bebelusi de ian-feb 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 10
crinuta spune:
Oana, am vazut noile poze si am constatat urmatoarele: baietii nostri au: - scaun de masa la fel, sosete la fel ( perechea albastra), cand se trezesc sunt veseli si nu in ultimul rand dintii de sus, incisivii centrali par identici.
Tare curioasa sunt cum ar reactiona daca s-ar intalni. Iti dai seama ce ravagii ar face?
Acum cateva zile am fost in vizita la nasi si de nu s-a apucat sa stinga si aprinda televizorul de N ori. Noroc ca l-am luat de acolo si i-am distras atentia cu altceva, ca daca continua asa strica televizorul..
Crinuta si
Rayan
catiflo spune:
Lavinia, frumos tort diplomat ! Mie nu mi-a venit in minte sa pun biscuiti pe margini, dar oricum n-am avut decit un pachet cumparat si nu mi-a ajuns nici de pus inauntru. Nu te invidiez pt fazele din aeroport... eu l-am intarcat pe Gabitza inainte de a merge in Ro.
Oana, eu incalzesc toata mincarea la microunde, chiar si iaurtul pt citeva secunde, plus laptele lui bb.Desi acum mw e stricat si tre sa incerce sotu' sa vada ce-i cu el. altfel ne trebuie altul
dar acum nu e chiar o perioada "cu bani".
Simona, si noi am avut petrecere + taiat motul exact de ziua lui. Intr-adevar, gradinitele sint foarte bine reglementate. pt fiecare copil tre sa fie completata o fisa de dezvoltare si specificate ce masuri au fost luate pt ajutarea copilului. La fiecare 2 ani vine comisia de acreditare care verifica si aceste fise. Si ca sa ne laudam putin, ieri mi s-a comunicat ca dumnealui bb a inceput sa faca exercitii de stat in picioare ( 2 minute odata, au cronometrat) si a mers doar cu un degetel de la educatoare 

Fetelor care ati facut priorix, care au fost efectele? A facut bb o forma usoara de rubeola? Cit despre pasta de dinti, nu e neaparat nevoie. se poate si fara, cel putin mie asa mi-a fost indicat. poate ca pe aici nu au auzit de paste pt bbi.
noi inca nu stim sa ne pupam, citeodata isi baga fata in a mea. am observat ca atunci cind il iau in brate nu se uita deloc la mine, e fascinat de ceea ce e in jurul lui. crede ca sint un copac pe care se catara sa ajunga la diverse obiecte. pupici
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre
crinuta spune:
Catiflo, la noi nu au fost efecta in urma administrarii vaccinului Priorix.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
LA MULTI ANI ANDREI!!!!!
Iti doresc multa sanatate, fericire si o viata cat mai frumoasa!
Crinuta si
Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
La multi ani, Andrei!!!SA cresti mare, frumos si sanatos si sa iti bucuri parintii in continuare!

Kita, sper din tot sufletul ca sinteti bine!!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Ubi spune:
Fetelor, am o melodie cantata de un copilas asa de draguta dar nu stiu cum/unde sa o pun ca sa o puteti descarca si voi. Eventual sa o trimit prin mail cuiva si sa o faca publica.
Astea sunt versurile:
You're my Honeybunch, Sugarplum
Pumpy-umpy-umpkin, You're my Sweetie Pie
You're my Cuppycake, Gumdrop
Snoogums-Boogums, You're the Apple of my Eye
And I love you so and I want you to know
That I'll always be right here
And I love to sing sweet songs to you
Because you are so dear.
Si asta este ce a scris autoarea cu privire la cantec.
"I wrote this song about all of the sweet names my mom and dad called me when I was little
and all of the sweet names that I call my daughter Amy.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
PatriciaArdeleanu spune:
si noi sintem spaima tv si a telecomenzii, noroc ca tv meu are child lock system, asa ca oricit butoneaza acum, nu se mai intimpla nimic. Dar telecomanda cind o ia, se intoarce tacticoasa spre tv si intinde minutza, imitind exact cum facem noi si schimba canalele, da mai tare, mai incet, etc...
cu pup si noi sintem, insa ea ma prinde usor cu dintii de nas (nu ma musca) si sta asa, ca stiue ca eu tot pe nasuc o pup.
Inca nu vrea sa mearga, dar strabate acum toata biblioteca sprijinita doar de o minutza, pe linga perete si isi si mai da drumul la maini cite putin. exerseaza.
Incercam in fiecare zi cu olitza dar nu avem succes, e mai mult de joaca.
In rest e foarte cuminte, isi gaseste de joaca daca o las libera prin sufragerie, nu se plictiseste deloc. Mama mea este umita cit este de atenta, cum se joaca frumos si nu deranjeaza nimic de la locul lui (adica reviste, carti, bibliorafturi care sint pe jos prin bibliteca)daca am vazut cas nu umbla la ele, asa le-am lasat. Cite o revista daca o ia, o rasfoieste, imi arata cu degetelul diverse chestii, o lasa jos, nu rupe. cosul de rufe mic in care pun eu rufele calcate sau pentru calcat este preferatul ei, il plimba prin toata casa si merge si ea in picioare impingindu-l sau se urca in el.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
coraly spune:
Florina, noi nu am facut nici o reactie de la Priorix, nici febra.
Magga, uitasem ca la voi nu au fost epidemii
. Eu i-am facut Priorix-ul la 11 luni si un pic. Lasa ca daca a facut boala e mai bine, mai ales forma usoara. Cred ca stii si tu ca sunt pareri controversate legate de vaccinari si exista destui oponenti.
Oana, ce scumpete de copil. Al meu, desi umbla singur de la 10 luni si un pic, inca nu a incercat sa se catere in pat. Nu-l tenteaza si nici nu vreau sa-l incurajez, pt ca am o prietena care era inebunita, toata ziua umbla dupa copil sa nu cada, se urca pe scaune, pe masa, pe orice.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
Ubi spune:
La multi ani Andrei (Kita)! Si multa sanatate!
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
ixxi spune:
Neatza! of ce rau e fara forum.....nu prea am putut intra zilele aste asa ca.....
La multi ani!
ELENA STEFANIA (gabry)DAVID RAN (Sara18)
BENJAMIN (Benphina)
TUDOR CONSTANTIN (Bestutza)
ANDREI (Kita)-10feb
sa cresteti mari si sanatosi!
imi cer scuze ca nu am citit sa nu pot da mai multe raspunsuri....
florina noi am facut priorixul acum la 11 luni si nu a avut nimic, chiar dupa ce am venit a dormit bine si apoi a avut o energie....d zici ca o injectase cu red bull!
Beatrice si
piersicuta Cristina (18 februarie 2005)