bebelusi de ian-feb 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 2
PatriciaArdeleanu spune:
Va rugam sa treceti si la noi: 8,400 kile si 76 cm lungime la 1 an. Am facut si vaccinul ieri si avem febra, asa ca mami a ramas azi acasa sa aiba grija de pui.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
kris spune:
fetelor? am o veste !
Fratiorul sau surioara Biancai si-a amanat sosirea! Sincer m-am linistit. Imi doresc , dar putin mai tarziu.
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de astazi
David Ran (sara18)
Benjamin

kris si Bianca Maria (26.01.2005)
BESTUTZA spune:
LA MULTI ANI!Saa cresteti mari ,sanatosi
DAVID RAN- (Sara18)-
BENJAMIN-(Benphina)-
LA MULTI ANI SI TUDORILOR! Azi e Sf Teodor Stratilat! Si e ziua de nume a puiutului meu si al Tomasei!Am afalt la botez! Si m-am gandit ca ceva ,ceva m-a inspirat de Sf lui e chiar cu o zi ininte de ziua de nastere!
Tomasa –Sa iti traiasca minunea si sa te bucuri de el!
Leta,
sa dea Domnul sa gasiti calea cea mai buna de alegerea aa tratamentului! Cu bb 2 asa zicem sinoi..dar crede-ma ca e minunat sa retraiesti momentele primului! Desi recunoastem caa nu ami e la fel ca prima data!
Liviniaa!
Ia uita-te mama ce renume bun are cofetaria mea preferat! Si ca sa vezi ce insemna preferat iti voi spune ca Tudor va avea chiar tortul diplomat cu maascotaaaaaa! Am dat comanda ieri!
Catiflo,
Nu stiu daca aici se gasesc asemenea extensii ! am vazut si eu pe strada! Uite sa ma uit la astai de la Graco!Caruciorul nostru sport de acolo e! Si fiind vara e minunat! E uite ce idee buna!
Asa acum intrebari din partea publicului!
Erica,
Parca la tine vazausem niste chestii- ”artificii”- pe tort! De unde le-ai luat?
http://community.webshots.com/user/bestuta
alipiticot spune:
vreau sa urez si eu la multi ani si multa sanatate la bb care fac un anisor
Elena Stefania,
Davin Ran
Benjamin
Tudor Constantin
Multumesc mult mult de urari,va ofer

si laudele nu le merit. eu sunt mai bine deja iubim micul samburel din burtica mea.
Amaya am fost la control ieri si din pc de vedere al dr nu e nici o problema,mi a zis doar sa nu car saci de moara...ca expresie....
Fetelor care va ingrozeste gandul la fel am simtit si eu cand am aflat de Bestutza si cand am banuit pt mine dar timpul a rezolvat.Vom vedea de acum ce va fi.
eu voi face sambata ciuperci,reteta Amayei si i voi da si fetei putin.Dar voi cumpara de cele proaspete de cultura,dar maro la culoare,pleurotus, am citit ca sunt cele mai bune ca valoare nutritionala
o zi buna!
Paula
5 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
alipiticot spune:
Multumesc pt ideile cu extensiile la carut,poate gasesc.
Leta,multa sanatate mamei.
Eu am mai scris de vreo 3 ori msj si le am pierdut si mi am cam stricat ziua.
va pup si o zi buna!
Paula
5 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
tomasa spune:
Buna tuturor! Imi cer scuze ca n-am mai intrat si in primul rand le cer scuze fetelor care si-au serbat intre timp copiii si carora nu le-am putut ura "la multi ani" insa am avut PC-ul virusat in ultimul hal, nu a a mers absolut deloc si nici nu am avut pe nimeni care sa ni-l deviruseze pana acum.
Asa ca urez acum "LA MULI ANI" cu drag, din suflet, tuturor bebelusilor care au implinit un an in perioada care a trecut!!!
De asemenea, desi n-am apucat inca sa citesc din urma mi-au sarit in ochi cateva randuri din care inteleg ca Paula este gravida. Daca este intr-adevar asa te felicit din suflet si iti doresc numai bine, o sarcina usoara cu o nastere la fel si in primul rand un copil sanatos. Sper doar ca am inteles bine, daca nu, scuze de gafa.
Noi suntem bine, Tudor este mare si nazdravan, galagios nevoie mare, l-am sarbatorit de ziua lui, i-am taiat si motzul ceva mai tarziu pt. ca, din motive personale nu am reusit sa o facem chiar atunci cand am implinit anul.
Si-a ales in ordinea asta, cu mare hotarare si fara nici o ezitare, de parca stia exact ce vrea: banul de aur, cheile si ruleta, ceeea ce in interpretarea noastra inseamna ca va fi bogat, destept si arhitect. ![]()
Am pus si cateva poze de la ambele petreceri, in caz ca vreti sa ne vedeti:
prima aniversare si motzul
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
tomasa spune:
Bestutza, multumesc de urari. La multi ani cu drag si lui Tudor, sa-ti traiasca si sa-l sarbatoriti cu veselie maine. Apropo, 9 feb. este o data draga mie. ![]()
Tu ce mai faci? Ai fost la eco? Stii deja daca e fetita? Ca sunt sigura ca Iosup deja iti poate spune la varsta asta a sarcinii (eu am stiut ca e baiat de la 13 sapt. de sarcina), nu ca ar conta prea mult, sunt sigura ca il veti iubi si va veti bucura de el oricum.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
ana maria spune:
Tomasa La multi ani lui Tudor!! Si ne bucuram ca ati petrecut bine la motz. Am vazut si pozele. A crescut puiul tau e mare cavaler deja. Si e tare dulce...
La multi ani !!!! David Ran si Benjamin!!!!

Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
bubu05 spune:
Wow, Tomasa, de cand nu te-am mai vazut! M-am uitat la poze, Tudor mai seamana putin cu Vlad, cand are botic...in rest seamana leit cu tine!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
oprietena spune:
Oana, Rares de cand merge la cresa este mai cuminte. SE joaca singurel in patut sau prin camera, este mult mai receptiv la ceva nou si realizarea cea mai mare: adoarme singur ziua. Iar la cresa in afara orelor de masa si somn sunt lasati sa se joace, sa mearga singurei in "camera de zi" (o camera mare fara obiecte in care sa se loveasca)-cam atat la varsta lor. Ai mai vrb cu sotul tau?- nu m-a contactat nimeni, eventual pot suna eu daca imi spune unde si pe cine.
Mirela & Rares (06.01.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mireladei/my_photos