Analiza pt. Chlamydia IgG- Pozitiv (ce inseamna?)
Raspunsuri - Pagina 4

iepumic spune:
bonsoir fetelor, eu nu prea am scris pe aici dar...sper ca voi mai scrieti pt. ca vreau sa pun si eu cateva intrebari legate de Chlamydia.
1. Voua in ce circumstante vi s-a recomandat analiza pt. Chlamydia? Doar la sarcina?
2.Unde se face aceasta analiza in Bucuresti? Eu am auzit ca la Clinica Sanador, mai stiti si alte laboratoare?
Va multumesc si tinem aproape. Eu am o infectie foarte veche, pare-se, dar la analiza normala de secretie nu iese niciodata altceva decat "flora microbiana bogata". Mie nu mi-e clar cu ce e infectia asta si cineva mi-a sugerat sa fac testele pt. Chlamydia, dar medicilor nici prin cap nu le-a trecut de asta...
Iepumic

tumpi spune:
iepumic analiza ti-o poti face si la Sanador si la Medsana si la Institutul Victor Babes si la Cantacuziono, sunt o groaza de centre bun e unde le poti face.Nu ti-a dat dr trimitere?
Bafta multa.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

iepumic spune:
Am fost azi la Medicover si mi-am facut analiza. O gramada de bani dar din cate stiu au unul dintre cele mai bune laboratoare. Rezultatul abia peste 10 zile. Pana atunci...suspans, ca tot imi plac mie cartile si filmele politiste.
Va pup.
Iepumic

tumpi spune:
iepumic,analiza ai facut-o din sange sau secretie?Bafta multa
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

andicu spune:
Iepumic, mie mi-a recomanda-o dr impreuna cu celelalte analize ptr infertilitate. Plus ca mi-a iesit din sange la prima operatie de extrauterina.
Sa stii ca e greu de depistat, e asimpomatica si nu iese decat daca ceri in mod special sa ti se faca test ptr Chlamydia. Trebuie sa faci si IgA si Igg si Igm. Iga iti arata daca o ai sau nu, Igg- daca ai avut-o si ai scapat, si Igm daca e inca prezenta parca, la ultima nu sunt sigura. Si e bine s-o faci si din secretie, ca e mai concludenta, zic unii .
Eu azi termin trat. ptr ea si sper ca am scapat, ca mi-a mancat sanatatea si..trompele, din pacate , ca n-am stiut s-o depistez la timp.
Succes cu analizele!
Andreea.Pozele mele

iepumic spune:
Mie nu mi-a recomandat nici un medic aceasta analiza, am facut-o pt ca nasa mea mi-a spus care e treaba cu Chlamydia asta si am considerat ca e bine sa vad cum stau.
Am facut din sange IGG si IGA, la Chlamydia IGM nu exista pe lista de analize. si din secretie.
Iepumic

bubulina1 spune:
iepumic, daca ai facut tratament cu Zanocin, e posibil chiar daca ai avut Chlamidya in trecut, sa se fii vindecat. Zanocin se da si in metroanexita, si la infectia cu Chlamidya. Cu toate ca fac acelasi tratament si eu, ma bate gandul sa fac si eu analiza asta ca nu are ce sa-mi strice.
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

iepumic spune:
Bubulina,
analizele pt. Chlamydia costa cam 1.3 mil.Poate cu o trimitere de la medicul de familie sa fie mai ieftind. Trebuie sa ti le faci la min. 10 zile dupa ce ai terminat de luat antibioticul pt. ca altfel rezultatul nu este concludent. Pt. linistea ta cred ca este bine sa le faci. Chiar daca ai facut tratament cu antibiotic nu e obligatoriu sa fi scapat de Chlamydia- daca o ai- pt. ca este destul de rezistenta si uneori sunt necesare mai multe serii de tratament pt. vindecare....valabil si in cazul meu. Eu de aceea le-am facut, ca sa fiu sigura ca e totul ok. Multa sanatate.
Iepumic

ancuta_stan spune:
mai exista un subiect, se numeste chlamydia tracomatis; am scris acolo;
va scriu si aici:
iata ce scrie pe rezultatele mele de la laborator:
IgA anti CH TRACHOMATIS: SLAB POZITIV
C.O. = 0,679; D.O.= 0,765
IgG anti CH TRACHOMATIS: POZITIV
C.O. = 0,570; D.O.= 2,460
am fost la dr si ne-a dat sa luam zanocin 400, 1 la 12 ore timp de 10 zile, dupa care sa asteptam cel putin 10 zile si sa facem din nou analizele.
Intre timp - sex protejat sau deloc ca sa nu se plimbe virusii de la unu la altu - asta am aflat si eu de la fetele de pe forum si le ascult sfatul si le si multumesc
Ancuta