Un soi de acnee-cauze???

Un soi de acnee-cauze??? | Autor: baby-boom

Link direct la acest mesaj

Salut, fetelor!
...inca din timpul sarcinii, si dupa ce am nascut mai accentuat, imi ies niste cosuri, asemanatoare celor de la pubertate...in special in zonele fetei care sunt predispuse spre ten gras(eu am tenul mixt)...

...care ar putea fi cauza?

Nu ma prea ajuta produsele specifice...am folosit gelul de la Vichy, si pure zone de la l'oreal, iar imbunatatirile au fost mai mult de moment...
....aaa, trebuie sa mai specific faptul ca apar inainte de menstruatie...

Deci?

Mersi,
Florina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

cel mai bun sfat si tratament il poti primi de la un dr dermatolog in urma unei cosultatii. sfatul meu este sa mergi al un dermatolog, care iti poate da anumite creme preparate in farmacie sau un tratament dermatolog.

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Florina, musai trebe sa te duci la dermatolog. ce spui tu mi se intampla si mie. am avut intotdeauna o tendinta de acnee pe fondul unui ten gras - mixt. e, acum problema s-a modificat drastic in sensul ca tenul meu se usuca pe zi ce trece iar acneea este accentuata. in acest caz nu dau roade produsele de curatare care mergeau pana acum.
eu deocamdata sunt pe anticonceptionale diane35 si pe produse de curatare si ingrijire oentru ten de tip II de la clinique (deci uscat- mixt) (de la tip III, chiar IV!!). nu pot sa iti spun ca rezultatele sunt uimitoare ca sunt la sfarsitul celei de a treia saptamani.
dar de aceea iti spun ca vizita la dermatolog e obligatorie. succes!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

si eu am patit asa ceva. tot dupa nastere. dar nu imediat dupa. cam la doi ani. in cazul meu e vb de un dereglaj hormonal si mi s-a intamplat dupa ce am renuntat la niste anticonceptionale. cel putin, asa mi-a spus dr. gineco.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Chiar saptamana asta am citit pe net ca, oricate produse am folosite cauza cosurilor ar fi din interiorul corpului, din ceea ce mancam.Acum nu stiu cat de adevarat o fi.
Si eu am aceste probleme si am folosit toate cremele si gelurile posibile incepand cu tratamentul de la Clinique, spuma de curatare de la l'Oreal, crema de imperfectiuni de la Vichy, etc.
Eu una cand luam anticonceptionale mi-au mai trecut dar apoi au aparut o gramada si continua.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Medicul meu dermatolog mi-a recomandat folosirea gamei Sebium pt. ten gras de la Bioderma. Pentru zona T Sebium AKN de doua ori pe zi (ingrijire purifianta, kerato-regulatoare), iar pentru spalarea fetei Sebium moussant dimineata si seara (gel spumant purifiant ). In caz de pielea se usuca prea tare, se poate folosi din aceeasi gama Sebium crema.
Desi produsele sunt destul de scumpe merita efortul.
Una din cauzele acneei sunt dereglarile hormonale (chisturi ovariene).

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mai bine fugi la dermatolog decat sa incerci diferite remedii care, chiar daca au fost bune pt unele femei nu e obligatoriu sa ti se potriveasca si tie.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput