Bebelusi de martie - aprilie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 7
mamacita spune:
nino,vestitorul primaverii...indemnizatiei
;mi-a venit si mie postasul cu banii
Asa ca rrox nu esti singura cu bani![]()
adela,esti sigura de diagnostic?Pentru ca acum doi ani,inainte de a-l avea pe Alexut,o 'personalitate oftalmologica'mi-a trantit scurt diagnosticul de glaucom dupa examinari pe instrumente care de care mai sofisticate si computerizate,mi-a prescris tratament,ba m-a inclus si in nu stiu ce lot experimental(eram cobaita
),de ma apucasera durerile de ochi de-a binelea,lasand la o parte ca eram cu moralul la pamant si tratamentul contraindica incercarile de sarcina.De parca as fi avut si mult timp de incercat,tinerica asa cum eram...
Apoi alte trei 'personalitati oftalmologice'mi-au scos din cap diagnosticul si din ochi tratamentul
,astfel ca a ramas doar vesnica si mareata mea hipermetropie,pentru care port ochelari de la 20 ani,cand am devenit constienta de ea.Deci poate ca nu e chiar diagnosticul asta sau,daca esti sigura,operatia sa traiasca,iar noi iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine si familia ta.Asa neingrijita cum esti
esti o draguta,iar bebe e fenomenala.Mi-ar placea sa ne fie tiza.![]()
oanamaria,sanatate multa!
rrox si valenka,bineinteles ca pentru avorturi,sa nu-mi spuneti ca n-ati mai auzit de asa ceva
ca doar am discutat si aici de mai multe ori.Asigura confort maxim fizic si psihic atat pentru pacienta cat si pentru medic,efectele secundare sunt minime,minore si extrem de rare,iar eu una(va pot spune si din experientele personale
)nici n-as accepta altfel decat cu anestezie generala.Dar anestezie cu propofol,nu orice anestezie generala,asta este ideala ptr.asemenea interventii.
valenka,sanatate si voua;scaunel am luat duo plus de la grupa II,9-18 kg,zic ei 9luni-4 ani,eu cred ca vom atinge 18 kg muuult mai repede,dar oricum am considerat ca asta este cel mai potrivit acum.Vi-l recomand din toata inima,scoica a fost super.Dupa 18 kg mai vedem,noi am batut toata tara in masina,de la 3 ani(mai devreme numai prin oras)fara scaunele.E adevarat ca nu erau nici traficul si pericolele de acum,nici cerintele actuale,dar mai vedem...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
am vrut sa va dau si niste linkuri catre jocuri pt.pitici si a inceput alex sa planga,asa ca am fugit:
http://www.browsewithme.com/topsites/toddler/
http://www.baby-place.com/games.php
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
rrox3 spune:
Ioana mea iar a cazut din pat... dar avand in vedere ca a plans sub un minut, ca nu-i gasesc locul de impact (nu e inrosit sau umflat nicaieri) si ca dupa nici 3 minute radea si vorbea de zor, deduc ca ii e ranit doar ego-ul...
Mamacita ma minunam fiindca de obicei se practica anestezie locala. Si ma gandesc ca-i mai indicata in cele mai multe cazuri... adica nu din punct de vedere medical, ci psihologic. Pentru doamnele care au ajuns aici din neglijenta si care nu se gandesc prea mult, cred eu ca le-ar prinde bine niste senzatii si niste amintiri, poate s-ar gandi mai bine inainte de a ajunge din nou intr-o astfel de situatie. Ar realiza mai bine ce se intampla. Scuze daca sunt prea dura. Adevarul e ca am amintiri d-astea bine intiparite pe creier.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
Valenka spune:
La noi ninge intr-una... in Bayern se prabusesc acoperisuri...nu se mai termina zapada asta ?!? Vroiam sa mergem sa cautam un dulap pt baie, unde sa ascund detergentii, solutiile de curatat de tot felul...care-s tare periculoase pt Alex..da' cu vremea asta nu indraznim sa plecam la drum...
E adevarat ca mai am timp, Alex e inca la faza mers in 4 labe (si asta abia de vreo 2 zile, ca pina nu demult se tira ca soldatii
) si ridicat in picioare(inca nu poate sta in picioare nesprijinit)... dar a intrat amok-ul in mine..vreau dulap
Alessia Interesant pontul cu magnetii...de cind am citit tot rumeg pe tema asta... da' nu e deloc periculos ?.. cit de mari sunt? ..nu pot fii inghititi ?... ca eu am vazut pe net magneti cu o forta de prindere de 9 kg si au dimensiunea unei monezi de 1 euro...
gegea spune:
Nu am mai postat de mult, dar de citit, va citesc mereu, imi face mare placere.
In primul rand, multa sanatate tuturor bolnaviorilor mamici si bebici! Si tot legat de asta, referitor la "batista bebelusului", pentru cele interesate, nu se mai considera reclama, intrucat chiar
are o iconita speciala in stanga in care recomanda folosirea aspiratorului. Si eu l-am achizitionat, nu l-am prea folosit, intrucat nu a fost cazul, dar sunt multumita ca il am mereu la indemana pentru orice eventualitate nefericita.
