Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by miflore

Mai citesc si mai raspund!
mi-a zis doctorita sa nu-i dau si nici din alea pt. 6 luni cu tapioca si marihuana;
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Nu-i prea devreme pt marihuana? Noi ne gandeam s-o lasam pe ea sa aleaga, mai tarziu

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ioana, Mifloricika, !
Tot primesc de cateva zile de la Milupa si Hipp mostre de
papa in borcanase si pliculete...si asa ma mananca...mana sa-i
dau lui Fabiano, ma gandesc insa ca nu are nici 4 luni, ce ziceti, nu
e cam devreme?

Carmi

Foto bebe Fabiano (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bine-ai venit Gabitz!!!
Godzila, eu mi-am depus singura dosarul in Amzei; de fapt sotul s-a dus si l-a depus;
Fetele, si Ana mea mananca putin, nus ce are, cam 600 si ceva pe zi, hm, hm, hm; si asta de cand ii dau cereale; eu le fac separat ca un grisulet si dupa aia ii dau laptele ei, gresesc? ar trebui sa le pun direct in lapte?
adica sa cumpar din alea care sunt fara lapte si sa le pun in laptele ei
Intreb pt ca o cam doare burta de la mamaliga asta!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nicole, curge prin biberonul cu lingurita si lichide mai groase, de ex: sucul de la portocala (mai raman chestii din alea care infunda tetina)???

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Odata cu banii am semnat si declaratia pe propria raspundere .

Nu stiu ce se intimpla , dar de fiecare data cind ma apuc de scris un mesaj intervine cite ceva .Am incercat sa scriu si luni ,si ieri dar nu ma lasa Mihnea sa continui , iar azi dimineata mi s-a blocat calculatorul ,dar numai pe DC , pe alte site-uri mergea .
O fi vreun semn ?!

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Am vrut sa verific daca de data asta reusesc Si mi-a mers ...

Dupa experienta din we am decis ca nu vom mai pleca nicaieri cu Mihnea daca vrem sa ne simtim bine si sa nu mai stresam lumea din jur . Daca era cu mine plingea dupa tati, daca era cu tata plingea dupa mine .Daca era prea multa lume in jur , lui ii ardea de plimbare .Erau inca 4 copilasi de virsta lui ,dar el nu i-a bagat deloc in seama .Cel mai bine se simtea in camera noastra cu mami , tati si "aco"(coca).

Desi acasa ii place la baie , acolo a inceput sa urle si sa tremure tot cind a vazut apa din piscina .

Tudor in schimb a fost foarte cuminte .

Poze

Mergi la inceput

Kid, Ioana, cred c-o sa-i iau si eu orez simplu de la Nestle fetii ca prea il mananca bine bebelacii!
Jadi, salutari sotului!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Mai am 3 intrebari pentru voi :
1.Voi luati ceva vitamine , mai ales cele care alaptati ?

2.Ce faceti de sf.Valentin ?

3.De ieri ma doare un sin si simt la masat ceva tare sub axila .Ce sa fac , in afara de masaj si comprese cu apa calda , pina ajung eu la dr.?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Miflore tocmai asta vroiam sa iti sugerez! De ce sa ii amesteci doua feluri diferite de lapte (ca fata ta bea Nan si tu ii dai cereale cu lapte Milupa) cand poti sa faci grisuletul sau sa ii pui in biberon orez simplu. Nu ii mai stresezi nici ei stomacelul si ii va placea mai mult ca are gustul laptelui cu care s-a obisnuit. Sa stii ca si eu ieri i-am facut piure de cereale (putintel) si dupa i-am dat biberonul cu lapte, a fost f bine. Dar tot asa, accepta si din biberon cerealele dar atunci le fac mai lichide.

Mergi la inceput

Ege, si noi avem cateva cojite pe crestet; doctorita mi-a zis sa-i dau cu un pic de vitamina A uleioasa, sa tamponez si dupa aceea s-o pieptan cu un pieptene cu dinti - nu cu perie - si sa nu-i iau toate cojitele o data; dar sa-i dai cu un pic de vitamina, sa nu-i pui multa! Parca la noi e mai bine dar eu uit tot timpul sa-i dau - ca cica vitamina asta tb sa stea la 8=15 grade si eu o tin pe-un balconel pana in balconul mare unde am temp. asta si tb s-o bag intai in casa sa ajunga la temp. camerei si dup-aia sa-i dau fetii pe cap - si uit tot timpul

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput