ea papa si mai rece.
Noi in iasi am primit banii pe ianuarie.Si am primit prin posta o chestie odata cu banii pe care am semnat-o atunci ,era o declaratie si cica de acum nu mai avem nici o treaba cu actele si banii.dar au venit prin posta,chiar daca am dat cont si culmea am dat nr de cont pe care ei,aceeiasi institutie pun alocatia si se pare ca inca cu astea nu sunt la punct.Dar oricum sunt multumita de cum s-au organizat.
O zi buna.
Azi papam peste cu piure de cartofi si putina telina cu lamaie.telina cruda va fi ceva nou sper sa i placa.Aseara i-am dat din rosia mea si a mancat cam un sfert si i-a placut.diseara inca nu stiu.....
Paula
5 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
sirimie spune:
Buna dimineata!
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Am sa merge miine sa depun dosarul la primarie, multumesc mult Mirela!
Multumesc si cui mi-a raspuns despre mot. De fapt eu nu sint hotarita cind sa facem petrecerea, va fi o petrecere mica, cred ca o sa o facem chiar luni 27 feb. (In felul asta nu ar fi nici inainte nici dupa, ar fi chiar in aceeasi zi
)
Tomasa, Mirela, mi-ar face placere sa ne intilnim. Nu stiu unde e parcul IOR ![]()
De fapt eu nu mai stau in secorul 3. Am stat acolo, la Timpuri noi, dar m-am mutat in zona cu parcul Sebastian (imi pare rau ca m-am mutat..). Dar la primavara poate ajung pe acolo si poate ne intilnim. Inca nu am schimbat adresa din buletin, pentru asta trebuie sa depun pe acolo actele.
Acuma sa raspund si eu:
Mirela, eu pentru stimulent depun dosar, pentru ca am inceput deja serviciul
Daniela, eu chiar am programul decalat fata de colegi, dar ma cam innebuneste, stau la servici pina la 8 seara. Dar nu stiam ca am dreptul la asa ceva. Am cerut si mi s-a acordat.
Ubi m-a distrat teribil cum ai povestit cum ai taiat parul Alexandrei
. Cred ca daca vrei sa mai retusezi, nu mai trebuie sa folosesti masina ci doar foarfeca ![]()
Ana Maria, nici eu as fi avut de gind sa il tund. De fapt noi nu prea avem bucle, nici nu as avea de unde tunde.. o sa fie problematic sa gasit mot de taiat ![]()
Paula, multumesc de idee. Cred ca o sa simplific de tot, si o sa fie o masa festiva de 3 ore chiar de ziua lui si gata. Nu avem pe cine invita, doar familia din partea sotului (pentru ca ai mei nu sint in Bucuresti). Felicitari pentru bb2, sarcina usoara si bb sanatos! Eu am cumparat coif de petrecere lui Vladut de la Carrefour (in Iasi nu stiu)
Magga, si Vladut a avut rubeola. A fost boala usoara, doar nu a iesit afara vreo saptamina si au crescut ganglionii. Bubite a avut numai 2 zile.
Tomasa, mi-a face placere sa ne vedem prin parc, poate la primavara cind e mai cald si se poate sta mai mult pe afara. Si eu cred ca Vladut e foarte frumos si chiar sustin ca seamana cu mine ![]()
Florina, felicitari lui Gabe! Pai noi mai avem pina vrem sa mincam singuri piine sau orice altceva. Cred ca pe acolo e mult mai bine pus la punct sistemul de gradinite si crese ca in Romania.
Bubu, am vazut pozele voastre si imi place mult de voi. Tu zici ca dai examene, esti studenta? Dar inteleg ca ai depus dosar de indemnizatie, inseamna ca ai si servici? Mult succes!
Vladut maninca zilnic piure de legume incalzit la cuptorul cu microunde.
La Multi Ani, Tudor! Sa te faci mare si sa bucuri in fiecare zi pe parintii tai!!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
bubu05 spune:
Simona, da, am si casa si copil si servici si facultate! Moamaaaaaaa...ce tare sunt
. E, glumesc, cu serviciul am scapat inca un an, ma mai lupt cu facultatea, dar mai am inca un an si gata!
Alipiticot, nici nu vazuzem ca esti din Iasi! Tare mi-as dori sa ajung si eu prin zonele acelea, ca nu am fost niciodata! De mult am planificat cu sotul un tur pe la manastirile din Moldova, dar...nu l-am realizat!
A vazut cineva emisiunea lui Diaconescu de azi-noapte cu nutritionistul? Am ramas "hipnotizata" la tv pana la 2 noaptea sa ma uit si am ramas pe ganduri...tot ce mancam sunt numai e-uri si alte prostii! Ar trebui sa ne hranim doar cu morcovi, broccoli, mere si...apa!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Bestutza, sa-ti traiasca baiatul, sa-i faci o surioara sau un fratior frumos si sanatos! Nu ai aflat ce este?
La multi ani, Tudor!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Amaya spune:
LA MULTI ANI, TUDOR!!!...sa fii sanatos, cuminte si fericit si sa ai grija de fratior/surioara.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
PatriciaArdeleanu spune:
Sirmie, pozele mele sint active, dar nu le mai am la semnatura, ci in listutza de la pagina 1. E drept ca am scos de pe public albumele vechi.
Ubi, am visat-o aseara pe fetitza ta cu noua tunsoare
si m-am uitat azi in album sa vad daca chiar am visat sau le-am vazut acolo...asa tare m-a marcat/amuzat mesajul. Adevarul e ca mi se pare ceva f greu...sa tunzi copil asa mic, noi care ne chinuim si la unghii..
Magga, sanatate, lasa ca va fi imuna pe viata de acum!!
rugasem si eu de modificat in lista: 1 an, 8,400 kg, 76 cm...cine imi trimite si mie parola de bbdeian??
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
coraly spune:
Patricia, lista e copiata pe id-ul Crinutei. Si eu am sugerat mai demult ca cea care copiaza lista sa se logheze cu bbdeian-feb, ca sa nu ne rugam in van sa se faca modificari, sa putem face singure.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
coraly spune:
Magga, dar voi nu ati facut vaccinul trivalent?
De mult tot vreau sa te intreb, cum e aia 'lapte de orez'?
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an