Adela, v-am admirat in pozici si sunteti tare frumosi, iar mezina e o dulceeee... Sa fiti sanatosi si sa dea Dumnezeu sa se infirme diagnosticul tau!
CatXo. si bebita ta e tare frumoasa.
burtica si sa ai grija de tine!
Rrox, zici ca a venit postasul si cu alocatiile. Alocatia pentru Ioana e tot aia maaare de 23 RON sau au pus deja in plata alocatiile sub forma de ticehete pentru copilasii pana la 2 ani?
Mamacita, spor la lucru! Wow...13 anestezii generale... Scuza-ma ca indraznesc sa te intreb, lucrezi cu dr. Peteanu la cabinet? Nu stiu de ce am ramas cu impresia asta inca de cand va citeam la Odisee. Iarta-ma daca fac o mare confuzie si daca imi bag nasul aiurea.
ligia, multumesc ca ai intrebat de noi... 
O zi buna in continuare!
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria
rrox3 spune:
Gegea alocatiile sunt acum de 24 RON pentru un copil, eu am doi asa ca am capatat 48 RON ![]()
Valenka au anuntat ca vine si pe aici zapada multa acompaniata de frig, asa ca poate pleaca de la voi si poti sa-ti iei dulap
Asa sunt si eu, cand imi vine o idee nu am astampar pana nu o pun in practica, in special ideiile care implica cumparaturi
Pupici lui Alex, sa nu mai fie mucos 
poze cu noi
mamacita spune:
rrox,imi pare rau de buf,bine ca n-a fost cu urmari;tocmai cand scriam asta am m-am repezit la alex care se pregatea si el de un plonjeu...
rrox=Mengelica
,auzi la ea,sa li se imprime senzatiile![]()

Hai,mey,cred ca e prea dura pedeapsa!As prefera niste campanii de planning familial mai extinse si mai explicite,sa inteleaga tot rumanu'
gegea,iti raspund tot cu o intrebare:de ce,are vreo importanta?Nu e secret cu cine lucrez,dar nici n-as dori sa fac vreun rau,involuntar,cuiva,fiind prea deschisa intr-un grup de prietene...Ca partea cu confidentialitatea pacientului stiu sigur ca n-am incalcat-o![]()
valenka,ma bagi la idei,parca ma vezi si pe mine cumparand dulap maine;am amanat,caci m-am gandit ca inca n-are acces in baia si bucataria noastra decat daca ii dau eu voie(ceea ce nu se intampla
),iar la viteza inca stau mai bine ca el![]()
Alexandru,soarele nostru
rrox3 spune:
Mamacita hai mai ca nu-s chiar Mengelica
Asa-s eu mai afurisita
Da' nu ma gandeam sa nu le faci deloc anestezie (asta da Mengele), ci sa le faci locala. Nu simt durere nici cu asta.
poze cu noi
caramella spune:
De abia acum reusesc sa scriu si eu.Tot plecati am fost,azi ne-am plimbat o ora ca a fost cald si ne-am dat si huta in parc.Ieri a fost zapada,ca azi e topita si ne-am jucat cu zapada,era tare incantata.
La capitolul mancare,de dimineata a mancat bine dupa care de abia a mancat.I-am facut mancare de dovlecel si ficat fiert separat in apa cu lapte amestecat(mersi de ideea cu laptele a iesit foarte moale).A luat doar cateva linguri,mai incerc peste o ora.
Eu imi fac planuri si liste pentru ziua Aliciei.Vom tine mai repede sa fie sambata.Am fost sa vad modele de tort si sunt foarte frumoase modele nu m-am hotarat inca .Cred ca in forma de ursulet .
Mai revin.
gegea spune:
quote:
Originally posted by mamacita
gegea,iti raspund tot cu o intrebare:de ce,are vreo importanta?Nu e secret cu cine lucrez,dar nici n-as dori sa fac vreun rau,involuntar,cuiva,fiind prea deschisa intr-un grup de prietene...Ca partea cu confidentialitatea pacientului stiu sigur ca n-am incalcat-o
Alexandru,soarele nostru
Scuze, nici nu stiu ce mi-a venit sa te intreb. Pur si simplu, a fost o curiozitate hranita de
1.faptul ca citisem ca ti-ai reluat activitatea la cabinet;
2.de la Odisee ramasesem cu vaga idee ca lucrezi cu dr. de care pomenisem;
3.in timpul sarcinii, am facut un control de rutina la acest dr si ma gandeam ca poate ne-am "intersectat".
Atata tot... N-am vrut sa fiu nici bagareata, nici malitioasa, daca asta am dat de inteles. Si ok... cu confidentialitatea legata de cel cu care lucrezi, e dreptul fiecaruia, n-am vrut s-o incalc.
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria